Bebek mi iş mi?

Hem iş hem bebek :) anneniz bakacaksa rahat rahat calisirsiniz. Ben ikinci cocuktan sonra isi biraktim. Annem bakmadigi icin baslayamiyorum. Evde cok mutsuzum

Ben şuna takıldım anneniz cocuk bakmaktan neden anlamasın sizi kim bakıp büyüttü ??

Neyse bence ilk önce bebek düşün hemen olacağının garantisi Yok bi yandan da ders çalışın.
Anneme güvenemem, pinpirikliyim.Ben kalabalıkta büyüdüm elden ele dolaşsam anneme az vakit kalır. Zaten annem de istemiyor bebek bakmayı. Sen bana bakarsın diyince kabul ediyor.

hiçbir şeyin öncesi sonrası yok. sen iyice tembelleştirmişsin kendini. biz aynı anda hem çalışıp hem çocuk yapıp hem kariyer yollarında tırmananlar ne yapsın? senin kafana göre birinden biri. hepsini aynı anda yapacak kuvveti bulman lazım kendinde.
çocuk için çalışmalara başlayın aynı zamanda derslerine de çalış olmayacak bir şey yok.
ayrıca kocanın gelirine güvenip de çocuk yapayım ben oturayım zihniyetinden de bir an evvel kurtulmalısın.

evdeyken devamlı kpss çalış.6 ay bebeğin kendiliğinden olmasını bekle bence, bu sürede kpss çalış yine. Olmazsa tedaviye başlarsınız, aşılama filan da olabilir başta, direk tüp bebekte. Bebeği ertelemeyin ama kpss çalışın bu sırada. Bu arada tüp bebek de kesin değil, tutmayabilir. Ve bu tedaviler için en az 5-6 bin para çıkar cebinizden. İş acele değil ama meslek ve bebek ertelenmeyecek konular.

Daha önce asgari ücrette olsa çalışmam gerekti. 1 -2 yıl evde duracak maddi imkanım olmadı, eşimin işi iyi olduğu için şimdi fırsatım oldu evde olup asgari ücrete çalışmamaya. Hazır imkanlar varken(maddi manevi) sınava yönelmek istedim. Yıllarca emek verip olmayanları biliyorum en azından ilerde emek versem belki olurdu demek istemiyorum. Kader kısmet

Çocuk olsun da çalışmayayım diye çocuğa yönelmedim ki. Durumlar beni çocuğa yönlendiriyor. Tembelleştiğim ise doğru. Hırs yok. Çaba yok. Belki gaza gelirim diye bekliyorum

Siz biraz tembelsiniz gibime geldi öyle mi
Valla işte önemli çocukta,ben sizin yerinizde olsam ikisi için de koştururdum.
İş tabi ki daha rahat bir yaşam için gerekli,çünkü ister istemez belli standartlarınız vardır,o şekilde yaşamaya devam etmek istersiniz çocuğunuz olsa da.Hem de ilerisi için emeklilik,sigorta için düşünülmesi gereken şeyler..

Korunmadan bekledik 1 sene. Yok. Doktor çok sıkıştırıyor. Aklınız bi karış havada, gençliğinize güvenmeyin diye

İkisini bir yürütemez misiniz ki?
Hasas mı acaba yapınız?
Yürütebilirseniz ikisini bir götürün derim.
Çalışmaktan da vazgeçmeyin.
Ama yok derseniz tabi ki öncelik bebek.

Korunmadan bekledik 1 sene. Yok. Doktor çok sıkıştırıyor. Aklınız bi karış havada, gençliğinize güvenmeyin diye

işte bu doktorlar psikoloji bozuyor. böyle bir kadın doğumcunun saçma salak yorumu yüzünden bi arkadaşımın anatımik olarak hiçbir problemi olmamasına rağmen psikolojik sebeplerden çocuğu olmadı. 6 ay terapi gördü ondan sonda oldu. kendinizi böyle şartlamayın. önce kendinizi ve hayatınızı düzene sokun derim ben..

Sorma ya her ay geriliyoruz doktora ne diyeceğiz yine soracak, ne yaptınız diye diye korka korka gidiyoruz.

ben isi tercih ederdim.
iki cocugum var.

Rahatsızliginızdan dolayımı tek cocuk yazmışsınız. Ozaman ilk hemen bebek düşünün.zamanla oda yok olmasın sonra cooook üzülürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…