Bebek müjdesini nasıl verdiniz/verirsiniz??

Senin fikirlerin ne ki
Valla kafamda bir sürü senaryo var. eşime verecegim haberde kararsızım. ama aileme müthiş bi fikrim var. annemlere herzamanki gibi gidip sohbet muhabbet yemek fln. sonra toplu bi resim çekelim hadi diyip tam foto çekilirken baby yazılı küçük bi kagıt açıp fotoyu öyle çekmek. yada çekerken herkes 'selin hamileee' desinnnnn diye bağırmak. tam o ara çekilince herkesin tam tepkisi fotoya yansıycak videoda olabilir

Ben evlenir evlenmez hamile kaldım kocama da telefonun kamerasıyla baba olcaksın diye kapıdan içeri girer girmez söyledim, henüz 1 aylık evliydik. Hassss dedi akabinde 32 yaşındaki bıyıklı sakallı adam ellerini göğsüne getirip ben kendim çocuğum dedi. Velhasıl istiyorum falan dedi sonra ama ben ikna mı olmadım hevesim mi kaçtı bilmiyorum sonra da düşük yaptım.
Bu gebeliğimi planlayarak yaptık o da çok istedi ben de lavaboda yaptım çıkar çıkmaz söyledim sarıldık birbirimize.
Bebeğinizin olması yeterince özel bir şey daha fazlasına gerek yok bence ama kameraya çekip ileride bebeğinize izletebilirsiniz.

Bn ilk hamileligimde esime zorla test aldirmistim yani ne bir surpriz ne bir sey adamda bnle birlikte ogrenmisti hamile oldugumu bebegin tutunamadi ama bir sure snra dustu
bu hamileligimde ise annemgilde ogrendim hamile oldugumu esimi diger odaya cagirip sana bir sey gostercem dedim testi gosterdim sok oldu ve niye once soylemedin falan dedi yani kisacasi bn odun esim odun gul gibi gecinip gidiyoruz cok sukur
insanin aklina o an bir sey gelmiyor byle onceden planlayip yaparsaniz guzel olur ama hep bir ani olarak kalir

Bende hamile olmadan önce şöyle yapcam böyle söyleyeceğim diye plan yapıyordum. Cumartesi sabah evde yaptığım test ile öğrendim. Hemen eşimi çağırıp gösterdim Şuan annelere filan söylememek için zor tutuyorum kendimi. Keseyi gördükten sonra söylemeyi düşünüyorum. Belki de kalp atışını beklerim , o zman söylerim. Kararsızım.

hamile olduğumda hiç beklemiyorduk çünkü yerleşme kanamasını ben normal regl oldum sanmış eşime de söylemiştim.yani o beni adetli biliyordu.Adet olmam gereken günde ilk önce idrar sonra kan testiyle hamile olduğumu öğrendim.eşime akşam bir yerlere gitmek istediğimi söyledim. küçük şirin bir kutuya bebe patiği, hamilelik testi ve kan sonucunu gösteren kağıdı koydum, beta hcg değerini anlamayacağı için raporun sonuna hayatım özetle baba oluyorsun yazdım.Gittiğimiz yeri önceden belirleyip garsonuyla anlaşıp pasta ve kutuyu getirdi, beyefendi bu size bırakıldı dedi.Sonrası bir rüya gibiydi :)

beğendim bu öneriyi yapcam olursa hehhe

bu da iyiymiş , sanki konuyu ben açmış gibiyim

ayy ne güzel yaaa hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallahh. darısı başıma inşallah yaaaaa

Allah hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin darısıda başıma olsun inş :) inşallah bigün bende hamile kalırım eşime sürpriz yapmasamda razıyım zaten o mucize herdaim bizim sürprizimiz olcak

inşallah canım keseyi görün kalbi dinleyin seyrinde bi gebelk olsun inşallahh. darısıda başıma inşallah. aslında korkuyorum o heyecanla pat dıye söylerım diye. yada doktorda falan aynı anda ögrenırız diye

cidden rüya gibi. maşşaaalllaaaaaahhhhh. bebeğinize kavuşmanızda rüya gibi hattaaa hattaa en güzel gerçeğiniz olsun inşallaahhh. sağlıkla gelsin. cinsiyet bellimi meleğininn.

Kızlarr öncelikle merhabaa
Hamile olduğunuzun müjdesini eşinize ve ailenize nasıl söylediniz/söylersiniz? Henüz hamile değilim ama inşallah o gün gelirse değişik fikirler arıyorum
Ben gebelik testini ve bebegin ultrasyon fotosunu bir zarfa koydum içinde biz artik 3 kişilik bir aileyi yazdim.ise giderken laptop cantasina biraktim

cidden rüya gibi. maşşaaalllaaaaaahhhhh. bebeğinize kavuşmanızda rüya gibi hattaaa hattaa en güzel gerçeğiniz olsun inşallaahhh. sağlıkla gelsin. cinsiyet bellimi meleğininn.
çok çok teşekkür ederim, sağolun. 11. haftanın ilk gününde erkek dediler ama emin olamadım çok erken diye.16. haftamı bekliyorum tekrar gideceğim kısmetse.

Amin canım, teşekkür ederim Darısı başına, Rabbim isteyen herkese nasip etsin Amin.
Açıkçası eğer uzun bir süredir bekliyorsanız, öğrenince ne süpriz kalıyor ne birşey direk söylüyorsun :)

Bende 8 aylık evliyim benimde bu konuda bir hayalim var.esim işten gelmeden masayı hazirlamak bebek patiği emzik vs ve bir yaşta alıp üzerine baba olmaya hazır mısın yazdırmak.

En sabirsiz davranan benim galiba test aldirdim ama yapmiycm dedim esime zaten negatif dedim biliom neyse hic dururmuyum gider gitmez hemen yaptim baktim silik bi cizgi biraz sevincten agladim sonrada msj attim biraz konustuk tabi anladi hemen dedi sende bise var evet dedim ne oldu dedi dedim tahmin et dedi testmi evet dedim hm tmm ozmn ben nobete geciom sonra konusrz dedi en odun benimki tabi ilerisi iyi olmadi dusuk yaptm 2 ay sonra tekrar kaldim onuda evde yuzune soyledim iy hayirlisi olsn dedi benimki harbi odun ondada kimyasal gebelik oldugunu ogrendik 4 aydir bekliorm bakalim bunda nasil tepki verir bilemiycm ama tahmin etmemekte hic zor degil

Aminn. Evet 1 seneden fazla oldu yeterki olsun ama aklımda fikirlerde olsun belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…