• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek konusu 😪 vaz mi geçmeliyim?

Doktora gitme bosvermi? A Aysenimi
Normal olarak hamile kalmak isteyen her kadın öncesinde muayneden geçmeli. Belkide bir hormonu fazla bir ilaçla düzelecek. Belkide triot var tedavisini olmadan zor. Belkide kist var. Ben korunmayı bırakır birakmaz doktora gitmiştim. Doktorlar senede bir kere hiç sikayetiniz olmasa bile jinokolojik muayne yaptırın diyor zaten.
Neden vakit kaybi yasasinki? Belkide tüpleri kapalı beş dakikalık bir işlemle açılacak. Olmayacak öyle hissediyorumla bir yere varılmaz bence. Madem çok istiyor, doktora gidip görünmesinde ne sakınca var onu anlamadım.

Iste beni anlayan birisi cocuklugumdandir bebekleri cok sevdim hep anne olmayi hayal ettim evlenirken bile en cok anne olacagim diye sevindim ama hep dipte köşede bir yerde beni rahatsiz eden bir his vardi anne olamayacagim diye aylardir olmayinca bunun agirligi çöktü uzerime
Bende aynı durumdayım da o yüzden yazdım zaten.olacak olanın oluyor hemen.beğenmedim atan arkadaşlar olacak ama kendimden bildiğim için böyle yazdım.eşinde de sorun çıkacağını sanmıyorum sende de.kader, kısmet bu işler büyük oranda.dedim herkes gibi nezaketen, boş moral verme cümleleri yazmayayım.

Normal olarak hamile kalmak isteyen her kadın öncesinde muayneden geçmeli. Belkide bir hormonu fazla bir ilaçla düzelecek. Belkide triot var tedavisini olmadan zor. Belkide kist var. Ben korunmayı bırakır birakmaz doktora gitmiştim. Doktorlar senede bir kere hiç sikayetiniz olmasa bile jinokolojik muayne yaptırın diyor zaten.
Neden vakit kaybi yasasinki? Belkide tüpleri kapalı beş dakikalık bir işlemle açılacak. Olmayacak öyle hissediyorumla bir yere varılmaz bence. Madem çok istiyor, doktora gidip görünmesinde ne sakınca var onu anlamadım.
Yani sorun çıkmıyorsa şimdiden ek yöntemlere başvurmasın demek istedim.ki büyük ihtimal de çıkmıyor zaten.kader, kısmet.

Yani sorun çıkmıyorsa şimdiden ek yöntemlere başvurmasın demek istedim.ki büyük ihtimal de çıkmıyor zaten.kader, kısmet.ben bu konularda bilime inanmıyorum.çok çok başka bir konu.

Küçük yastandir hep cocugum olmaz diye hissettim aylardir deniyoruz olmuyor artik umudum tükendi evliligime yansıyor durum canim sıkılıyor pazartesi hastahaneye gidicem ama gidip ugrasmak bile icimden gelmiyor ağlamaktan helak oldum
Olumsuzu düşünürseniz olumsuzu çekersiniz.

Iste beni anlayan birisi cocuklugumdandir bebekleri cok sevdim hep anne olmayi hayal ettim evlenirken bile en cok anne olacagim diye sevindim ama hep dipte köşede bir yerde beni rahatsiz eden bir his vardi anne olamayacagim diye aylardir olmayinca bunun agirligi çöktü uzerime

Hiçbir sorun olmasa bile şu kuruntudan yine olmaz.

Çok yaratici bir fikrim var. Aglanip kahrolmak yerine kari koca bi doktora mi gitseniz?

Insallah olur ruyalarimda görür oldum psikolojim çöktü dün belirtiler yuzunden test yaptim 25 inde adet olacagim gun ama gögüs agrisi kasik agrisi yüzünden test yaptım negatif çıktı
Ya Allah aşkına sevistin ertesi gün mü test yaptın? Adetten bir hafta önce ne çıkmasını bekliyordun?
Anne dediğin bir güçlü olur ya, mantıklı olur, soğukkanlı durmaya çalışır. Yani çocuğunu yıpratmayan anne böyle olmalıdır. Siz layikiyla anne olabileceğinize emin misiniz ki sırf evlendiniz diye çocuk istiyorsunuz?

Bende aynı durumdayım da o yüzden yazdım zaten.olacak olanın oluyor hemen.beğenmedim atan arkadaşlar olacak ama kendimden bildiğim için böyle yazdım.eşinde de sorun çıkacağını sanmıyorum sende de.kader, kısmet bu işler büyük oranda.dedim herkes gibi nezaketen, boş moral verme cümleleri yazmayayım.
Ayni durumda misiniz? Siz cocuk aldirmamis miydiniz ben mi yanlis hatirliyorum? Ayrica siz bekardiniz bekar anne olmaya mi calisiyorsunuz?

Ayni durumda misiniz? Siz cocuk aldirmamis miydiniz ben mi yanlis hatirliyorum? Ayrica siz bekardiniz bekar anne olmaya mi calisiyorsunuz?
Evet ama o da kaç sene sonra olmuştu.yani benim de çok zor oluyor demek istedim.istesem yine olmayacak demek ki.olmaması açısından aynı durumdayım demek istedim.

Evet ama o da kaç sene sonra olmuştu.yani benim de çok zor oluyor demek istedim.istesem yine olmayacak demek ki.olmaması açısından aynı durumdayım demek istedim.
Anlamadigim madem o zaman zor oldu neden aldirdiniz zor oldu dediginize gore korunmayip bebek yapmaya calisiyormussunuz. Yok bebek sahibi olmak istemiyorduysaniz zaten korunuyor olmaniz lazim. Isteseniz olmicagi ne malum hem belki daha once aldiridginiz icin zor olacak bu seferde yani konu sahibiyle alakaniz yok.

Anlamadigim madem o zaman zor oldu neden aldirdiniz zor oldu dediginize gore korunmayip bebek yapmaya calisiyormussunuz. Yok bebek sahibi olmak istemiyorduysaniz zaten korunuyor olmaniz lazim. Isteseniz olmicagi ne malum hem belki daha once aldiridginiz icin zor olacak bu seferde yani konu sahibiyle alakaniz yok.
insan kendi bedenini tanıyor, biliyor bir şekilde.evli değildim ki nasıl doğuracaktım.tepki çekeceğim ama benim görüşüm.kırk yılda bir olacak bebek için senerce korunup durmanın, zevki azaltmanin ne anlamı vardı ki.kapasitemi de öğrenmiş oldum bu şekilde.kürtajin günah olduğunu düşünmüyorum.haa korunarak hamilelik oluşmasını engellemişsin haa oluşturan birkaç gün sonra? Belki korunmasan 20 tane çocuğun olacaktı.bu mantıkla 20 çocuğunun da yaşamasına engel olmuş oluyorsun.

24 yaşındasınız henüz farkında mısınız? Bence duygusal olgunluğa henüz erişmemişsiniz her şeyde hayır vardır, belki bebeğin zamanı gelmemiştir henüz. Bebek büyütmek ciddi psikolojik sağlamlık gerektiriyor biliyorsunuz değil mi? Hem 1 yıldır evliymişsiniz bi dur eşini bi tanı aynı evin içinde bi genç yaşının tadını çıkar, neden hemen bebek derdine düştünüz ikiniz de?

insan kendi bedenini tanıyor, biliyor bir şekilde.evli değildim ki nasıl doğuracaktım.tepki çekeceğim ama benim görüşüm.kırk yılda bir olacak bebek için senerce korunup durmanın, zevki azaltmanin ne anlamı vardı ki.kapasitemi de öğrenmiş oldum bu şekilde.
Bana gore cok mantiksiz dusunceleriniz. Aldirdiginiz canin sizin zevkinizden onemli olmamasida neyse banlanmak istemiyorum.

Forum hatunları teselli etmeye çalışmış gençsin pes etme falan diye ama nafile. Konu sahibi psikolojik yardım almalısın önce, bebekten önce yani. Çocuk yaşlardan beri bu korku var diyosun. Bir yıllık evlilikte aylardır denemişsin (2-3 aydır allah bilir) sonra ben öldüm ben bittim çocuğum olmayacak.
Doktorlar bile bir yıldan önce gelmeyin der yani önce bir yıl dene sonra bakalım bi sorun var mı der. Hadi moralim bozuldu cart curt desen anlayacağım da, dünya batmış gemiler yanmış bu tavırlar enteresan.

Back
X