Bebek konusu 😪 vaz mi geçmeliyim?

Fazla kilonuz varsa verin bu da etken ben bizzat yaşadım

Ben kolay hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim. Hamileliğimde kalp hastalığım çıktı doktorlar acil sezaryen ile 7 aylık bebeğimi aldılar ama yaşatamadılar şimdi kendimi suçluyorum bazı şeylerde ısrarcı olduğum için. Keşke önce doktor kontrolünden geçseydim varsın bir iki yıl sürseydi diyorum. Bu arada hamilelik kolay süreç değil mesajınızdan hamilelikte sıkıntı çekeceğinizi düşünüyorum. Bunun doğumu, lohusalığı da var bunu kaldırabilecek misiniz? Hepsi zorlu süreç sağlam psikoloji istiyor. Günümüzde sizin yaşınızdaki çoğu insan evli bile değilken siz olmayacak diye kendinizi şartlamışsınız her şeyden önce hayırlısını isteyin gerçekten hakkımızda şer diye düşündüğümüz hayrımıza oluyor ben çok pişmanım başta bu kadar ısrarcı olduğum için.

Cok doğru

Psikoterapi almalısınız küçük yaştan beri böyle hissetmek normal değil. Vücudunuza yanlış enerji veriyorsunuz. Muhtemelen sorununuz psikolojik.

O canım orada olmasının nedeni o zevk zaten.can olsun diye o zevk verilmiş zaten.o sistem bana verilmişse ölene kadar da kullanım hakkı benimdir yani.ama.siz dini görüştesiniz karşı olmanız normal.
Korkuncsunuz doğum kontrol hapı alınca hangi zevkiniz azalıyor acaba? Dinle ne ilgisi var? Oluşmuş bir canlı oluyor orda. Vallahi bu formda hiçbirşeye şaşırmayacağım diyorum yine şaşırıyorum. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

24 yasindayim bir yıllık evliyim
Ne bu acele ya da cocuga odaklilik? Daha yeni evlisiniz kocanizla gezmenin tozmanin eğlenmenin tadina varin

Bizim bir tanıdık 23 24 yasinda evlendi daha 6 ay once anne oldu simdi 30 yasinda. Baska bir arkadasim da 25 civari evlendi kizi su an 3 4 yaslarinda ki 36 yasindayiz. Yani goren de 24 degil 44 yasindasiniz sanir. Ha o yasta da anne olunabiliyor da gec kalinma durumu yok henuz sizin icin

Bu psikoloji iyi degil herhangi bir doktor ya da psikolog destegi almadan kendi kendinize dertlenmenin bir anlami yok

24 yasindayim bir yıllık evliyim
24 yasinda ve 1 yillik evli olur bu ruh haline girdigini soyleyince insanlar bana kufur gibi geliyor cok ozur dilerim. 40 yasindayim 4 yil olacak neredeyse. Neler neler yasadim , hamile kaldim , dis gebelik yasadim , bebegimin kalbi atmadi kurtaj oldum , dusuk yaptim ohoo say say bitmez. O zaman ben oleyim

Psikolojiniz iyi değil. Daha kötüsü farkında değilsiniz.

Daha 1 yıllık evlilikte birkaç ay korunmayıp çocuk olmayınca doktora bile gitmeden yas tutar gibi davranmak normal bir insanın yapacağı şeyler değil.

Birincisi eğer çocuk düşünüyorsanız öncesinde doktora gidip genel değerlerinize baktırmanız gerekiyordu. Bir jinekoloğa gidip ben çocuk düşünüyorum diyip yönlendirilmelisiniz. Yaptınız mı? Hayır. Çünkü zaten gitmiş olsanız size yaşınız genç 1 yıl deneyin olmuyor diye düşünmeyin olmazsa 1 yıl sonra gelin derdi siz de böyle olmazdınız.

İkincisi bende de kendimi bildim bile pcos var hep adetlerim düzensizdir. 2 çocuğuma da istediğim ay hamile kaldım.

Mesela ilk çocuğumdan önce doktora gittiğimde rahim duvarımın inceldiğini öğrendim. Doktor aynen şunu dedi"Bu şekilde hamile kalmış olsan peş peşe düşükler yapardın."

Yani doktora gitmeden kendi kendime korunmayı bırakıp çocuk yapmaya kalksam olan çocuğum da düşecekmiş.

Cahillik etmeyin daha çok küçüksünüz. Bir doktora gidin. Daha geçenlerde arkadaşım 42 yaşında ilk çocuğunu doğurdu.

anne olacak gibi değilsiniz demek anne olmaya hazır, iyi bir anne olmanın bilincinde ve ayrımında değilsiniz demek
ve değilsiniz
psikolojiniz de hiç uygun değil burada bir dünya insanın da söylediği gibi, normal davranmıyorsunuz
sizi yıllardır tanıyıp tanı koymuyorum tanı sizde x rahatsızlığı var demek olur, öyle bir şey diyen oldu mu olmadı

ha tabi biz kötüyüz kalbimiz kötü, herkes kalbinin ekmeğini yer, kadın kadının da düşmanı.

Profesör Jinekolog yorumu geldiğine göre dağılabiliriz.

24 yaşında olup birkaç aydır deneyip olmayınca böyle dağılmak çocuk olmamasından daha büyük bi sorun bence. Önce bunun için tedavi olsanız iyi olabilir.

Ben 1 senelik evliyim deyince 1 senedir deniyor sandım.

Siz psikolojik rahatszsınız farkında mısınız acaba? Bu kafayla yapılan çocuğa ne verebileceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…