- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi limonlupasta06
-
Heheyt çok istiyosa kendi yapsın.Yanlız korunma yolu riskli.Merhaba hanımlar benim bir sorum olacaktı.28 yaşında 1.5 yıllık evliyim.Çocuğum yok ve çocuk için kendimi hazır hissetmiyorum ve en az kendimi hazır hissedene kadar düşünmüyorum.Ancak kayınvalidemler bebek istiyor ancak eşim sen ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparız diyor. mevzu şu kayınvalidem böyle ertelersem çocuğumun olamayabilceğini söylüyor.Rahim çocuk tutmaz flan diyor.Bu arada eski usul korunuyoruz doğum kontrol hapı kullanmıoyrum o konuda da gözümü korkuttular. böyle bişey olabilirmi ???
Bana da öyle diyodu komşularım yaslandın diyolardı falan sonra istediğim ay hemen oldu 25 te anne oldum eltimde senin gibi dusunuyodu 4 yıllık evliydi dogurdu sorunsuz tedavisiz hamile kaldı bak sen kaynananaablam 32 yaşında anne oldu. ama hemen evlenir evlenmez hamile kalmıştı..ne bilim örnek flan da gösteriyo bak şunun gelini sınav flan dedi erteledi sonra tedaviyle gebe kaldı flan diyor.kafamı karıştırdı.eski usul yani geri çekilmeyle korunuyoruz.
Bi de ben insanları anlamıyorum bugün bir komşumun evine gittim bütün kdınlar toplanmış.çocuğun varmı flan sordular yok dedim olmuyormu gibisinden saçma salak sorular neyse çok umursmam aslında ama ben düşünmüyorum şu an dediğim de insanların yüz ifadesi değişiyor sanki çok kötü bişey yapıyormuşum gibi neyse herkes bi tuhaf bebek konusnda..
Söylüyorum zaten.Ama işte anlamak istemiyor geçen bir mağazaya gittim ne güzel oyuncaklar flan diyor.sen doğur korkma biz bakarız diyor lafı getiriyor.uyardım bu konularda konuşmayalım dedim ama işte artık yok bebek giysisi, yok oyuncağı dolaylı yönden söylüyor.önceden umursuyordum zira eşimi etkiliyordu artık eşim bana bıraktı pek takmıyorum.
E o zaman bide benim doktora gidip korunma olayını halletmem lazım çok cahilimişim ya ben
Evet onu da söylüyordu.denemeye başlayın belki hemen olmaz, önlem alırsınız gibisinden ama ben bu riski göze alamam.Korunma yöntemimde riskli ona da çözüm araştırıcam
Kvaliden kadın doğumcu mu nereden biliyormuş rahmin tutmayacağını?Merhaba hanımlar benim bir sorum olacaktı.28 yaşında 1.5 yıllık evliyim.Çocuğum yok ve çocuk için kendimi hazır hissetmiyorum ve en az kendimi hazır hissedene kadar düşünmüyorum.Ancak kayınvalidemler bebek istiyor ancak eşim sen ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparız diyor. mevzu şu kayınvalidem böyle ertelersem çocuğumun olamayabilceğini söylüyor.Rahim çocuk tutmaz flan diyor.Bu arada eski usul korunuyoruz doğum kontrol hapı kullanmıoyrum o konuda da gözümü korkuttular. böyle bişey olabilirmi ???
Bi de ben insanları anlamıyorum bugün bir komşumun evine gittim bütün kdınlar toplanmış.çocuğun varmı flan sordular yok dedim olmuyormu gibisinden saçma salak sorular neyse çok umursmam aslında ama ben düşünmüyorum şu an dediğim de insanların yüz ifadesi değişiyor sanki çok kötü bişey yapıyormuşum gibi neyse herkes bi tuhaf bebek konusnda..
Bir ara benim kayınvalidem de söyleyip duruyordu, 2hıı hıı evet evet haklısınız' diyodum sonra sesi kesilmeye başladı, tabiri caizse hee diyip geçersen, ay yok ben istemiyorum falan demezsen canın sıkılmazMerhaba hanımlar benim bir sorum olacaktı.28 yaşında 1.5 yıllık evliyim.Çocuğum yok ve çocuk için kendimi hazır hissetmiyorum ve en az kendimi hazır hissedene kadar düşünmüyorum.Ancak kayınvalidemler bebek istiyor ancak eşim sen ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparız diyor. mevzu şu kayınvalidem böyle ertelersem çocuğumun olamayabilceğini söylüyor.Rahim çocuk tutmaz flan diyor.Bu arada eski usul korunuyoruz doğum kontrol hapı kullanmıoyrum o konuda da gözümü korkuttular. böyle bişey olabilirmi ???
çocuğa hazır olunmaz, hamile kalırsın 9 ay boyunca hazırlarsın kendini yoksa heeeep ertelersin....Merhaba hanımlar benim bir sorum olacaktı.28 yaşında 1.5 yıllık evliyim.Çocuğum yok ve çocuk için kendimi hazır hissetmiyorum ve en az kendimi hazır hissedene kadar düşünmüyorum.Ancak kayınvalidemler bebek istiyor ancak eşim sen ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparız diyor. mevzu şu kayınvalidem böyle ertelersem çocuğumun olamayabilceğini söylüyor.Rahim çocuk tutmaz flan diyor.Bu arada eski usul korunuyoruz doğum kontrol hapı kullanmıoyrum o konuda da gözümü korkuttular. böyle bişey olabilirmi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?