- Konu Sahibi cheshire kedisi
-
O zaman onunuzde zorlu iki sinav var. Ikisini birden yapan atlatan arkadaslarim var. Simdi hem bebisleri var hem isleri.Eşim bebek fikrine benden daha uzaktı ama şartlar onu da zorladı arkadaşları da bebek bekleyince sanırım kendini hazırladı, şimdi kesin dille istediğini söylüyor tabi yine altını çizerek söylüyorum şartlar bebeğe zorladığı için. Normal olsaydı 2-3 sene ses çıkarmazdı.
İyi de benim kpss den 70 alıp mülakatlara girmem yeterli. yine de teşekkürler.kk da şöyle konuları görünce cidden gülesim geliyor... KPSS ile atanmak sanki 1 haftalık şey gibi fln algılanıp birde bebek mi yok sa iş mi diye sorun türetiliyor... Şaka gibi. Yine de cvp vermek gerekirse "İŞ" için zorla.
İşte kpss olur olmaz parlak fikirler de olur. Adalet bölümüm. Çok yakınım adaletten mezun olup kpss den 75 alıp adliyeye başladı. Olursa böyle bir yol izleyeceğim ben de.Kpss olacak mı bide bu var bölümün nedir arkadaşım?
Annem tek başına istediğim vakit gelme imkanı var. Ömür boyu da bizle kalabilir bunda da problem yok.İyi de Bebek olunca annen neden gelsin
Yani doğumdan sonra gelir de sanki kadın hep sizinle kakacak gibi yazmışsınız
Oturun çalışın alanınızı yazanmışsınız ama atanmak zor
Lisans mezunuyum 88 puan aldım ve tercih yapacak kadro bulamadım bu son tercihlerde
Çalışmak vs yeterli olmayabiliyor
Oturun bölümü bitirin KPSS çalışın bu arada tedavi olun
Bebek tedavilerinde başka şeylere odaklanmak başarı şansını artırır hem
Daha 2 sene var kpss ye önce çocuk. Zaten çok bi puanda gerekmiyormuş.İşte kpss olur olmaz parlak fikirler de olur. Adalet bölümüm. Çok yakınım adaletten mezun olup kpss den 75 alıp adliyeye başladı. Olursa böyle bir yol izleyeceğim ben de.
Hem cocuk hem iş olmuyor mu?Merhaba kk, yaşım 29, 1 senedir evliyim. Evlenip şehir değiştirdim. İşimden ayrıldım. Lise mezunuyum. Aöf den 2 yıllık bir bölümü 3 senedir bitirmeye çalışıyorum. Eşimin maaşı iyi. Sıfır araba aldık martta borcu bitiyor. Kenarda para yok. Eşim 2 yıl zaman verdi, otur kpss ye çalış. Olursa iyi olur olmazsa olmaz diye. Ama hiç ders çalıştığım yok. Şu işi bitireyim, bi dışarı çıkayım diye diye her gün erteliyorum. Çalışırsam 2 maaş olursak sırtımız yere gelmez. Çalışmazsam da eşimin maaşı yeter. Aslında çalışmak istiyorum ev tembelleştiriyor, asosyal oldum, burada hiç çevrem yok, yanlızlaştım.
Tamam oturup çalışayım dediğim de de çocuk fikri kafamı karıştırıyor. Bir an evvel çocuk yapmamız lazım. Bir takım sorunlar var. Doktora göre 1 sene sonunda olma ihtimali var ya da vakit geçirmeden tüp bebeğe yönelmemiz gerekiyor.
Bizi bebek için ne kadar zaman bekliyor bilmiyoruz doğrusu. Belki 1 yıl belki 5-10 yıl. Zaten her ay oldu mu tedirginliği ile 5 yıl da olsa 10 yıl da olsa stresli ve bekleyiş ile geçecek zaman.
Hamilelikle ya da bebekle çalışabilir miyim?( öyle bir durumda annem yanımda olacak, çocuk bakımından anlamaz ama bana bakma da yardım eder)
Vaktim yok bebek fikrini erteleyemiyorum dr kalsa ilk aydan başlamamız lazım tedaviye ama biz ağırdan aldık anca 1 sene kadar.
Elim kolum bağlı. Siz olsanız ne yaparsınız? Zaten hepi topu 1 bebek yapabiliriz.
Özelden yazayımnasil bir tedavi gormeniz gerekiyor sorun ne tup bebek ne icin gerekli yardimci olmak icin soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?