- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.951
- 128
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
-
Bugün migrosa gittik 50-60 yaşlarında açık bir bayan dikkatimi çekti kremleri açıp açıp deniyor eline yüzüne sürmüş bir iki dk önce de parlıyor yani kadın kremden. Bi yandan alışveriş yapıyorum bi yandan da kadını takipliyorum daha napıcak acaba diye. Bu defa da küçük zeytinyağlarının kapaklarını açmaya çalışırken gittim bir iki adım yanına uyardım nazikçe
-açmayın güvenlik badrolleri yırtılırsa kimse almaz onları dedim
Birden dibime kadar geldi gözlerimin içine bakarak yoook dedi açmıyorum ki açarsam dökülür. Cadı gibi bişey zaten irkildim.
Sonra bebeğime doğru eğildi bebek arabasında uyuyodu aaay bebek mi o ne güzel uyuyo bebek dedi. Sonra da ben bi sigara alıcam çıkıcam zaten dedi aldı ve gitti. Eve geldik çocuk uyandı ağlamasını susturamıyoruz. Resmen maşallah falan demeden söyledi ya çocuğa. Pislik.. aklî dengesi bozuk kadın. Keşke şikayet etseydim ne bileyim yaşlı diye kendim uyarayım belki bilmiyordur diye.
Ben de çocuk sadece kendisinde var sanıp herkes bebekciğine nazar ediyor sanan tiplere gülüyorumKuzgun anka yazıyorum okuyanlar anlasın
Kadın paket açıyor diyorsunuz güvenliği çağırcaktınız o kadar.
Niye öyle dedin ki yani sen şimdi, gözünüz takılmaz mı hiç etrafınız da ne olup bitiyor diye. Yani bu merak değil sonuçta dikkat etmek lazım herşey olabilir hırlısı var hırsızı var. Bu dünya da bir tek olarak yaşamıyoruz. Paylaşıyorsak düzgün paylaşalım. Neyine nazarım değsin. Ay ne güzel krem açıyor diye miSaka misiniz? Bir kere kadini o kadar takip ettiginiz icin sizin nazarinizin kadina degmedigni nereden biliyoruz
Pislik falan diyorsunuz ki enerjinizin cok temiz olduguna ben ikna oldum sahsen :)))
Dedim zaten. Lütfen içimi dökmek için yazdım yılan dilinizi kendinize sokun.Ne nazarlayacak cocugunu yahu. İnsanlar klasik bebek gorunce ayy ne sevimli, ay ne guzel duruyor vs diyor.
Çok takiyorsan kendin maşallah de. Herkeste cocugunu dunya güzeli saniyor. Bebek işte tum bebekler gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?