- 22 Kasım 2010
- 11.227
- 19.955
- 498
- Konu Sahibi cheshire kedisi
-
Tedavine odaklan, ki tüp bebek filan zaten çoğu kısmı zorla yatıp dinlenmekle geçiyor. Opu oldu yat, transfer oldu yat, tuttuysa, gene yat.. Yata yata 1- 2 ay geçiriyorsun yaniKorunmadan bekledik 1 sene. Yok. Doktor çok sıkıştırıyor. Aklınız bi karış havada, gençliğinize güvenmeyin diye
Bu arada benim de 1. Çocuktan sonra çok ara verdiğim için olmuyor, arada kpss diye bayağı bir zaman kaybettim. 28 yaşında 2. Yi istedim ama olmuyor. Ve her geçen zaman benim aleyhime şu anda. Normalde bu yaşlar olmayacak yaşlar değil ama eğer sorun varsa olmuyor işte ve zaman kaybetmemek gerekiyor,Tedavine odaklan, ki tüp bebek filan zaten çoğu kısmı zorla yatıp dinlenmekle geçiyor. Opu oldu yat, transfer oldu yat, tuttuysa, gene yat.. Yata yata 1- 2 ay geçiriyorsun yanio zamanlar da bile çalışabilirsin, hatta kafan da dağılmış olur, yeter ki iste.
Ben hem okulda çalışıp, hem formasyon alıyordum, bir yandan da çocuğum vardı. Kpss Çalıştım, atanmak için yeterli puanı da aldım, eşim şehir dışına göndermedi diye gitmedim o sıra, pişmanım şimdi. Çünkü her sene beklemediğin bir sürü şey oluyor, fırsat varken kullanmak lazım.
Tek doktorda kalma istersen, istanbul da memorial a filan da bir git, en azından bir seferlik, görüş al ve senin doktorunun dediğiyle aynıysa, tedavini bekletme.
Bebek konusunda eşim uzun ve zorlu bir zaman atlatmış. En iyi hocalara gitmiş. Yaşım sebebiyle acele etmiyorum. Normal olsaydı şartlar 30 dan sonra düşünürdüm ama malesefBu arada benim de 1. Çocuktan sonra çok ara verdiğim için olmuyor, arada kpss diye bayağı bir zaman kaybettim. 28 yaşında 2. Yi istedim ama olmuyor. Ve her geçen zaman benim aleyhime şu anda. Normalde bu yaşlar olmayacak yaşlar değil ama eğer sorun varsa olmuyor işte ve zaman kaybetmemek gerekiyor,
Kusura bakmayın ama ne işte ne de okumakta gözünüz var, eşinin parasını yemek tatlı gelmişMerhaba kk, yaşım 29, 1 senedir evliyim. Evlenip şehir değiştirdim. İşimden ayrıldım. Lise mezunuyum. Aöf den 2 yıllık bir bölümü 3 senedir bitirmeye çalışıyorum. Eşimin maaşı iyi. Sıfır araba aldık martta borcu bitiyor. Kenarda para yok. Eşim 2 yıl zaman verdi, otur kpss ye çalış. Olursa iyi olur olmazsa olmaz diye. Ama hiç ders çalıştığım yok. Şu işi bitireyim, bi dışarı çıkayım diye diye her gün erteliyorum. Çalışırsam 2 maaş olursak sırtımız yere gelmez. Çalışmazsam da eşimin maaşı yeter. Aslında çalışmak istiyorum ev tembelleştiriyor, asosyal oldum, burada hiç çevrem yok, yanlızlaştım.
Tamam oturup çalışayım dediğim de de çocuk fikri kafamı karıştırıyor. Bir an evvel çocuk yapmamız lazım. Bir takım sorunlar var. Doktora göre 1 sene sonunda olma ihtimali var ya da vakit geçirmeden tüp bebeğe yönelmemiz gerekiyor.
Bizi bebek için ne kadar zaman bekliyor bilmiyoruz doğrusu. Belki 1 yıl belki 5-10 yıl. Zaten her ay oldu mu tedirginliği ile 5 yıl da olsa 10 yıl da olsa stresli ve bekleyiş ile geçecek zaman.
Hamilelikle ya da bebekle çalışabilir miyim?( öyle bir durumda annem yanımda olacak, çocuk bakımından anlamaz ama bana bakma da yardım eder)
Vaktim yok bebek fikrini erteleyemiyorum dr kalsa ilk aydan başlamamız lazım tedaviye ama biz ağırdan aldık anca 1 sene kadar.
Elim kolum bağlı. Siz olsanız ne yaparsınız? Zaten hepi topu 1 bebek yapabiliriz.
10 yıl gocunmadan asgari ücretle çalıştım. Şimdi de olsa çalışırım. Derse gelince evet ders çalışmaya gözüm yok belli. Eşimin parası bemim param diye ayrım yapmıyoruz. Şükür kazanıyor. Birlikte yiyoruzKusura bakmayın ama ne işte ne de okumakta gözünüz var, eşinin parasını yemek tatlı gelmiş
Sizin yazılarınıza dayanarak dedim, çizdiğiniz profil bu maalesef.10 yıl gocunmadan asgari ücretle çalıştım. Şimdi de olsa çalışırım. Derse gelince evet ders çalışmaya gözüm yok belli. Eşimin parası bemim param diye ayrım yapmıyoruz. Şükür kazanıyor. Birlikte yiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?