Bebek nazarlayan insanlardan nefret ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
niye açık diye belirtme ihtiyacı hissettiniz ki tavrınız hiç hoş değil bebek de nazardan falan değil de annesinin ayrıştırıcı tavırlarından rahatsız olmuştur kadın bebeğinize iltifat etmiş teşekkür edin geçin yaptığı hareket için de görevlilere haber vermeniz yeterliydi zten hiç tanımadığınız bir insanı cadı falan gibi dış görünüşü nedeniyle hakaret etmenizi çok ayıpladım

Ya bıktım ha bende açığım onu öylesine tanımlamak için yazdım bende normalde sevdiririm bebeği sakınmam saklamam yalnız uyurken bir de üstüne maşallah demeden bakan insanlardan uzak durmaya çalışıyorum. Bi de çok ağladı ya hiç böyle ağlamazdı bi an ondan mı oldu nazar mı oldu diye içlendim. Tamam bi bebek bende değil biliyorum da burda anlatmak istediğim farklıydı.

Evet ama yine de maşallah denmesi taraftarıyım, niye demiyor bazı insan ya

Arkadasim gercekten ciddi misin? Ben de cogu zaman masallah demem. Kafamda milyon tane tilki dolasir cunku. Kimsenin hayati senin cocugundan ibaret degil. Tek doguran sen degilsin emin ol :)

Arkadasim gercekten ciddi misin? Ben de cogu zaman masallah demem. Kafamda milyon tane tilki dolasir cunku. Kimsenin hayati senin cocugundan ibaret degil. Tek doguran sen degilsin emin ol :)
Biliyorum ama etkileniyorum ben sanki onu bana huzursuzluk vermek için yaptı gibi kadın sırf kendini uyardım diye.

Nazar degil de ben negatif elektrik diyorum. Kızım da tecrube ettim bunu, ben kimin yanında huzursuz olursam, kimden kötü elektrik alırsam kızıma da yansıyor sanki bu huzursuz oluyor. Nazar için de kızınıza sabah uyandığında, dısarı cıkarken, gece yatmadan önce Felak, nas, ayetel kürsi okuyun. Allah kötülüklerden korusun inşallah yavruyu

Biliyorum ama etkileniyorum ben sanki onu bana huzursuzluk vermek için yaptı gibi kadın sırf kendini uyardım diye.
Sanki kadın elf gözlü legolas. Siz kızdırdınız diye bebeginize nazar gönderecek. İlahi azcık pozitif olun

Teşekkür ederim aynen bunu anlatmak istemiştim, ama burdakiler neden açık demişim kadına diye takıldı. Bende açık bir bayanım.

Ya ikide bir aynı cümleyi kurup durmasana. Madem nazar yok duaları neden var cümlesi nazara pozitif bir açıklama getirmiyor.
Madem nazar yok duaları neden var = madem allah yok bu dağları kim yarattı
Hayatımda gördüğüm en mesnetsiz iddiayı malesef yorumları okurken sayende 5 kez okudum yahu

Bilimsel olarak kanıtlandı demişsiniz, akademik bir makale, bu makalenin yayımlandığı bir bilim dergisi veya bir kaynak rica ediyorum.

Şu konuları açık, kapalı, abdestli namazlı ayrıntılarını eklemeden açsak, insanları sadece insan olarak ele alsak daha güzel olur.

Nazara inanıyorum ama her çocuğa ay ne güzel diyen kişinin de nazarı değecek diye birşey yok. Cocuk bu ağlar, susar, uyur, uyumaz.

Kadını şikayet etseydiniz kapakları açtığı için, arkasından bu kadar kötü laf söyleyeceğinize.

İnsanlara iltifat etmeye de gelmiyor, bende artık korkar oldum.Geçen bir akrabamın kızı büyümüş, en son küçükken görmüştüm, "ne kadar güzel görünüyor" dedim, kadın güzel görünmüyor güzel zaten dedi çıktı.En iyisi insanın ağzını sıkı sıkı kapatması sanırım.Sonra arkadan "cadı gibi bir kadın" filan deniyor.

Kadini oyle bi anlatmissiniz ki sivri burunlu kocaman siyah bir beni olan kafasinda sapkasiyla bayagi bildigimiz cadi canlandi gozumde tovbeler olsun

Nazar diye birsey var evet fakat simsek enerjisi gibi bi anda dogrultup zarar verebildigimiz bir enerji degildir bu

Kadini ozel gucleri olan bayagi buyucu cadi ilan etmissiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…