bebek mevzusu :(

Kv eşimle patik göndermeye kalkmış eşim almamış. Nedir bu imalar yani... sanki gelip kendi bakacak..
Bi zahmet sevişmemize de karışmasın.

Bana sen doğur ben bakarım zaten yiğenlerimin çocuklarını geri çevirdim bakmadım torunuma bakıcam diye diyordu ama güvenmiyorum.

Benim ablam
Ne yönden sıkıntıları varmış, nasıl yani sağlıklı değil derken biraz daha açarmısınız?? Doktorlar flanmı diyor.
obenim ablam ole korundu 5sene kadar biraktiklarinda 2sene olmadi doktora gozuktu korunmak bagzi bunyelerde tembellik yapiyomus yumurtaliklarda sonrasinda çok hafif bi tedavi gordu ve hamile kaldi

Benim ablam

obenim ablam ole korundu 5sene kadar biraktiklarinda 2sene olmadi doktora gozuktu korunmak bagzi bunyelerde tembellik yapiyomus yumurtaliklarda sonrasinda çok hafif bi tedavi gordu ve hamile kaldi

Kayınvalidem de işte buna benzer şeyler söylemişti işte ama çocukları oldu hemen yani uafak tedavi sonrası bile olsa değil mi ??

Kullandığınız yöntem ileride eşiniz için sorun oluşturabilir
çocuğa da siz karar vermelisiniz
kayınvalideye ne oluyor
bana da bir tane olsun da sonra olmaz falan dediler
korkudan 3 ay sonra hamile kaldım
toplum baskısı insanı yönlendiriyor
siz direnebildiğiniz kadar direnin kaynanaya

ya eşim için ne gibi sorun olabilir ilerde Allah aşkına biraz açın

Masallah herkes dogum uzmani sen dogur ben bakarim! Bakamayip sorumlulugunu alamayacaginiz cocuklari dogurmayin bosver millet konussun cok isteyen kendi dogurup baksin 40 yasinda annem dogurdu hic yas problemi yapmadi gayette saglikli bir kardesim var su an 17 yasinda. Kullandiginiz yontem zaten yanlis ayrica tatmin edici degil ilerde esinizin bosalma sorunlari olabilir supriz bir hamilelik olabilir. Dogum kontrol haplari hicde bahsedilen kadar saglik dusmani degil eger oyle olsaydi bakanlik satisina izin vermez doktorlarda kist tedavilerinde kullanmazdi.

Kayınvalidem de işte buna benzer şeyler söylemişti işte ama çocukları oldu dediktenani uafak tedavi sonrası bile olsa değil mi ??
Oldu canim cok sukur ama gercekten zor bi durum allahtan olmaz kaderinde yoktur buseferde dilinden kurtulamassin vay efendim biz dedikte sen dinlemedinde ozamn daha cok basin agrir bide bu yonden dusun sonucta ilk bebegin olcak ikinci olsa birinci buyusn falan dersin

Çok ilginç değil mi? "Çocuk düşünmüyorsan neden evlendin?" diyenlere, "çocuk olmadığı taktirde, aynı hayatı paylaşmayı, her sabah uyandığında ilk gördüğün şeyin eşinin yüzü olmasını önemli bulmuyorsan neden evlendin?" demek gerekiyor bence. :) Çocuğu olmayanlarda boşansın o zaman. Sinirlendim.:)

Erkek için sağlıksız bir durum
ileride problem yaratabilir
açık açık yazamıycam
yazan biri çıkar elbet

Evet bi arkdaş yazmış ilerde erkn bşlma olabilir diye onumu kastettin sende ?????? ben hiç duymamıştım aboooooooooooov çok cahilmişim bu konularda

Arkadaşım yıllardır doğum kontrol hapı ile korunduğu halde bıraktığı ay hamile kaldı, bu söylentiler hikaye anlayacağın. Ve istemeden sakin bebek yapma. Bebek bakmak bi bebeğin sorumluluğunu almak çok zor aslında o yüzden manevi hatta maddi Açıdan tam olarak hazır hissetmelisin kendini aileni.kimse için çocuk yapma derim.

Çok üzüldüm sizin adınıza umarım sıkıntılarınız atlatmışsınızdır..Bana baskı yapamazlar büyük konuşmayayım cesaret edemezler.Tepem atarsa tepkimin sert olacağını bilirler.
Valla cnm simdi bende öyleym iste. Zoraki evlendk balklama oldu esi tanıyayım derken evlilige adapte olayım sehre alısaym karmasasında ne olduğunu anlamadım saf çocuklar gibiydim... ha hakkım helal değil tabi.. ama şimdi dur diyorum. Esin tutumu da önemli tabi...

Zaten şu an yapamam yapmam da canım..Hazır hissetmeden yaparsam verimsiz bir anne olacağımı düşünüyorum, bebeğime haksızlık ederim diye düşünüyorum..

Evet bi arkdaş yazmış ilerde erkn bşlma olabilir diye onumu kastettin sende ?????? ben hiç duymamıştım aboooooooooooov çok cahilmişim bu konularda
Canim adam kendini eliyle tatmin ediyor bu durum devam ederse zaten sana ihtiyaci kalmayacak ki birde boyle dusun surekli kendini kasiyor

Çok üzüldün sizin için umarım çok mutlu olur unutursunz bu yaşadığınız sıkıntıları ve size avantaj olarak dönmesi dileğiyle :)

E o zaman bide benim doktora gidip korunma olayını halletmem lazım çok cahilimişim ya ben

Rahim çocuk tutmaz ne demek Allah aşkına.Resmen kafanıza girsin bu mevzu diye yapmış ve başarmış.Siz yine istediğiniz zaman düşünün, çocuk olunca onlar dış kapanın mandalı olacak.Sonuçta siz ve eşiniz bakacaksınız çocuğunuza.Siz fedakarlıklar da bulunacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…