- 5 Mayıs 2013
- 33.857
- 41.355
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakikaten hiç utanma yok bizim insanımızda. Sorsan ahlak timsali hepsi ama akıl hep belden aşağıya çalışıyor. Belki bebek vardır nedir ya? Yapmadıysam yoktur yani değil mi bilinçli bir eylem bu benim bildiğim.insanların ne zaman üreyeceklerı hakkında konusmak cok ayıp ben boyle seylere utanırım bu tarz sorular sormayın bana ozel mahrem konular deyın
keserler seslerını yanı utanmaları varsa tabı
Eşimle bir yıllık evliyiz yaşım daha küçük olduğu için bebek düşünmüyorum ama kv, kb görümcelerim sürekli bebek sorup duruyor
Bi ağır kaldırsam aman sen kaldırma belki bebek vardır diyorlar. Kb sürekli bebek soruyor
Görümcelerim yeğen isteriz deyip duruyorlar
Velhasıl kelam ben bu durumdan çok sıkıldım eşimle bebek istediğimediğimi konuştum aslında Bi razda sorunlu giden bir evliliğim vardı yeni yeni rayına oturuyor sayılır o yüzden düşünmedim hiç hem yaşım hem evliliğimden dolayı.
Yani bebek lafı olduğunda mizacım gereği kırıcıda olamıyorum çünkü onlar gülerek şaka yaparak takılıyorlar
Bu durumda ne tepki vermeliyim ne yapmalıyım artık çok sıkıldım bu durumdan
Zaten bundan sonra açık açık biz daha düşünmüyoruz bir daha sormayın diye söylemeyi düşünüyorum kv'yeSinir oluyorum şu bebek muhabbetine. Size ne yani herkes kendi evine kendi bebeğine baksın. Ya şaka yollu laf sokacaksınız ya da sert olup açık açık düşünüyoruz henüz bir daha da duymak istemiyorum bu muhabbeti diyin. Siz böyle sessiz kalırsanız daha çok söyler sinirinizi bozarlar
Al birini vur ötekine sinir oluyorum ya sanki kendileri bakacaklar yani sizene demiBen 2 senelik evliyim. Yasim da 31 . Bi de beni düşünün. Gören soruyor.
Görmeyen haber yolluyor.
Sosyal medyadan mesaj atan bile var yani![]()
Ben öyle bşy söylesem utanmaz valla sizinki susmuş üstüne nasıl deniyorsunuz da olmuyor diye sorar sa şaşırmam (gerçi o kadarınada cesaret edemez herhalde)Ben birine eeee çocuk yok mu demeye utanırım ya nasıl hadsiz olabiliyorlar. Sakın laflardan bunalıp yapmaya kalkma senin hazır olman önemli bence. Aynı sıkıntıyı bende yaşadım görümceme bir gün her gece deniyoruz bakalım olursa söylerim dedim sustu ( deneme kısmı yalan utansın diye söyledim çünkü düşünmüyoruz şuan )
Kaç yıllık evlisiniz ben bunaldım artık yani yaş olarak evlilik olarak kendimi hazır hissetmiyorum ama insanların madem çocuk yapmıcaktın o zaman niye evlendin der gibi Bi bakış açısı var malesefHayırlısı de geç... ne güzell bnm eşimde sürekli bna bebek dye ısrar etsee![]()
1 buçukKaç yıllık evlisiniz ben bunaldım artık yani yaş olarak evlilik olarak kendimi hazır hissetmiyorum ama insanların madem çocuk yapmıcaktın o zaman niye evlendin der gibi Bi bakış açısı var malesef
İnanırmısınız ilk evlendim ilk aydan başladılar ben daha gencim düşünmüyoruz dedim. Bu sefer falancada ilk istemedi sonrada çocukları olmadı dedi kvOkul var mı?
Madem istemiyorsunuz okulu veya işi bahane edebilirsiniz.
Benim çevrem mi garip yoksa normal mi çözemedim.
İlk evlendim kimse çocuk muhabbeti yapmadı. Hatta ailem genelde okulunu bitir işini eline al diye ısrar etti. Hemen çocuk düşünme diye ucundan dokundurdular. 21 yaşındaydım evlendiğimde.
Ya sizde ısrarla istemiyorum diyeceksiniz anlamıyorlarsa da bahane üretin
Anlamak istemeyen insana laf anlatmak zor çünkü.