- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
- Konu Sahibi limonlupasta06
-
Kv eşimle patik göndermeye kalkmış eşim almamış. Nedir bu imalar yani... sanki gelip kendi bakacak..
Bi zahmet sevişmemize de karışmasın.
obenim ablam ole korundu 5sene kadar biraktiklarinda 2sene olmadi doktora gozuktu korunmak bagzi bunyelerde tembellik yapiyomus yumurtaliklarda sonrasinda çok hafif bi tedavi gordu ve hamile kaldiNe yönden sıkıntıları varmış, nasıl yani sağlıklı değil derken biraz daha açarmısınız?? Doktorlar flanmı diyor.
Benim ablam
obenim ablam ole korundu 5sene kadar biraktiklarinda 2sene olmadi doktora gozuktu korunmak bagzi bunyelerde tembellik yapiyomus yumurtaliklarda sonrasinda çok hafif bi tedavi gordu ve hamile kaldi
Kullandığınız yöntem ileride eşiniz için sorun oluşturabilir
çocuğa da siz karar vermelisiniz
kayınvalideye ne oluyor
bana da bir tane olsun da sonra olmaz falan dediler
korkudan 3 ay sonra hamile kaldım
toplum baskısı insanı yönlendiriyor
siz direnebildiğiniz kadar direnin kaynanaya
Oldu canim cok sukur ama gercekten zor bi durum allahtan olmaz kaderinde yoktur buseferde dilinden kurtulamassin vay efendim biz dedikte sen dinlemedinde ozamn daha cok basin agrir bide bu yonden dusun sonucta ilk bebegin olcak ikinci olsa birinci buyusn falan dersinKayınvalidem de işte buna benzer şeyler söylemişti işteama çocukları oldu dediktenani uafak tedavi sonrası bile olsa değil mi ??
Etrafımdaki annelerin istisnasız tümü "çocuk düşünmüyorsan neden evlendin" dedi bana.
Hemen herkes bu mantıkta olduğundan böyle baskılar normal.
Kafanız karışmasın, her şeyin bir zamanı var.
Kaldı ki çocuk bence ciddi travma sebebi, insanların sözüyle karar vermek olmaz.
Erkek için sağlıksız bir durumya eşim için ne gibi sorun olabilir ilerde Allah aşkına biraz açın
Erkek için sağlıksız bir durum
ileride problem yaratabilir
açık açık yazamıycam
yazan biri çıkar elbet
Valla cnm simdi bende öyleym iste. Zoraki evlendk balklama oldu esi tanıyayım derken evlilige adapte olayım sehre alısaym karmasasında ne olduğunu anlamadım saf çocuklar gibiydim... ha hakkım helal değil tabi.. ama şimdi dur diyorum. Esin tutumu da önemli tabi...Çok üzüldüm sizin adınıza umarım sıkıntılarınız atlatmışsınızdır..Bana baskı yapamazlar büyük konuşmayayım cesaret edemezler.Tepem atarsa tepkimin sert olacağını bilirler.
Arkadaşım yıllardır doğum kontrol hapı ile korunduğu halde bıraktığı ay hamile kaldı, bu söylentiler hikaye anlayacağın. Ve istemeden sakin bebek yapma. Bebek bakmak bi bebeğin sorumluluğunu almak çok zor aslında o yüzden manevi hatta maddi Açıdan tam olarak hazır hissetmelisin kendini aileni.kimse için çocuk yapma derim.
Canim adam kendini eliyle tatmin ediyor bu durum devam ederse zaten sana ihtiyaci kalmayacak ki birde boyle dusun surekli kendini kasiyorEvet bi arkdaş yazmış ilerde erkn bşlma olabilir diye onumu kastettin sende ?????? ben hiç duymamıştım aboooooooooooov çok cahilmişim bu konularda
Doğumdan sonra kullanmazsınız o zamana kadarda başka yöntem kullanmanız daha iyi olurEvet bi arkdaş yazmış ilerde erkn bşlma olabilir diye onumu kastettin sende ?????? ben hiç duymamıştım aboooooooooooov çok cahilmişim bu konularda
Valla cnm simdi bende öyleym iste. Zoraki evlendk balklama oldu esi tanıyayım derken evlilige adapte olayım sehre alısaym karmasasında ne olduğunu anlamadım saf çocuklar gibiydim... ha hakkım helal değil tabi.. ama şimdi dur diyorum. Esin tutumu da önemli tabi...
Rahim çocuk tutmaz ne demek Allah aşkına.Resmen kafanıza girsin bu mevzu diye yapmış ve başarmış.Siz yine istediğiniz zaman düşünün, çocuk olunca onlar dış kapanın mandalı olacak.Sonuçta siz ve eşiniz bakacaksınız çocuğunuza.Siz fedakarlıklar da bulunacaksınız.Merhaba hanımlar benim bir sorum olacaktı.28 yaşında 1.5 yıllık evliyim.Çocuğum yok ve çocuk için kendimi hazır hissetmiyorum ve en az kendimi hazır hissedene kadar düşünmüyorum.Ancak kayınvalidemler bebek istiyor ancak eşim sen ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparız diyor. mevzu şu kayınvalidem böyle ertelersem çocuğumun olamayabilceğini söylüyor.Rahim çocuk tutmaz flan diyor.Bu arada eski usul korunuyoruz doğum kontrol hapı kullanmıoyrum o konuda da gözümü korkuttular. böyle bişey olabilirmi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?