Bebek konusu 😪 vaz mi geçmeliyim?

Benhurrem

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
2.459
4.354
53
Küçük yastandir hep cocugum olmaz diye hissettim aylardir deniyoruz olmuyor artik umudum tükendi evliligime yansıyor durum canim sıkılıyor pazartesi hastahaneye gidicem ama gidip ugrasmak bile icimden gelmiyor ağlamaktan helak oldum

Küçük yastandir hep cocugum olmaz diye hissettim aylardir deniyoruz olmuyor artik umudum tükendi evliligime yansıyor durum canim sıkılıyor pazartesi hastahaneye gidicem ama gidip ugrasmak bile icimden gelmiyor ağlamaktan helak oldum

Bence önce silkelenip kendine gelmelisin.
İnsanın başına herşey gelebilir.
Benimde on senedir olmuyor.
Ağlamak yerine mantıklı olup doktora gitmek gerekir.
Eşinde sende gerekli testleri yapıp ona göre hareket etmelisin.
Çok istiyorum diyorsun ama uğraşmak bile istemiyorum diyorsun.
Bu hayatta herkesin imtihanı farklı ve maalesef istediğimiz herşeyi kolay elde edemeyebiliriz.

Birincisi o nasıl his çok merak ettim.
Kaç yıllık evlisiniz? Hiç muayne bile olmadan neden böyle bir hisse kapiliyorsunuz? Henüz 24 yaşındasınız. İnsanlar 45 yaşında anne oluyor. Önünüzde upuzun bir zaman var. Tedavi için milyonlarca yol var. Ağlamaktan helak olmak için sizcede erken değilmi?

Ne kadar çok kafaya takarsan olmuyor.. iki tarafınız herhangi bir sorununuz yoksa sağlık açısından.. affedersin s*vişirken bile aklına bebek kelime bile gelmesin. Akışına bırakın zamanı gelince bebek zaten gelir demekki zamanı da doğru zaman değilmiş.. hayırlısı olsun.. doktora gitmemişssiniz sanırım bir doktora görünmeyi de ihmal etmeyin

Çevremde asla çocuğun olmaz denenlerin çocuğu okula başladı bile. Tıp çok ilerledi kendini üzme doktora bile gidememişsin daha olur elbet
Insallah olur ruyalarimda görür oldum psikolojim çöktü dün belirtiler yuzunden test yaptim 25 inde adet olacagim gun ama gögüs agrisi kasik agrisi yüzünden test yaptım negatif çıktı

Bence birde piskoloğa gidip neden bukadar dramatik davrandığınızı çözmeye çalışın yoksa hayatta olaylar karşısında yıpranırsınız (kötü niyetle demiyorum)
Biliyorum ama bu olay beni etkiledi surekli ruyalardimda gorur oldum

24 yasindayim bir yıllık evliyim
benimde birbuçuk sene olmadı ama şimdi hamileyim polikistikoverim yani tedavide görmedim.Çok şükür kendiliğinden oldu. Ben işe başlayıp kafaya takmaktan tam vazgeçtiğimde oldu işe başladım 1 ay sonra hamile kaldım yani üzerine düşünme yaşında daha genç git hormonlarına baktır eşin baktırsın bir sorun varsa çözülsün.OLur mutlaka

Biliyorum ama bu olay beni etkiledi surekli ruyalardimda gorur oldum

Yani bukadar etkilenecek birşey yok ortada henüz.
Eşin sperm testi versin.
Sende git kan testi ver, vajinal muayene ol ve hsg çektir.
Belkide çok basit bir şekilde çözülecek birşey.
Henüz hiçbirşey bilmeden, hiçbir doktora görünmeden bukadar abartma olayı.
İlerde anne olduğunda hormonların değişecek, gün gelecek çocuğun diş çıkarak hastalanacak. Ne bileyim daha yaşın 24. Birsürü canını sıkacak olaylar olacak belki. Hepsinde böyle direk kendini bırakırsan hayata tutunamassın.
Gerçekten bu hislerin içinde bi doktora git.
Acaba gerçekten sadece çocukmu yoksa mesela kendi yaşadıkların veya çocukluğundan gelen birşeylermi?

1 senede olmadıysa kolay kolay olmayacak demek ki.arkadaşlar yaşın genç diyorlar ama bu hamile kalamadığın ya da çok zor kaldığın gerçeğini değiştirmiyor ki.doktora falan gitme boşver.ek tedaviler için erken.baktın olmadığı belli.istediğin yaşta başlarsın ek yöntemlere.bu yaşta gerek yok.bu arada 3,5 yıl sonra kendiliğinden olan da oluyor.evet süre normal kadınlara göre kat kat daha fazla oluyor ama yine de olabiliyor.işe önce kendinle yüzleşecek başlamalısın.burada aman daha gençsin olur bakalım demek size birşey kalmayacak.kolay hamile kalan kadınlar şimdiye 5 defa hamile kalmıştı çünkü.bir düşük yapıyor herkesi ay tekrar hamile kalıyor millet.evet sıkıntı yaşayacaksınız belli ki bu konuda.kabullenmekten başka şansınız yok.

1 senede olmadıysa kolay kolay olmayacak demek ki.arkadaşlar yaşın genç diyorlar ama bu hamile kalamadığın ya da çok zor kaldığın gerçeğini değiştirmiyor ki.doktora falan gitme boşver.ek tedaviler için erken.baktın olmadığı belli.istediğin yaşta başlarsın ek yöntemlere.bu yaşta gerek yok.bu arada 3,5 yıl sonra kendiliğinden olan da oluyor.evet süre normal kadınlara göre kat kat daha fazla oluyor ama yine de olabiliyor.işe önce kendinle yüzleşecek başlamalısın.burada aman daha gençsin olur bakalım demek size birşey kalmayacak.kolay hamile kalan kadınlar şimdiye 5 defa hamile kalmıştı çünkü.bir düşük yapıyor herkesi ay tekrar hamile kalıyor millet.evet sıkıntı yaşayacaksınız belli ki bu konuda.kabullenmekten başka şansınız yok.
Iste beni anlayan birisi cocuklugumdandir bebekleri cok sevdim hep anne olmayi hayal ettim evlenirken bile en cok anne olacagim diye sevindim ama hep dipte köşede bir yerde beni rahatsiz eden bir his vardi anne olamayacagim diye aylardir olmayinca bunun agirligi çöktü uzerime

Back
X