- 26 Ağustos 2023
- 2.459
- 4.354
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçük yastandir hep cocugum olmaz diye hissettim aylardir deniyoruz olmuyor artik umudum tükendi evliligime yansıyor durum canim sıkılıyor pazartesi hastahaneye gidicem ama gidip ugrasmak bile icimden gelmiyor ağlamaktan helak oldum
24 yasindayim bir yıllık evliyimKaç yıllık evlisin yaş kaç
Pazartesi tekrar gideceğim moralim çökmüş durumdaNiye öyle hissetmiştin ki? Baktırdın mı hiç hormanlarına vs
Cabuk pes etmissiniz. Daha bir yillik evlilik ne bu karamsarlik yasinizda kucuk. Herseyin hayirlisi en dogru zamanda insAllah alirsiniz kucaginiza bebeginizi24 yasindayim bir yıllık evliyim
24 yasindayim bir yıllık evliyim
Ne kadar çok kafaya takarsan olmuyor.. iki tarafınız herhangi bir sorununuz yoksa sağlık açısından.. affedersin s*vişirken bile aklına bebek kelime bile gelmesin. Akışına bırakın zamanı gelince bebek zaten gelir demekki zamanı da doğru zaman değilmiş.. hayırlısı olsun.. doktora gitmemişssiniz sanırım bir doktora görünmeyi de ihmal etmeyinKüçük yastandir hep cocugum olmaz diye hissettim aylardir deniyoruz olmuyor artik umudum tükendi evliligime yansıyor durum canim sıkılıyor pazartesi hastahaneye gidicem ama gidip ugrasmak bile icimden gelmiyor ağlamaktan helak oldum
Insallah olur ruyalarimda görür oldum psikolojim çöktü dün belirtiler yuzunden test yaptim 25 inde adet olacagim gun ama gögüs agrisi kasik agrisi yüzünden test yaptım negatif çıktıÇevremde asla çocuğun olmaz denenlerin çocuğu okula başladı bile. Tıp çok ilerledi kendini üzme doktora bile gidememişsin daha olur elbet
Ama içini ferah tut daha yeni evlisin her şeyin çaresi var Allah'ın izniyle sen kendini üzmePazartesi tekrar gideceğim moralim çökmüş durumda
Biliyorum ama bu olay beni etkiledi surekli ruyalardimda gorur oldumBence birde piskoloğa gidip neden bukadar dramatik davrandığınızı çözmeye çalışın yoksa hayatta olaylar karşısında yıpranırsınız (kötü niyetle demiyorum)
benimde birbuçuk sene olmadı ama şimdi hamileyim polikistikoverim yani tedavide görmedim.Çok şükür kendiliğinden oldu. Ben işe başlayıp kafaya takmaktan tam vazgeçtiğimde oldu işe başladım 1 ay sonra hamile kaldım yani üzerine düşünme yaşında daha genç git hormonlarına baktır eşin baktırsın bir sorun varsa çözülsün.OLur mutlaka24 yasindayim bir yıllık evliyim
Biliyorum ama bu olay beni etkiledi surekli ruyalardimda gorur oldum
1 senede olmadıysa kolay kolay olmayacak demek ki.arkadaşlar yaşın genç diyorlar ama bu hamile kalamadığın ya da çok zor kaldığın gerçeğini değiştirmiyor ki.doktora falan gitme boşver.ek tedaviler için erken.baktın olmadığı belli.istediğin yaşta başlarsın ek yöntemlere.bu yaşta gerek yok.bu arada 3,5 yıl sonra kendiliğinden olan da oluyor.evet süre normal kadınlara göre kat kat daha fazla oluyor ama yine de olabiliyor.işe önce kendinle yüzleşecek başlamalısın.burada aman daha gençsin olur bakalım demek size birşey kalmayacak.kolay hamile kalan kadınlar şimdiye 5 defa hamile kalmıştı çünkü.bir düşük yapıyor herkesi ay tekrar hamile kalıyor millet.evet sıkıntı yaşayacaksınız belli ki bu konuda.kabullenmekten başka şansınız yok.Küçük yastandir hep cocugum olmaz diye hissettim aylardir deniyoruz olmuyor artik umudum tükendi evliligime yansıyor durum canim sıkılıyor pazartesi hastahaneye gidicem ama gidip ugrasmak bile icimden gelmiyor ağlamaktan helak oldum
Iste beni anlayan birisi cocuklugumdandir bebekleri cok sevdim hep anne olmayi hayal ettim evlenirken bile en cok anne olacagim diye sevindim ama hep dipte köşede bir yerde beni rahatsiz eden bir his vardi anne olamayacagim diye aylardir olmayinca bunun agirligi çöktü uzerime1 senede olmadıysa kolay kolay olmayacak demek ki.arkadaşlar yaşın genç diyorlar ama bu hamile kalamadığın ya da çok zor kaldığın gerçeğini değiştirmiyor ki.doktora falan gitme boşver.ek tedaviler için erken.baktın olmadığı belli.istediğin yaşta başlarsın ek yöntemlere.bu yaşta gerek yok.bu arada 3,5 yıl sonra kendiliğinden olan da oluyor.evet süre normal kadınlara göre kat kat daha fazla oluyor ama yine de olabiliyor.işe önce kendinle yüzleşecek başlamalısın.burada aman daha gençsin olur bakalım demek size birşey kalmayacak.kolay hamile kalan kadınlar şimdiye 5 defa hamile kalmıştı çünkü.bir düşük yapıyor herkesi ay tekrar hamile kalıyor millet.evet sıkıntı yaşayacaksınız belli ki bu konuda.kabullenmekten başka şansınız yok.