Öyle konuşup pişirilince yiyeni çok gördüm benEsimle ben yemicez.zaten ama.benim akrabalarim da yemiyor koyun eti agizlarini aradim ama komsularim da olucak ki onlar belki yiyebilir
akika kurbanını ev ahaliside yiyebiliyor. Ben çok arastırmasını yaptım onda sıkıntı yok ama adak olarak kesilseydi ev ahalisi yiyemezdi zatenBende koyun, kuzu asla yiyemem. Heleki kavurma.
Aslında benim bildiğim akika etini sizin yemeniz doğru değil. Onun dağıtılması lazım, eve girmemesi gerekiyor. Öyle biliyorum ama yanlışda olabilir. Bi araştırın derim.
Adak kurbanı yenmez, akika çocuk için kesilen bir kurban olduğu için yenebilir.Bende koyun, kuzu asla yiyemem. Heleki kavurma.
Aslında benim bildiğim akika etini sizin yemeniz doğru değil. Onun dağıtılması lazım, eve girmemesi gerekiyor. Öyle biliyorum ama yanlışda olabilir. Bi araştırın derim.
Kurban eti hayvanlara verilmezSiz eti kavurun misafire verin mevlütte eşiniz dogru söylüyor umdugunu degil buldugunu yicek gelenler, tabakta artık kalanlarıda toplar bi kaba çöpün yanına bırakırsınız ondan da aç hayvanlar nasiplenir yani dert edecek bi durum yok aslında
din hassiyetiniz var mi bilmem ama islam'da mevlut ,mevlut okutma diye bir sey yoktur ve dine sonradan sokulan herşey bidattir.bidatte atese götürür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?