- Konu Sahibi 88kelebek88
-
A aa ben az önce senin başka bir konundaydım canım,gelinlik ayakkabısı hangisi daha güzel diyodun..Burda da evliyim diyosun..
Anlamadım bişey,o konuyu başka biri için mi açtın yada gelinlik giyemedin de şimdi mi giyeceksin?:44:
Sen çalışıyomusun bilmiyorum ama çalışmıyorsan o yüzdendir bu hislerin çünkü bende 6 aylık evliyim bende kaçarak evlendm konulardan gördüysen :) İlk aylarda bizde korunmadık olursa olsun dedik kendimi hamile hissediyordum mutlu oluyordum felan sonra ayy inşallah olmaz diyordum ikilemdeydim. Şimdi çalışıyorum çocuk düşüncem yok. Evde sıkıldğım için istiyordum sanırım şimdi gayet mutluyum çocuk işini epey erteledik :)
Evet iyi olur yada sende çalış ozaman çocuk felan düşünmüyorsn zaten. Gerçi hayırlısı neyse o olur zaten. Hem biraz erken değilmi çocuk için. Bide kaçmışsın yani iyi tanıyomusunuz birbirinizi?
İyi cesaret etmişsin :) İnşallah hep böyle olurda yüzünü kara çıkarmaz :)
amin inşallah seninde öyle olur :)
anne ve baba olmanın bir insan yetiştirmek demek olduğuna kendinizi hazır hissettiğinizde çalışmalara başlayın :) yoksa sakın vakit geçsin diye bebek düşünme hele de yaşın küçükse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?