Bebek lafı bitmiyor

Eflatuunn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2018
507
297
103
26
Eşimle bir yıllık evliyiz yaşım daha küçük olduğu için bebek düşünmüyorum ama kv, kb görümcelerim sürekli bebek sorup duruyor
Bi ağır kaldırsam aman sen kaldırma belki bebek vardır diyorlar. Kb sürekli bebek soruyor
Görümcelerim yeğen isteriz deyip duruyorlar
Velhasıl kelam ben bu durumdan çok sıkıldım eşimle bebek istediğimediğimi konuştum aslında Bi razda sorunlu giden bir evliliğim vardı yeni yeni rayına oturuyor sayılır o yüzden düşünmedim hiç hem yaşım hem evliliğimden dolayı.
Yani bebek lafı olduğunda mizacım gereği kırıcıda olamıyorum çünkü onlar gülerek şaka yaparak takılıyorlar
Bu durumda ne tepki vermeliyim ne yapmalıyım artık çok sıkıldım bu durumdan

sende gülerek, daha çok bekliyceksiniz deyiver:)

Sinir bozucu bir durum bencede kendin istemediğin sürece kimsenin lafıyla yapıcak değilsin biz henüz düşünmüyoruz de bebeğim olmadan önce banada sürekli diyorlardı işte çocuk sana el öğrencesi olur iyi olur şöyle olur böyle olur bunun kararını kimse veremez ancak eşin ve sen alabilirsiniz bu kararı 1. Olduktan sonra bu sefer de tek olmaz kardeş ister 2. Çocuğu yapın diyorlar

Ben de aynı şeyleri yaşadım ama en sonunda bu eşimle benim verebileceğim bi karar artık bunun espirisini bile duymak istemiyorum dedim. Sustular mı hayır ama en azından konuşurken daha temkinli oluyodular.canim kimseyi susturmanin bi yolu yok

Yaptıkları hiç hoş değil bence, şaka bile olsa. Daha sanırım 20 yaşındasınız eee bi durun bismillah. Ne bu ısrar, acele?

Bebek istemiyoruz diye bir şey olamaz insanlara göre muhakkak olmuyordur :)
Bende düşünmüyoruz istemiyoruz daha gibi şeyler dedim ama sanmıyorum susmuyolar en son eşime annenle babana söyle bu bebek konusunu sorup durmasınlar bize dedim bilmiyorum eğer sorarlarsa bana denk getirir söylerim dedi

Yaptıkları hiç hoş değil bence, şaka bile olsa. Daha sanırım 20 yaşındasınız eee bi durun bismillah. Ne bu ısrar, acele?
Zaten erken evlendiğime yeterince pişmanlık duyuyorum brde bu bebek muhabbeti iyice sıkıyor beni bir yılı geçti diyorlar şimdide

Zaten erken evlendiğime yeterince pişmanlık duyuyorum brde bu bebek muhabbeti iyice sıkıyor beni bir yılı geçti diyorlar şimdide
Zaten bi pişmanlığın var sakın bide çocuk yapıp üstüne tuz biber olmasın
Çocuk çok büyük sorumluluk evliliğin tam oturmadan milletin çocuk istemesiyle çocuk yapılmaz
Daha çok gencim ilerde düşünüyoruz diye söyleyin

Okul var mı?
Madem istemiyorsunuz okulu veya işi bahane edebilirsiniz.
Benim çevrem mi garip yoksa normal mi çözemedim.
İlk evlendim kimse çocuk muhabbeti yapmadı. Hatta ailem genelde okulunu bitir işini eline al diye ısrar etti. Hemen çocuk düşünme diye ucundan dokundurdular. 21 yaşındaydım evlendiğimde.
Ya sizde ısrarla istemiyorum diyeceksiniz anlamıyorlarsa da bahane üretin
Anlamak istemeyen insana laf anlatmak zor çünkü.

4 yıllık evliyim ve hala bebek yok düşünmüyoruz hatta burda konu da açmıştım.Arkadaşların tavsiyesine de dayanarak ki yılmıştım artık, istemiyoruz dedim olmadı laf söyledim olmadı en sonunda olmuyor bizim çocuğumuz dedim,artık eskisi gibi konuşamıyorlar.

Valla erkekleri bu konuda sıkıştırmıyolar . Söyleseler bile o kadar küçük bi ima falan oluyo ki eşiniz sizden aldığı bilgiyle konuşsa adama büyük tepki veriyorsun derler. Hep kadınları sıkıştırıyolar. Bı gün kv eşime doktora gidin dedi yani onlara biz çocuk istemiyoruz dememe rağmen uğraşıyoruz ama olmuyo diye düşünmüş. Eşim de niye gidelim doktor mu yapıyo dedi sakince. Sonra eşime tekrar bu konuyu acmadilar ama bana söylemekten imalardan da geri durmadılar . Açıkçası kulak arkası etmeyi öğrenmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…