bebek korkusu

İstemeyen binbir imkansiz durumlarda hamile kalir.istediğinde de imkansızlaşır nasil bir paradoks bu bilmem
aynen öyle sanırım henüz tesr etmedim ama ilk geceden tecrübe edinmemek adına doktor yolunu tutucam sanırımyine

Madem öyle özele gidip dr.nla bu endişelerini paylaşmalısın bence için daha rahat eder hormon testini de muhakkak yaptır Allah gönlüne göre versin inşallah.

Zaten o kafayı da anlamıyorum. Bizim çocuğumuz olmuyor sen çocuk istemiyorsun. Eee yani? Senin çocuğun olmuyor diye benim istememe hakkım yok mu? Ben de 2 buçuk yıl korundum sonra 1 buçuk yıl da olmadı nasip şimdiymiş. Hiç de çocuk istemeyenlere çemkirmedim.
Bir de şu var bak şimdi korunuyorsun sonra istersen olmaz görürsüz hıııı!
Bu cümleden nefret ettim yaa kadınım, çalışıyorum, 9 ay karnımda taşıyıp doğuracak olan benim ama üreme sistemim üzerinde diğer kadınlar söz sahibi!
Geçen biri hamile olduğumu bilmiyor gelmiş diyor ki hala çocuk düşünmüyor musun bak falancanın kızı da korundu şimdi çocuğu olmuyor.
Ondan önce sadece aynı köyden tanıdığım birisi gelmiş daha çocuğun yok mu doğur artık dedi. Ben şok. Pardon da kim bakacak ben düşünmüyorum dedim. Halbuki hamileydim.
Korunmak kötü bir şey değil korunmamak, evlilik oturmadan hazır olmadan mutsuz bir aileye çocuk doğurmak kötü bir şey

Siz en iyisi bir psikologa görünün. Sevismek sadece cocuk icin yapilmiyor bu arada. Cok abartiyorsunuz. Elinizden geleni yaparsiniz o kadar. Hap almaniz yeterlidir aslinda. Ancak siz pimpirikli oldugunuzdan dolayi esinizde prezervatif kullanabilir.

Ancak sizin icin dedigim gibi sadece korunma yöntemi önemli degil, en önemlisi bir psikologa gitmeniz. Yoksa bu sekilde artik size takinti olur ve sevismektende, evliliktende birsey anlayamaz, hatta sogursunuz.

Eğer kendini bu kadar kasarsan cinsel deneyimin olumsuz geçebilir.
Açıkçası hapın yada iğnenin yeterli geleceğini düşünüyorum.
Çok telaş yapmayın

zaten bu yorumlar beni öldrüyo işimi şansa bırakmicam derken psikopat olup çıkıcam.düğünüme 1 ay varben korunmasam kesin kalırım diyorum bu pimpiriklenme ileee
Şans ?!
Doğru bir şekilde korunursan(iz), prezervatif, hap, iğne ile hamile kalmazsin. Öyle kolay değil o iş. Hea spiral taktirip rahat takılıp hamile kalanı çok duydum. Gerekirse hem hap yada iğne+prezervatif kullan. Ama bunlardan birini de doğru kullanırsan hamile kalmazsin.

Bi de bu derece yana yakıla yöntem araman bana biraz ilginç geldi. Ya eşinden ya evliliğinden yahut başka bir şeylerden korkun var ki aşırı hassas davranıyorsun. Biz de evlililigimizin ilk seneleri çocuk düşünmedik. Hiç düşünmedik. Ama haftalar öncesinden de hap falan araştırmadim. Prezervatifle yıllarca pek ala korundum. Ve gebelik istediğimde de ilk aydan hamile kaldım.

Son düzenleme:
Şimdi sen direk hamile kalırsın .:) istemiyorsun ya hani . Tanıdığım 3 kişi var senin gibi olan nası hamile kaldıklarını bilmiyorlar . Kan testini tekrar tekrar yaptırdı lar inanmadılar su an bebekleri kucaklarında.. allahım kimseye aratmasın yokluğu çok zor ... isteyen dileyen lere versin inş ...

tüm kalbimle katılıyorum sana.ailemden uzağa evleniyorum annem doğsun ben bakarım diyor (70 yaşında) .Geçen komşu geldi kızım korunma bak sonra çocuğun olmaz olursa rızkıyla gelir.inanın saygısızlk yapmamak için zor tuttum kendimi.olmazsa da vardır bir sorun tedavisi var vs.ki yumurtalıklarıma baktı kist vs. yok.böylee konuştukca 2 kat tereddüütlerim artıyor ya acaba sağlıklı çalışan bünyeme cidden zarar mı vericem( sürü psikolojisi) bu kadar insan boş mu konuşuyo vs. ama doktorrlar diyor bunu.

Eger istemiyorsan dikkatli olun derim ,zira ilk geceden hamile kalan arkadaşlarım var ve ben de korunmayı bıraktığımız gibi hamile kaldım

Yok canım ne bezmesi ama karar ver gari en güzel zamanlar :)
ya sen çok tatlısın doğru diyosun bir çarşamba gideyim doktorla konuşayım hem düğünde adet olma işini ertelerim diye düşündüm içim rahat ederse.sonra bir süre kullanır konuştuğumuz gibi devam

Eger istemiyorsan dikkatli olun derim ,zira ilk geceden hamile kalan arkadaşlarım var ve ben de korunmayı bıraktığımız gibi hamile kaldım
ilacla mı korunuyordun ?dikkat etmek için uğraşıyorum işte herkes aman ilk gece bir şey olmaz erkek bilir zaten falan (geri çekilmeden bahsediyorlar ) tabi ki güvenmiyorum.

Ben burda o ladar çok okudum ki sadece burda da değil normal hayatımda da önce çocuktan deli gibi kaçıp evlendikten kısa bir süre sonra çocuk demeye başlayanları. Tabi herkesin düşüncesi farklı. Sadece bu kadar takıntı haline getirme demek için geldim. Bem 2 buçuk sene yırtınıp ta bebek sahibi olan bi insanım. Aşırı bebek istediğim için pek yardımcı olamayabilirim ama nişanlınla ortak bi karara varmanız lazım. Doğum kontrol hapına düğünden 1 ay önce başlaman gerekiyo diye biliyorum. Evlendikten sonra eşin de korunabilir. Hayırlısı olsun hakkınızda.

çok teşekkür ederim.Allah uuzn ömürler versin evladınıza size.tam 1 ayım var değerlendiricem

Herkes anne olmak zorunda değil. Ben de 3 senelik evliyim ve hala düşünmüyoruz. Hap ile korunuyordum ama kilo artışı olduğu için bıraktım. Ama herkese aynı etkiyi göstermez tabii.

umarım korkunuz gerçekleşmez bu korkuyla iyi bir sevişme de olamaz diye düşünüyorum nişanlınıza bırakmayın korunma işini belli ki korunmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…