Bebek müjdesini nasıl verdiniz/verirsiniz??

Internette Okey oynuyordu testi direk önüne koydum önce ne olduğunu anlayamadı hıh hıh hıh diye bildi sadece heyecanla hangi taşı çekti ne yaptı bilemedi

Ben hamile kalmak istiyodm adetim geçince baş dönmesinden kalkamıyordum önceki aylar olmadığından bunda da çok beklemiyodum olacağını. 6. Günü hastaneye gittik, hcg bakalım dedi doktor kağıdı ilk eşim gördü, 48 çıkmış ne demek falan dedi bende o şokla aşkım hamileyim galiba dedim elim.ayağım titredi eşim hemen doktora koştu, doktor bey varmı bişey dedi doktor evet gebelik görünüyo ama çok düşük çkmş sonuç düşebilir dedi. Resmen mutluluğum bölündü öyle deyince. Eşim tekrar tekrar sordu var dimi diye. Eve gelirken yolda mutluluktan ağladık ikiMZde.
Kaynpederlerm babamlara gitmişlerdi bizde fırsat o fırsat gidelm dedik. Giderken 2 tane sarı çorap aldık, çiçekçiye gidip onları tülle kapladık, üstlerine de gerbera çiçeği koyduk, annelerimize verdim size cennetten bi melek bunları gönderdi dedim ayy teşekkr ederz inşallah falan demeye başladılar çakmadılar. Ufak bi hediyede gelmiş size dedim açın keseleri dedm açtılar çorap gördüler. Bende cennetten melek gelecek, gelince sizden bunları isteyecek, sizde giydirirsinz artık dedim. Kaynpedermle annem ağladı ilk defa kaynpederlerimi öyle görmştüm. Herkesle öpüştük sonra çiçeklerle fotoğraf çekildik.
Ama sonuç meleğimiz cennetten gelmedi, gelemedi. Kürtaj oldum. İnşallah size fikir olur.

rabbim hayırlısını versın inşallahh. en kısa zamanda kucaklarımız dolsun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…