Bebek mi iş mi?

O zaman onunuzde zorlu iki sinav var. Ikisini birden yapan atlatan arkadaslarim var. Simdi hem bebisleri var hem isleri.

Bunun icin sadece disiplinli bir sekilde ders calismak ve bebege bakacak birisi gerekli. Siz kafaniza koyduktan sonra bebekte olsa oturup ders calisir basarirsiniz. Kararli olmaniz gerekli.(tabi evde anneniz destek olursa bakimina gerci anlamaz demissiniz ama biye bakamasin ki?)

Bir de su var ben sizde cok bi istek azim goremedim kpss hazirlanmak icin. Gercekten isteseniz kafaniza koysaniz simdi firsattiniz varken calisirdiniz.
Sanki icten ice olmasada esimin maasi yeter diyorsunuz

kk da şöyle konuları görünce cidden gülesim geliyor... KPSS ile atanmak sanki 1 haftalık şey gibi fln algılanıp birde bebek mi yok sa iş mi diye sorun türetiliyor... Şaka gibi. Yine de cvp vermek gerekirse "İŞ" için zorla.

İyi de benim kpss den 70 alıp mülakatlara girmem yeterli. yine de teşekkürler.

İyi de Bebek olunca annen neden gelsin

Yani doğumdan sonra gelir de sanki kadın hep sizinle kakacak gibi yazmışsınız

Oturun çalışın alanınızı yazanmışsınız ama atanmak zor

Lisans mezunuyum 88 puan aldım ve tercih yapacak kadro bulamadım bu son tercihlerde

Çalışmak vs yeterli olmayabiliyor

Oturun bölümü bitirin KPSS çalışın bu arada tedavi olun

Bebek tedavilerinde başka şeylere odaklanmak başarı şansını artırır hem

Annem tek başına istediğim vakit gelme imkanı var. Ömür boyu da bizle kalabilir bunda da problem yok.
Bölümüm adalet. 70 alıp mülakatlara gitmeyi düşünüyorum. Olmazsa şu an zorda da değilim. Bundan önce (10 yıl) ihtiyaçtan çalıştım asgari ücretle hastanede şimdi kafam karışık.

hamileyken bebek varken elbette calisabilirsin ama isinden ayrilmissin ve hamileyken ise almazlar yuksek ihtimal.bebek.doguncada uzun sure ertelersin calisma mevzusunu.durumumuz benziyor aslinda bende hamile.kalinca bazi saglik.sorunlarimda oldugu icn isten ayrildim.evdede iyice tembellestim.ama bebegim dogup buyuyene kadar calismayi dusunmuyorum esimde bana birakmis zaten zorlamiyor sagolsun .bence su anda calismayip hamile.kalip calisman abes.olur zaten.en iyisi kpss ye calisabilrsen calis .ama problem.varsa bi an.once.cocuk sahibi ol erteleme.is bulunur ilerde bebek.buyuynce

Hem cocuk hem iş olmuyor mu?

70 almak yetiyorsa ikisini bir arada yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Anne de yardımcı olacakmış zaten.

Pek çalışma isteğiniz yok gibi geldi bana.
Önce bebek derim ben

bir kere kendinizi 70 yeter diye kandırmayın. mülakatlarda baraj 70tir ama sıralama usülü yapıldığı için asla 70 e düşmez ki mülakatı kazancağınız bile kesin değil. Merkezi atama için zaten 88+ üstü almanız lazım ( bölümden bölüme puanlar değişiklik gösterebilir. ) Ama siz şu an yaşadaığınız şehre atanacağınızı nerden biliyosunuz? bir de üstüne çocuk düşünüyosunuz, maalesef o işler öyle kolay olmuyo, 1-2sene arası eş durumu tayini bekleyebilirsiniz bebekle çok zor olur belki eşiniz bile izin vermez. Benim öenceliğim iş oldu çocuk yapmadım o yüzden, şu an atanıcam inşallah geçen gün bi başlık açmıştım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…