bebek korkusu

umarım korkunuz gerçekleşmez bu korkuyla iyi bir sevişme de olamaz diye düşünüyorum nişanlınıza bırakmayın korunma işini belli ki korunmayacak
bırakmayı düşünmüyorum zaten ortaklaşa karar veriyoruz sadece hap kullanma kafasında işte.

ilacla mı korunuyordun ?dikkat etmek için uğraşıyorum işte herkes aman ilk gece bir şey olmaz erkek bilir zaten falan (geri çekilmeden bahsediyorlar ) tabi ki güvenmiyorum.
Yok ben ilaçtan korktum kullanmadım ,eşim prezervatif ile korundu .

Evlat dünyanın en güzel varligi..sevgisini tarife imkan bile yok..sen çocuk sorumluluğundan korkuyorsun hemen bu sorumluluğu almak istemiyorsun belkide ama inan hamile olduğunu öğrenince bile bu düşüncenden rahatsızlık duyacaksın.karnindayken bile koruyup kollayacaksın hele ki doğunca kokusuna doyamayacaksın.. :) neyse esinle de konuş bunu.

Neden hemen cocugunuz olmasin ki? Ilk geceden hamile kalan cok insan var. Istemiyorsaniz korunma yollarini aramaya devam. Olmaz nasilsa diye bosvermeyin.

Korkmana gerek yok yumurtlama dönemlerine dikkat et o dönemlerde hep hap hem de prezervatif ile korunun garanti olsun. Ben evlendiğimde ilk 8 ay hap kullandım bıraktım bir ay sonra hamile kaldım:)

Korkmana gerek yok yumurtlama dönemlerine dikkat et o dönemlerde hep hap hem de prezervatif ile korunun garanti olsun. Ben evlendiğimde ilk 8 ay hap kullandım bıraktım bir ay sonra hamile kaldım:)
ben de böyle düşünüyorum alışana kadar..siz ne kullandınız ve hormon kan tahlili yapıldı mı ?

ben de böyle düşünüyorum alışana kadar..siz ne kullandınız ve hormon kan tahlili yapıldı mı ?
Yok herhangi bir tahlil yaptirmadim doktor arkadaşım vardı ona danistim yasmini tavsiye etti yan etkisi daha azmis sanırım nasıl kullanmam gerektiğini falan iyice anlattı evlenmeden bir ay önce başladım gayet düzenli tam 8 ay korundum eşim hiç korunmadi hatta o dönem . Sonra çocuk isteyince bıraktık ve hemen ertesi ay hamile kaldım oğlum şimdi 5 yaşında:)
Doğumdan sonra bir daha hap kullanmadım eşim korundu 5 senedir. Bundan birkaç ay önce eşim korunurken hamile kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım karnimda öldüğü için

yani hap bence daha güvenli ama yan etkisi var sonuçta hormonlarını çok değiştiriyor uzun süre kullanma bence.

bu konuyla ilgili bir şey bilmeyince (insan bilmediğinden korkar genelde ) böyle korkular olabiliyor sanırım.yani ben kendimi ilk gecemde prezervtfle düşünemiyorum sanki sağlıklı olmaz gibi geliyor ama daha sonrası için düşünülebilir sankı.bilmiyorum

uzun süredüşünmüyorum alışana kadar en azından diyorum ben de.çok geçmiş olsun ilk hamileliğiniz başarılı olmasa bunu hapa bağlarlardı mesela

Valla bebegim iki yıldır korunmuyoruz ama hala olmaadi biz istiyoruz tabii
Ama sadece ilk gece korunmayıp gebe kaldım diyende var. Nasip bu işler fazla erteleme derim sonra isteyincede olmuyor. Çok fena oluyo insan. Sanıldığı kadar hizli gebe kalınmiyor malesef. Hiç bir sağlık problemi olmayan insanların bile her ay için şansı 100%15 tir fazla kasmayin yani. Planinizda bir bebis varsa ertelemeyin derim . Yinede size kalmış. Maddi manevi hazırsanız tabiki.

Bebek istemiyorsan sakın hemen olmaz deme. İlk geceden hamile kaldım be ikinci bebeğime de tek gecede hamile kaldım yani hapı düzenli iç mutlaka

emin olun prezervatif kullanmak, kullanmamaktan daha sağlıklı her anlamda. Hap için de tahlil falan yapmaması doğal. Elinizde internet var, adım başı hastane açıldı zaten artık. Gidin merak ettiklerinizi farklı farklı doktorlara sorun. Doğum kontrol hapları zararlı değil, sizi kısır yapmaz. Sakın geri çekilme gibi tarihten kalmış bir şeyle riske atmayın. Doğurgan tarihlerinizde daha bir tık daha dikkatli olursunuz olur biter.

Neden abartıyorsunuz bu kadar? Eğlenceli olması gereken bir şeyi daha şimdiden bu kadar dert ediyorsunuz... Yanlış anlamayın kötülüğünüz için demiyorum ama bu gidişle ne siz zevk alırsınız ne de karşınızdaki insan rahat olup sizi ilişkiye hazırlayabilir.

Ikı cocugum var ve iyiki var Allah isteyen herkese versin tarifi anlatılmaz bir duygu 8 yıllık evliyim ilk evlendiğimde korunmadim ve bir yılın sonunda gebe kaldım oğluma ikinci cocugumada hap kullanırken bir günlük bir unutma sonucu kaldim yani Allahım nasib ederse ilk günden kalanda var yıllarca korunmayip olmayanda kesin kararliysan bu konuda hapı onermem vücudun dengesini bozuyor eşinizle konuşun o korunsun sağlıkla kalin

Merhaba, öncelikle mutluluklar.
Bebek istememek hatta bundan korkmak çok normal bir durum.
Korunduğunuz takdirde daha doğrusu doğru korunduğunuz takdirde bu korkuyla yaşamak zorunda kalmazsınız.
Doğum kontrol hapları eğer size uygun ise (yaş, ailedeki hastalık öyküleri, sigara kullanımı gibi) o kadar da korkmanızı gerektirecek ilaçlar değil. Doktorunuza da danışabilirsiniz, ilaç prospektüslerini de okuyabilirsiniz tüm riskler yan etkiler yazıyor
Eğer yeni nesil Doğum kontrol haplarını adetin ilk günü almaya başlarsanız daha ilk günden koruyuculuk sağlar.
En güvenilir sonuç için her gün aynı saatte unutmadan almanız gerekir.
İshal ve antibiyotik kullanımı gibi durumlarda vücutta emilimi azaldığından koruması da azalabilir.
Korunurken hamile kaldım diyenler uygulamayı yanlış ya da eksik yapanlar zaten.
6 senedir hamile kalmaktan korkan biri olarak kalmamayı başardım. Eğer benim gibi pimpirikliysen zaten karşı tarafın korunmasına güvenmiyorsun. Üstelik acaba hamile kalır mıyım korkusuyla cinsellikten de bir şey anlaşılmıyor.
Ne zaman istersen o zaman çocuk sahibi olman dileğiyle.
Not: hiç de istemeyebilir insan bu bir eksiklik değil.
Ama onun bi sarılması yok mu, pişman olursun, tam bir aile olamazsınız diyenleri dinlesen de hayatında kararları yine kendin verirsin zaten

En iyi korunma şekli prezervatif biz yıllardır öyle korunuyoruz çünkü hiç çocuk istemiyoruz

Sen evladın ne demek olduğunu bilsen bunların cümlesini kelimesini bırak harfini bile düşünemezsin.
Cok şükür verene, evladin ne demek olduğunu biliyorum. Evet sevgiden olebilirim. Ama uzun senelee cocuk istemedim ve o istemedigim seneler için hic pisman değilim. Cok anlamsiz bi yorum yapmissiniz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…