- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.951
- 128
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
-
Madem nazar yok duası niye var.Ben nazara inanmam, inana saygı duyarım.
Velevki nazar var, bu nazarın çok ender bir şeye odaklanması lazım değil mi?
Sağımız, solumuz çocuk dolu. Neden çocuğa nazar değsin? İnsanlar neden sizi ve bebeğinizi kıskansın? Yeryüzündeki tek çocuk sizinki mi?
Çocuğunuz Nobel ya da Oscar alsa belki diyeceğim de arabasında mışıl mışıl uyuyan çocuk bu.
Yapmayın, etmeyin.
Akıl ve mantık güzel şeydir
Boş ver burda çoğunlukla konuşmak için konuşurlar nse ban yemek istemiyorum ama bnd3 yasadim canim anliyirum seni ama korkma bu gunlerde gecer bnim bu olay olali 2 ay olmus unutyum gitti ama bol bol oku sen bebisineHerkes dalgaya almış ama bilmiyorum çocuğu susturamadık işte. Yıldızım düşük benim de. Çok etkileniyorum böyle olaylardan. Ve üzülüyorum. Açık bayan yazmışım diye de takılan var bende açığım yani ne var ki bunda öyle açıkladıysamNazara da inanıyorum ben yani madem yok duaları neden var demi
Hurafe değil nas suresinin de anlamını okuyabilirsinizDini konular yasak fakat hurafeleri din diye kabul etmek paha biçilemez...
Teşekkür ederim. Rabbim bütün bebekleri korusun nazarlardanBoş ver burda çoğunlukla konuşmak için konuşurlar nse ban yemek istemiyorum ama bnd3 yasadim canim anliyirum seni ama korkma bu gunlerde gecer bnim bu olay olali 2 ay olmus unutyum gitti ama bol bol oku sen bebisine
Anlamını gayet iyi biliyorumHurafe değil nas suresinin de anlamını okuyabilirsiniz
Evet ama yine de maşallah denmesi taraftarıyım, niye demiyor bazı insan yaHa bide nazar kötü gözle bakıldığı için değmez. Annenin bile çocuğuna nazarı değer.
4 aylık mı yerim onu ben minnacık dahaAçık bir bayan derken? Siz kadınları açık kapalı diye mi tanımlarsınız hep? Bir çocuk sizde mi var? Benimde bebeğim var. Geçen gün vergi dairesine götürdüm. Abartmıyou 20 tane kadın kalktı masasından. kucaktan kucağa gezdi. Mikrop kapar mı acaba diye endişe ettim henüz 4 aylık çünkü. nazar gelmedi aklımabak görüyor musun maşallah diyen de olmadı. Sen bak bir atak haftasında mı senim ufaklık
Yapacak bişey yok o konuda demeyen demiyor. Ablamın yıldızı da çok düşük bebeklikten beri öyleymiş. Hemen nazar değer güzel giyinsin biri yorum yapsın mesela anında değer.Evet ama yine de maşallah denmesi taraftarıyım, niye demiyor bazı insan ya
Dua eden insan boyle konusmaz. Ya duayi birakin ya da bu guzel uslubuMadem nazar yok duası niye var.
yılan dilinizi kendinize sokun.
ne kafasızsınız ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?