- 16 Ağustos 2015
- 323
- 258
- 103
- Konu Sahibi benbirmelek
-
Uzun zamandır bu haberi beklediğimiz için sanırım bu özentim benimde o kdr uğraştık bekledik müjdeside dolu dolu olsun diye düşünüyorum tabi heyecandan pat diye senin düşünceni yapmazsam eğerBen bekarım canım ama tahminimce işten geldiğinde veya otururken sana bir şey söylemem lazım, ben hamileyim diye direk söylerdim
Uzun zamandır bu haberi beklediğimiz için sanırım bu özentim benimde o kdr uğraştık bekledik müjdeside dolu dolu olsun diye düşünüyorum tabi heyecandan pat diye senin düşünceni yapmazsam eğer
Odun değilsin bence bekarsınEn ağzımdan kelime çıkmazsa en fazla hamilelik testini eline verirdim...
Ben odun muyum biraz
Odun değilsin bence bekarsınkendimden biliyorum çünkü bende bekarken aynı düşüncedeydim.
Haha güldürdün beni yaŞimdilik değilim ama eğer olursam yemek masasına bir tabak daha koyardım (eşimin hep oturduğu sandalyeye) tabağın içine de patik koyup üstünü kapatirdim açınca anlardı galiba (gerçi benimkinin anlayacağından şüpheliyim ama) anlamazsa da basbas bağırırım kalk bebeğimin yerinden diye
Tabi ben akşam yemeğine kadar çenemi tutabilir miyim acaba
Sende yaz bunları kenara zamanı gelince odunluk olmasın diyeeDeniz'in önerisi güzelmiş bu arada
Sende yaz bunları kenara zamanı gelince odunluk olmasın diyee
Evlilik yakınlarda mı peki. Çok beklicekmiiyizzAhahaha hamile olduğum zaman tekrar konu açarım hatta yorumunu isterim ona göre
Oh maşallahhVar daha 3-4 yıl okul düşünüyorum önce. Çocuk ne zaman olur onu hiiiç bilemiyorum
Sen kaç yaşındasın canım?
Amiinn ay inşallahh. Ya benimde fikirlerim var aslnda ama belki farklı şeyler duyarım diye araştırma içindeyim. Tedavi süreci bu ne zaman haberin geldiği belli olmazSanırım biberon daha iyi fikirçok detaylı düşünmedim sen de geliştirdin bak simdi İnşallah görürüz o gunleri
Oh maşallahh24üm 1.5 sene olcak evliliğim
Darısıda başına o zamaanAaa taze daha.. Evliliğin tadını çıkarın bol bol
Darısıda başına o zamaan
Ayyy amin aminnnnn hadi inşallaahhAmin hayırlı biri olsun inşallah
Bebiş haberlerini de bekliyoruz ileriki zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?