aynen öyle sanırım henüz tesr etmedim ama ilk geceden tecrübe edinmemek adına doktor yolunu tutucam sanırımyineİstemeyen binbir imkansiz durumlarda hamile kalir.istediğinde de imkansızlaşır nasil bir paradoks bu bilmem
hamile kalmadım daha doğrusu nişanlıyım birlikteliğimiz olmadı.dediğim gibi doktora gittim ama bu seferde bu kadın bana enden hormon tahlili yapmadı diye taktım önemli bir ilaç çünkü ikinci randevumu aldım özele bu kez.artık onunla konuşucam ve netleştiricem.düğüne 1 ay kala kullansam sorun yaşar mıyım stresi de var.kullanmasam dediğiniz gibi kaza olabilir ve kaldıramam
aşırı korkma korktuğun başına gelir.aynen öyle sanırım henüz tesr etmedim ama ilk geceden tecrübe edinmemek adına doktor yolunu tutucam sanırımyine
çok teşekkür edeerim canım öyle yapacağımMadem öyle özele gidip dr.nla bu endişelerini paylaşmalısın bence için daha rahat ederhormon testini de muhakkak yaptır Allah gönlüne göre versin inşallah.
Şans ?!zaten bu yorumlar beni öldrüyoişimi şansa bırakmicam derken psikopat olup çıkıcam.düğünüme 1 ay var ben korunmasam kesin kalırım diyorum bu pimpiriklenme ileee
bak sizi bile bezdirdim değil mi24 saat düşüne düşüne ..tek başıma gibi hissediiyorum bilmiyorum
tüm kalbimle katılıyorum sana.ailemden uzağa evleniyorum annem doğsun ben bakarım diyor (70 yaşında) .Geçen komşu geldi kızım korunma bak sonra çocuğun olmaz olursa rızkıyla gelir.inanın saygısızlk yapmamak için zor tuttum kendimi.olmazsa da vardır bir sorun tedavisi var vs.ki yumurtalıklarıma baktı kist vs. yok.böylee konuştukca 2 kat tereddüütlerim artıyor ya acaba sağlıklı çalışan bünyeme cidden zarar mı vericem( sürü psikolojisi) bu kadar insan boş mu konuşuyo vs. ama doktorrlar diyor bunu.Zaten o kafayı da anlamıyorum. Bizim çocuğumuz olmuyor sen çocuk istemiyorsun. Eee yani? Senin çocuğun olmuyor diye benim istememe hakkım yok mu? Ben de 2 buçuk yıl korundum sonra 1 buçuk yıl da olmadı nasip şimdiymiş. Hiç de çocuk istemeyenlere çemkirmedim.
Bir de şu var bak şimdi korunuyorsun sonra istersen olmaz görürsüz hıııı!
Bu cümleden nefret ettim yaa kadınım, çalışıyorum, 9 ay karnımda taşıyıp doğuracak olan benim ama üreme sistemim üzerinde diğer kadınlar söz sahibi!
Geçen biri hamile olduğumu bilmiyor gelmiş diyor ki hala çocuk düşünmüyor musun bak falancanın kızı da korundu şimdi çocuğu olmuyor.
Ondan önce sadece aynı köyden tanıdığım birisi gelmiş daha çocuğun yok mu doğur artık dedi. Ben şok. Pardon da kim bakacak ben düşünmüyorum dedim. Halbuki hamileydim.
Korunmak kötü bir şey değil korunmamak, evlilik oturmadan hazır olmadan mutsuz bir aileye çocuk doğurmak kötü bir şey
ya sen çok tatlısınYok canım ne bezmesi ama karar ver gari en güzel zamanlar :)
ilacla mı korunuyordun ?dikkat etmek için uğraşıyorum işte herkes aman ilk gece bir şey olmaz erkek bilir zaten falan (geri çekilmeden bahsediyorlar ) tabi ki güvenmiyorum.Eger istemiyorsan dikkatli olun derim ,zira ilk geceden hamile kalan arkadaşlarım var ve ben de korunmayı bıraktığımız gibi hamile kaldım
son dönemde bu soruyu soruyorum kendime.Belki evililiğe alışınca değişecek düşüncelerim bilmiyorumHiç mi çocuk düşünmüyorsunuz ömrünüz boyunca ?
çok teşekkür ederim.Allah uuzn ömürler versin evladınıza size.tam 1 ayım var değerlendiricemBen burda o ladar çok okudum ki sadece burda da değil normal hayatımda da önce çocuktan deli gibi kaçıp evlendikten kısa bir süre sonra çocuk demeye başlayanları. Tabi herkesin düşüncesi farklı. Sadece bu kadar takıntı haline getirme demek için geldim. Bem 2 buçuk sene yırtınıp ta bebek sahibi olan bi insanım. Aşırı bebek istediğim için pek yardımcı olamayabilirim ama nişanlınla ortak bi karara varmanız lazım. Doğum kontrol hapına düğünden 1 ay önce başlaman gerekiyo diye biliyorum. Evlendikten sonra eşin de korunabilir. Hayırlısı olsun hakkınızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?