- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
-
Ben de ben de,su an yolculuktan geldim,arkamda oturan 3 kadın konuşmadık kimseyi bırakmadılar,sonra da,bizim kalbimiz temiz,bakın nasıl boş yer bulduk bu yüzden,adam kalktı yer verdi gerçi ama kalbimiz temiz isimiż rastgeldi dedilerSaka misiniz? Bir kere kadini o kadar takip ettiginiz icin sizin nazarinizin kadina degmedigni nereden biliyoruz
Pislik falan diyorsunuz ki enerjinizin cok temiz olduguna ben ikna oldum sahsen :)))
Keske bebeginizin Yuzune Instagram smıleyı koysaydınız "" şundan.
Ozaman göremezdi. Nazar da değmezdi.
Gerçekten oldu ve bende açığım buna takıldıysanız ne kafasızsınız ya.Oysa kadin kapali olsaydi sorun olmazdi demi.
Gerçekten bu nasil dünya görüsü ki, bir kelime ile bir çoçugun kaderi belirleniyor.
Ne desem bos gerçekten. Yani trol bir konunun bile bir kalitesi olur ya.
Niye öyle dedin ki yani sen şimdi, gözünüz takılmaz mı hiç etrafınız da ne olup bitiyor diye. Yani bu merak değil sonuçta dikkat etmek lazım herşey olabilir hırlısı var hırsızı var. Bu dünya da bir tek olarak yaşamıyoruz. Paylaşıyorsak düzgün paylaşalım. Neyine nazarım değsin. Ay ne güzel krem açıyor diye mi
Masallah deBana da akli dengede bir bozukluk var gibi geldi.Ama....
Ben de ben de,su an yolculuktan geldim,arkamda oturan 3 kadın konuşmadık kimseyi bırakmadılar,sonra da,bizim kalbimiz temiz,bakın nasıl boş yer bulduk bu yüzden,adam kalktı yer verdi gerçi ama kalbimiz temiz isimiż rastgeldi dediler
Gerçekten oldu ve bende açığım buna takıldıysanız ne kafasızsınız ya.
Ya bende açığım bendeeee apaçık tamam mı bende açığım onu öylesine yazdım belirtmek gibi yani açık kapalı farketmez kimse insan olsun'AÇIK' bir bayan derken?
Akrabası mi bilmem de o kadar coklar ki:)Ahahah koptum buna supermis ya
Bence konu sahibinin akrabalari olabilirler
İlkokul,kompozisyon,gereksiz ayrıntılar filan:))Ya bende açığım bendeeee apaçık tamam mı bende açığım onu öylesine yazdım belirtmek gibi yani açık kapalı farketmez kimse insan olsun
Herkes dalgaya almış ama bilmiyorum çocuğu susturamadık işte. Yıldızım düşük benim de. Çok etkileniyorum böyle olaylardan. Ve üzülüyorum. Açık bayan yazmışım diye de takılan var bende açığım yani ne var ki bunda öyle açıkladıysamCanim bnde markete gitmistim kizimi bir kadin geldi sevdi kadin gitti kizim yirtiyodu kndini dualar falan kar etmedi eve geldim cocugum oyle rahatladı bnde nefret ediyorum kem gözlerden kızıyorum ya tanimadiginiz insanin bebeğini sevmeyin. O kadinda birsey var bnce oku bol bol
Madem nazar yok duası neden var bunu açıklayın.Ben nazara inanmam, inana saygı duyarım.
Velevki nazar var, bu nazarın çok ender bir şeye odaklanması lazım değil mi?
Sağımız, solumuz çocuk dolu. Neden çocuğa nazar değsin? İnsanlar neden sizi ve bebeğinizi kıskansın? Yeryüzündeki tek çocuk sizinki mi?
Çocuğunuz Nobel ya da Oscar alsa belki diyeceğim de arabasında mışıl mışıl uyuyan çocuk bu.
Yapmayın, etmeyin.
Akıl ve mantık güzel şeydir
Madem nazar yok duası neden var bu arada açık bir bayanım. Dualara da inanıyorum.Yaa gülmekten kendime gelemedim :)
Madem nazar yok duası neden var bunu açıklayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?