kendisi de hemen istemiyor ve biz üniversite mezunu insanlarız iyi benim bir yerlerde çocuğum yok demesiyle şok geçirdim anladım ki korunma yöntemlerinden bir haber.2 aydır stres yaşıyorum hap mı o mu bu mu bana cevabı ben korunurum ama eminim işine gelmeyecek zamanla.ne bileyim öyle sezdim.hapa başlicam sanırm güvensizlik yaşıyorum her şartta tarifsiz...Bu konudaki düşüncelerinizi eşiniz olacak adamla paylaşın sonra sorun olmasın eşim istiyor ben istemiyorum olmasın
Çocuk istersiniz yada istemezsiniz bu sizin seçiminiz hiçbşr anneninde sizi taşlamaya hakkı yok ama eşiniz ile müşterek alınması bir karar
26 canım. eşiim 31Yas 30dan kucuk mü
zaten bu yorumlar beni öldrüyoNişanlıyken mi korunmaya başladınız anlamadım pek
Ilerisi için eşinizle birlikte korunun bi süre linç edilcek bi durum yok kısmet bu işler..
Bende ilk başlarda çok korkuyrodum ama hiç korunmadım şahsen gebe de kalmadım henüz..
Öte yandan hem eşi hem kendisi korunduğu halde ilk gece hamile kalan bi arkadaşım var
allah isteyene versin.yaşamadığım için anlamıyorum belki de ama istekli değilim.forumlarda görüyorum heyecanla adet bekliyorlar bende stresle gibi görünüyoSen evladın ne demek olduğunu bilsen bunların cümlesini kelimesini bırak harfini bile düşünemezsin.
zaten bu yorumlar beni öldrüyoişimi şansa bırakmicam derken psikopat olup çıkıcam.düğünüme 1 ay var ben korunmasam kesin kalırım diyorum bu pimpiriklenme ileee
başlarda o dedi 1 yıl olmasın hayatımızı yaşayalım falan..baktım ki ben daha çok düşünür olmusum.Neden linç edilesiniz ki herkes çocuk istemek zorunda mı öle bir şart ya da kural mı var.
Allah isteyen herkese versin nişanlınızla konuşun bunu şimdiden sonrasında anlaşmamazlık çıkmasın.
hamile kalmadım daha doğrusu nişanlıyım birlikteliğimiz olmadı.dediğim gibi doktora gittim ama bu seferde bu kadın bana enden hormon tahlili yapmadı diye taktım önemli bir ilaç çünkü ikinci randevumu aldım özele bu kez.artık onunla konuşucam ve netleştiricem.düğüne 1 ay kala kullansam sorun yaşar mıyım stresi de var.kullanmasam dediğiniz gibi kaza olabilir ve kaldıramamKorunmak derken dikkat etmek lazım biliyosun hamile kalmışsan mutlaka gerektiği gibi korunmamışsındır dmi
Dr.na danış elinden geleni yap bırak bence bu kadar stres iyi değil şimdiden
İkinizde hazır olunca olur umarımbaşlarda o dedi 1 yıl olmasın hayatımızı yaşayalım falan..baktım ki ben daha çok düşünür olmusum.
bak sizi bile bezdirdim değil miDünde konuştuk rahat ol :) bebek ciddi bir sorumluluk ve hazır değilsen tabi ki hazır olana kadar erteleyeceksin.
Korunma yöntemi hakkında fikrimi biliyorsun artık bir karar ver :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?