- 30 Mart 2009
- 14.799
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.356
- 1.123
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
-
Mecbur mu? Nazara inanmiyordur mesela ya da hurafelere ya da belki dine inanmiyordur ya da meselaaaaa demek istememistir olamaz mi?Evet ama yine de maşallah denmesi taraftarıyım, niye demiyor bazı insan ya
Ben de bir keresinde marketteki deodorantla banyo yapan bir kadına denk gelmiştim. Hemen görevliye bildirdim.Ben marketteki tüm kremlerin kapaklarını açıp kendine süren en son zeytinyağına dadanan manyağa daha çok takıldım.neden gidip güvenliğe şikayet etmediniz! daha huzurlu bir alışverişiniz olurdu
Şimdi her markete gittğimde aklıma bu olay gelecek
Okumaya devam ettikce dehsete kapiliyorum. Dunya sizin etrafinizda mi donuyor ya da bebeginizin?Biliyorum ama etkileniyorum ben sanki onu bana huzursuzluk vermek için yaptı gibi kadın sırf kendini uyardım diye.
Yok bacım senin etrafında dönüyordur başkasına ne hacetOkumaya devam ettikce dehsete kapiliyorum. Dunya sizin etrafinizda mi donuyor ya da bebeginizin?
Hangi uyarısını? Kremi sıkmayın demiş. O uyarıya sert cevap veremez ki zaten, öyle bir şansı yok. Sonuçta o krem onun değil. Krem sürmek istiyorsa parasını ödeyip satın alacak.Kendimizi zorluyoruz sevimsiz cocuklara bile guzel bisiler demek icin , sonra da anneleri masallah demedi nazar degdi cocuguma diyor.kadin uyariniza sert cevap vermemis kibarlik etmis bide
Yok valla ben hayatimda hic “birini uyardim o da kesin beni huzursuz etmek icin bebegime masallah demedi” kafasina erismedim cok sukurYok bacım senin etrafında dönüyordur başkasına ne hacet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?