Fazla kilonuz varsa verin bu da etken ben bizzat yaşadımIste beni anlayan birisi cocuklugumdandir bebekleri cok sevdim hep anne olmayi hayal ettim evlenirken bile en cok anne olacagim diye sevindim ama hep dipte köşede bir yerde beni rahatsiz eden bir his vardi anne olamayacagim diye aylardir olmayinca bunun agirligi çöktü uzerime
Tam tersi olmasi gerekenden daha zayifim adetlerim düzenli hatta 21 günde adet olurumFazla kilonuz varsa verin bu da etken ben bizzat yaşadım
Cok doğruBen kolay hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim. Hamileliğimde kalp hastalığım çıktı doktorlar acil sezaryen ile 7 aylık bebeğimi aldılar ama yaşatamadılar şimdi kendimi suçluyorum bazı şeylerde ısrarcı olduğum için. Keşke önce doktor kontrolünden geçseydim varsın bir iki yıl sürseydi diyorum. Bu arada hamilelik kolay süreç değil mesajınızdan hamilelikte sıkıntı çekeceğinizi düşünüyorum. Bunun doğumu, lohusalığı da var bunu kaldırabilecek misiniz? Hepsi zorlu süreç sağlam psikoloji istiyor. Günümüzde sizin yaşınızdaki çoğu insan evli bile değilken siz olmayacak diye kendinizi şartlamışsınız her şeyden önce hayırlısını isteyin gerçekten hakkımızda şer diye düşündüğümüz hayrımıza oluyor ben çok pişmanım başta bu kadar ısrarcı olduğum için.
Tam tersi olmasi gerekenden daha zayifim adetlerim düzenli hatta 21 günde adet olurum
Korkuncsunuz doğum kontrol hapı alınca hangi zevkiniz azalıyor acaba? Dinle ne ilgisi var? Oluşmuş bir canlı oluyor orda. Vallahi bu formda hiçbirşeye şaşırmayacağım diyorum yine şaşırıyorum. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.O canım orada olmasının nedeni o zevk zaten.can olsun diye o zevk verilmiş zaten.o sistem bana verilmişse ölene kadar da kullanım hakkı benimdir yani.ama.siz dini görüştesiniz karşı olmanız normal.
Ne bu acele ya da cocuga odaklilik? Daha yeni evlisiniz kocanizla gezmenin tozmanin eğlenmenin tadina varin24 yasindayim bir yıllık evliyim
Bu psikoloji iyi degil herhangi bir doktor ya da psikolog destegi almadan kendi kendinize dertlenmenin bir anlami yokIste beni anlayan birisi cocuklugumdandir bebekleri cok sevdim hep anne olmayi hayal ettim evlenirken bile en cok anne olacagim diye sevindim ama hep dipte köşede bir yerde beni rahatsiz eden bir his vardi anne olamayacagim diye aylardir olmayinca bunun agirligi çöktü uzerime
24 yasinda ve 1 yillik evli olur bu ruh haline girdigini soyleyince insanlar bana kufur gibi geliyor cok ozur dilerim. 40 yasindayim 4 yil olacak neredeyse. Neler neler yasadim , hamile kaldim , dis gebelik yasadim , bebegimin kalbi atmadi kurtaj oldum , dusuk yaptim ohoo say say bitmez. O zaman ben oleyim24 yasindayim bir yıllık evliyim
Psikolojiniz iyi değil. Daha kötüsü farkında değilsiniz.Herseyi psikoloji ye baglamaniz?? Esimle yillardir birlikteyiz cokda güzel giden bir evligimiz var evet pcos tanisi konuldu 16 yasindaydim bu yuzden dert ediniyorum anne olacak gibi değilsin ne demek bu kadar kotu kalbiniz olmamali işim evim maddi gelirim evliligim de psikolojim de gayet uygun bir bebek icin yillardir tanıyormuş gibi tani koymaniz cok garip
Gittim normal olduğunu söylediÜzgünüm adetleriniz çok da düzgün değil. Bu kadar kısa döngüler iyi değil. Doktora gittini mi daha önce?
anne olacak gibi değilsiniz demek anne olmaya hazır, iyi bir anne olmanın bilincinde ve ayrımında değilsiniz demekHerseyi psikoloji ye baglamaniz?? Esimle yillardir birlikteyiz cokda güzel giden bir evligimiz var evet pcos tanisi konuldu 16 yasindaydim bu yuzden dert ediniyorum anne olacak gibi değilsin ne demek bu kadar kotu kalbiniz olmamali işim evim maddi gelirim evliligim de psikolojim de gayet uygun bir bebek icin yillardir tanıyormuş gibi tani koymaniz cok garip
Profesör Jinekolog yorumu geldiğine göre dağılabiliriz.1 senede olmadıysa kolay kolay olmayacak demek ki.arkadaşlar yaşın genç diyorlar ama bu hamile kalamadığın ya da çok zor kaldığın gerçeğini değiştirmiyor ki.doktora falan gitme boşver.ek tedaviler için erken.baktın olmadığı belli.istediğin yaşta başlarsın ek yöntemlere.bu yaşta gerek yok.bu arada 3,5 yıl sonra kendiliğinden olan da oluyor.evet süre normal kadınlara göre kat kat daha fazla oluyor ama yine de olabiliyor.işe önce kendinle yüzleşecek başlamalısın.burada aman daha gençsin olur bakalım demek size birşey kalmayacak.kolay hamile kalan kadınlar şimdiye 5 defa hamile kalmıştı çünkü.bir düşük yapıyor herkesi ay tekrar hamile kalıyor millet.evet sıkıntı yaşayacaksınız belli ki bu konuda.kabullenmekten başka şansınız yok.
Ben 1 senelik evliyim deyince 1 senedir deniyor sandım.Profesör Jinekolog yorumu geldiğine göre dağılabiliriz.
24 yaşında olup birkaç aydır deneyip olmayınca böyle dağılmak çocuk olmamasından daha büyük bi sorun bence. Önce bunun için tedavi olsanız iyi olabilir.
Siz psikolojik rahatszsınız farkında mısınız acaba? Bu kafayla yapılan çocuğa ne verebileceksiniz?Iste beni anlayan birisi cocuklugumdandir bebekleri cok sevdim hep anne olmayi hayal ettim evlenirken bile en cok anne olacagim diye sevindim ama hep dipte köşede bir yerde beni rahatsiz eden bir his vardi anne olamayacagim diye aylardir olmayinca bunun agirligi çöktü uzerime
24 yaşındayım bende sizin gibi. 1.5 sene çocuğum olmadı. Şuan bebeğim iki aylık tedavisiz kendiliğinden oldu inşallah Allah size de nasip eder üzülmeyin24 yasindayim bir yıllık evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?