Bebek nazarlayan insanlardan nefret ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yakud-u Anka

Banlanamazsan banlatırlar gülüm💬
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2019
2.934
18.951
128
Bugün migrosa gittik 50-60 yaşlarında açık bir bayan dikkatimi çekti kremleri açıp açıp deniyor eline yüzüne sürmüş bir iki dk önce de parlıyor yani kadın kremden. Bi yandan alışveriş yapıyorum bi yandan da kadını takipliyorum daha napıcak acaba diye. Bu defa da küçük zeytinyağlarının kapaklarını açmaya çalışırken gittim bir iki adım yanına uyardım nazikçe
-açmayın güvenlik badrolleri yırtılırsa kimse almaz onları dedim
Birden dibime kadar geldi gözlerimin içine bakarak yoook dedi açmıyorum ki açarsam dökülür. Cadı gibi bişey zaten irkildim.
Sonra bebeğime doğru eğildi bebek arabasında uyuyodu aaay bebek mi o ne güzel uyuyo bebek dedi. Sonra da ben bi sigara alıcam çıkıcam zaten dedi aldı ve gitti. Eve geldik çocuk uyandı ağlamasını susturamıyoruz. Resmen maşallah falan demeden söyledi ya çocuğa. Pislik.. aklî dengesi bozuk kadın. Keşke şikayet etseydim ne bileyim yaşlı diye kendim uyarayım belki bilmiyordur diye.

Saka misiniz? Bir kere kadini o kadar takip ettiginiz icin sizin nazarinizin kadina degmedigni nereden biliyoruz
Pislik falan diyorsunuz ki enerjinizin cok temiz olduguna ben ikna oldum sahsen :)))

Bebek nazarına inanmak bana mantıklı gelmiyor . Yigenim var dünya güzeli bi bebek abartısız yolda herkes cevirir sever eder . Bebek bu bazen ağlar bazen ağlamaz.Hiç boyle şeyler düşünmeyiz.

Bence bakış açınızı değistirin. Bana ay bebegim nazara geliyor demek kibirli ve kötü kalpli düşünce gibi geliyor . Güzel düşünün güzel olsun bir şey olmaz Allahin izniyle

Maşallah diyin siz bir seycik olmaz.

O masallah demediyse siz arkasından dua okuyun..
Ayrıca öyle en ufak birşey de nazar degseydi, TV deki onca güzelim cocuk, nazardan kirilirdi
He bu arada, ben uyuyan bebeğimi de göstermem kimseye o ayrı, bakmak isteyen olduğunda uyuyor derdim, yada onune geçer hiç baktirmazdim..

Canim bnde markete gitmistim kizimi bir kadin geldi sevdi kadin gitti kizim yirtiyodu kndini dualar falan kar etmedi eve geldim cocugum oyle rahatladı bnde nefret ediyorum kem gözlerden kızıyorum ya tanimadiginiz insanin bebeğini sevmeyin. O kadinda birsey var bnce oku bol bol

Nazar konusunda yorum yapmayacağım.

Diğer durumda ise direk çalışanlara diyin, onlar görüp uyarsınlar, hatta ödetsinler. Onların açıp sömürdükleri ürünleri başkaları alıyor, yazık!

Saka misiniz? Bir kere kadini o kadar takip ettiginiz icin sizin nazarinizin kadina degmedigni nereden biliyoruz
Pislik falan diyorsunuz ki enerjinizin cok temiz olduguna ben ikna oldum sahsen :)))
Niye öyle dedin ki yani sen şimdi, gözünüz takılmaz mı hiç etrafınız da ne olup bitiyor diye. Yani bu merak değil sonuçta dikkat etmek lazım herşey olabilir hırlısı var hırsızı var. Bu dünya da bir tek olarak yaşamıyoruz. Paylaşıyorsak düzgün paylaşalım. Neyine nazarım değsin. Ay ne güzel krem açıyor diye mi

Ne nazarlayacak cocugunu yahu. İnsanlar klasik bebek gorunce ayy ne sevimli, ay ne guzel duruyor vs diyor.
Çok takiyorsan kendin maşallah de. Herkeste cocugunu dunya güzeli saniyor. Bebek işte tum bebekler gibi...
Dedim zaten. Lütfen içimi dökmek için yazdım yılan dilinizi kendinize sokun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…