Bebek nazarlayan insanlardan nefret ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madem nazar yok duası niye var.

Boş ver burda çoğunlukla konuşmak için konuşurlar nse ban yemek istemiyorum ama bnd3 yasadim canim anliyirum seni ama korkma bu gunlerde gecer bnim bu olay olali 2 ay olmus unutyum gitti ama bol bol oku sen bebisine

Boş ver burda çoğunlukla konuşmak için konuşurlar nse ban yemek istemiyorum ama bnd3 yasadim canim anliyirum seni ama korkma bu gunlerde gecer bnim bu olay olali 2 ay olmus unutyum gitti ama bol bol oku sen bebisine
Teşekkür ederim. Rabbim bütün bebekleri korusun nazarlardan

Açık bir bayan derken? Siz kadınları açık kapalı diye mi tanımlarsınız hep? Bir çocuk sizde mi var? Benimde bebeğim var. Geçen gün vergi dairesine götürdüm. Abartmıyou 20 tane kadın kalktı masasından. kucaktan kucağa gezdi. Mikrop kapar mı acaba diye endişe ettim henüz 4 aylık çünkü. nazar gelmedi aklıma bak görüyor musun maşallah diyen de olmadı. Sen bak bir atak haftasında mı senim ufaklık

2,5 yaşinda kizim var. Pencereye cikar komsular yoldan gecenler sever, metroya bineriz metroda severler, disardayken gorenler sever, cikolata falan verirler kizima. 1 kere bile kizima nazar degecek dusuncesi gelmedi aklima. Dogdugu gunden hep sevilen bebek oldu. Nazar filan da degmedi.
Magazadaki kadini gozetleyip bir seyler demeniz tuhaf geldi bana.
Nazarin aciklikla ne alakasi onu anlamadim

Nazar deyince batil geliyor ama ben bunu negatif enerji olarak goruyorum bazi ortamlara gireriz ordan ciktigimizda tum enerjimiz emilmis gibi hissedebiliriz oyle insanlar vardirki denk geldiginizde kendinizi kotu hissedersiniz bunlarda hep negatif enerji yuzunden bence bebeklerde bu negatiflik karsisinda agliyor veya gece huzursuz oluyor benimde basima geldi bebegim tek bir kisi var onu gordugu her zaman gece huzursuz uyumayan bir cocuk oluyor enerjisi iyi gelmiyor

Bilimsel olarak da nazarın varlığı ispatlandı. Bakıştaki enerjidir nazar. Kotu bakışlar malesef insani etkiler.
Dikkat edin yaşamışsınızdır mutlaka.
Bazen sevilen bir eşya övünsün bazıları tarafından eşya bile zarar görebiliyor insan mi nazardan zarar görmeyecek?

4 aylık mı yerim onu ben minnacık daha Allah herkesin bebegını korusun nazardan, kötüden hastalıktan.

Evet ama yine de maşallah denmesi taraftarıyım, niye demiyor bazı insan ya
Yapacak bişey yok o konuda demeyen demiyor. Ablamın yıldızı da çok düşük bebeklikten beri öyleymiş. Hemen nazar değer güzel giyinsin biri yorum yapsın mesela anında değer.

Nazar dediginiz şey bir enerji durumu sadece kötü insanlara atfedilemez yani çok seven insanların da nazari değer bu bir.

Ikincisi 50-60 yaşında bayanların açık olması sıfat olarak belirtilmesi elzem bir sey değil

Üçüncüsü market raflarinda gözlemlediğiniz durumu ilgili kişiye bildirseydiniz kimseyle bu diyalogu yaşamanıza gerek kalmazdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…