Doğuma Hazırlık BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hepsi harika allah sağsalim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlar

BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....
19 haftalık hamileyim
%99 doktorumuz erkek dedi, küçük şehzademiz için hazırlıklara başlamak henüz erken biliyoum ama içim rahat durmuyor mağazalara, netteki odalara bakmaya başladım...
ilk bebeğim ve herşey güzel olsun istiyorum, bulduklarımdan birkaç kare ekledim ama güzel fikirlere kesinlikle ihtiyacım var; mavilere saplantılı değiliz hatta beyaz düşünüyorum renk olarak aksesuarlarla hareket olabilir ve çok eşya düşünmüyorum....
ama derler ya kullananlar daha iyi bilir!!!!
Bende hazırladığımda mutlaka sonucu sizinle paylaşacağım :))) sözzzz
güzel anneler destek bekliyorummmmm...
öpüyoruz, sevgiler....

bebeğini hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın işallah canım henüz hamile değilim ama kısmetse bu sene düşünüyorum senin gibi ilk bebeğim olcak ve her şey güzel olsun isityorum şimdiden başladım bakmaya bence beyaz mobilyalar daha güzel. 3-4sene kullanabilir ve aksesuarlarla renklendirebirsin mavi veya pembe olarak bi arkadaşa gitmiştik beyaz mobilya ve pembeyle odayı süslemişti yatak örtüsü avizesi halısı çok güzel olmuştu bebeğin için en güzelleri olsun işallah :)

ben 22.haftamda sıparıs verdım 26. haftamda geldı mobılyalar ama su koku sorunu var sureklı camı balkonu acık havalanıyor oda..en azından sımdıden fıkır sahıbı ol cok geçe kalmadan sıparısını ver derım :34:

bız part yatak alacagız daha uzun sure kullanabılıyorsun bıde tatıle gıderken fılan yanına alma sansın var .kullanmayacagın zaman kaldırıp saklaman kolay az yer kaplıyor

cok guselmıs...mısıl mısıl uyusun yatagında ınsallah guzel gunlerınız olsun bu odada:55::55:

tesekkür ederim canim hepimiz bebeislerimizler güzel günler gercirelim odalarinda insallaaah

hepsi birbirinden guzel..

arkadaslar bende bir konuda danismak istiyorum benim 11 aylik kizim var ve hamileyim ikinci dogdugunda (oda kiz) buyuk kizim 15 aylik olacak ve kendisinin beyaz mothercare den aldigim yatagi var.. simdi ayri bir bebek odasi daha yapamam malesef 2 yatak odali evimiz.. acaba diyorum besikmi alsam ikinciye..

ilk kizimdada ozenmistim ama bu mothercareden aldigim bebek yataginin yanlari daha sonra cikiyor ve 5 yasina kadar kullanabilecegi bir yatak oluyor..
BENCE CNM BEŞİK MANTIKLI NASILSA ÖNCEDEN TECRÜBELİSİN, BİRÇOK IVIR ZIVIRIN ZATEN VARDIR, ABLASININ YANINA HEM KARDEŞİ HEM EN GÜZEL ODA ARKADAŞI GELİYOR, MUTLU BÜYÜRLER İNŞ.

Monarosa çok teşekkürler.Daha daha güzelleri sizlerin olsun.Vallahi bu bebiş hazırlıkları başlı başına bir işmiş.Seçmesi bakması tasarlaması epey zaman alıyor.Bakalım ben birşeyler planladım umarım kafamdaki gibi olur.Senin oğlun mu olacaktı?Bizim isim hazır eşimle evlendiğimiz yıl koymuştuk isimler:)))
OĞLUM ALACAK EVET CNM, BİRDE Y.LİSANS VAR ÖNCELİKLE OKULA HEDEFLENDİM MAYIS SONU İTİBARİYLE ALIŞVERİŞLERİNE ODAKLANICAM YENİ YENİ BİR DOSYA OLUŞTURDUM BEĞENDİKLERİMİ ATIYORUM İŞTE İÇİNE:)) ADI BİLE BELLİ DEĞİL BAKALIM BEBEK ŞİMDİLİK

mrb anım bencede kesinlikle beyaz agırlıklı olsun ama mavi olarakta bişeyler katmanı tavsiye ederim mesela perde yada hali mavi olabilir yada boyatma imkanınız varsa duvar mavi herşey beyaz olsun derim ben öyle düşünüyorum :1::1:
BEYAZZZ KESİNLİKLE AYNI FİKİRDEYİM SALON VS. MOBİLYALARIMDA BEYAZ ZATEN:))

GÜZEL KIZINA İYİ BİR GELECEK DİLİYORUM......

Teşekkür ederim monarosa...
Öncelikle park yatak alırım eğer kullanımından memnun olmazsak mobilyada sonradan alabiliriz diyorum:)
Kullanan birkaç arkadaşım oldukça memnun.Çok yaramaz bir oğlu olmasına rağmen:))
şimdide isim düşünüyorum bakalım ne olacak??
ARKADAŞIM BAMBU SEPETİNİ SAKLIYOR BİR MÜDDET YATAK ODAMDA O DURUR AMA BABAM MOBİLYACI ODA DEĞİLDE BÖYLE DOLAP VE AHŞEP PARMAKLI BEŞİK İSTİYORUM YİNEDE EŞYALARI VS.İÇİN...

bunlarda bızım mobılyalarımız kokusu cıkana kadar beklıcez bıtmıs halını ekllerım yıne :97:

Hepsi çok güzeller :)) benimde bi oğlum olucak şuan 20 haftalık ama henüz hiçbişey almadık.. Erken diye düşünüyorum ama bi yandanda hemen almak istiyorum ne yapsam bilmiyorum ..:49::9:
AY ÇOK GÜZELLL YA, HEPİMİZ HEVESLENİYORUZ BÖYLE BAKALIM BİZİMKİ NASIL OLACAK !!!

güzel anne adayları hepiniz inş.evlatlarınızı kucağınıza alırsınız sağsalim.bunlar çok güzel heyecanlar.ayyy bende öyleydim.netten bakıyorum sürekli öylemi yapsam böylemi yapsam falan filan.bi pazar hadi fikir edinelim diye modokoya gitmiştik ayyy neler vardı neler eşim dayanamadı gelmişken siparişi verelim dedi.daha 5 aylık falandım.ama benden size tavsiye oda almayı yapmayı düşünüyorsanız bebekleriniz gelmeden en az 2 ay önce odasını eve getirin.çünkü çok kötü mobilya kokuyor.biz doğumdan birbuçuk ay önce getirdik ama hep cam açıktı ve 2 güne bir siliyordum o mobilya kokusu gitsin diye.bide ne kadar erken gelse o kadar keyifli oluyor.yavaş yavaş halısını,perdesini,aksesuarlarını falan tamamlıyorsun.aldığın kıyafetleri eşyaları yerleştiriyorsun.bence erken gelsin oda.ama mobilyacılar ne olursa olsun dediği tarihte getirmiyor bizimki 20 gün rotar yaptı bide dediğimiz gibi yapmamıştı bir kaç yeri odayı tekrar gönderdik falan filan.oda sancılı bir dönem oluyor yani.ama herşey bitince ortaya çok güzel bişey çıkıyor.:nazar:biz kızım gelmeden eşimle kızımın odasında hergece en az yarım saat oturuyoduk.gece lambası hep açıktı buhar makinesini bile çalıştırıyoduk odada yaşanmışlık olsun sanki kızım yatağında yatıyor gibi olsun diye.son anlar çok aceleci oluyosun biran önce kavuşmak için.
CNM ÇOK SAĞOL 24 OLDUK ŞİMDİLİK ANNEME GÖRE 7.AY OLALIM BAŞLARIZ YAVAŞ YAVAŞ DİYOR..AMA PAYLAŞICAM İNŞ.HEPİNİZLE BAKALIM NELER OLACAK:))

haklısın aslında yavaştan başlamak lazım artık herşeye:) öyle heyecanlıyımki.. umarım herşey güzel olur hepimiz için ..:49:
İNŞALLAH

odasını aldıktan sonra bir süre yanında yatırmak için beşik mi almalı yoksa park yatak mı bizde odasını alacağız ama bir süre yanımda yatacağı için beşik mi yoksa park yatak mı alalım karar veremedik . fikir alabilir miyim?
BEN BEŞİK'TE KARAR KILDIM CNM :)

Eki Görüntüle 197425

Kizlar buda benim oglusumun odasiii :66::66: dün aldik.insallah 7.ayin ortalarina gelicek :52::52:
HAYIRLISI OLSUN DARISI BENİM KÜÇÜK PAŞAM'IN BAŞINA :)

bebeğini hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın işallah canım henüz hamile değilim ama kısmetse bu sene düşünüyorum senin gibi ilk bebeğim olcak ve her şey güzel olsun isityorum şimdiden başladım bakmaya bence beyaz mobilyalar daha güzel. 3-4sene kullanabilir ve aksesuarlarla renklendirebirsin mavi veya pembe olarak bi arkadaşa gitmiştik beyaz mobilya ve pembeyle odayı süslemişti yatak örtüsü avizesi halısı çok güzel olmuştu bebeğin için en güzelleri olsun işallah :)
HAYIR DUALAR ALMAK TANIMADIĞIMIZ İNSANLARDAN NE GÜZEL:) İNŞ.CNM SAĞOLASIN AYNI FİKİRDEYİM BEYAZ KONUSUNDA KESİNLİKLE BAKALIM GÖRÜCEZ HEPBİRLİKTE...

tesekkür ederim canim hepimiz bebeislerimizler güzel günler gercirelim odalarinda insallaaah
İNŞALLAH CANM ...
AMA MUTLU OLUYORUM HERKES EKLİYOR BİRŞEYLER PAYLAŞIYOR, MUTLU OLUYORUM ....

kızlar bence kesinlikle park yatak alın.bende çok beşiklere baktım hatta alacaktım ama iyiki almamışım çünkü en fazla 6 ay yatabiliyo.ama 6 aydan sonra asla odasına geçiremezdim şuan sekizbuçuk aylık park yatağında rahat rahat yatıyo yanımda.geceleri en az 2 kere uyanıyo odamda olması çok rahat oluyo.bide çocuk odasıyla yatak odam birbirinden bayağı uzak.ama yan odamda bile olsa yine odamdan ayıramam.doğunca sizde yanınızdan ayıramazsınız.kesinlikle park yatak alın.hem beşikler kaldırınca çok yerde kaplıyor.

arkadaşlar selam... beşik park yatak sepet hakkında bende kendi tecrübelerimi yazıyım...

benim ikinci hamileliğim ilkinde park yatak aldık evet çok kullanışlı fakt şöyle bir sorun var bebek küçükken yanınızda durması lazım ve kusarsa görme ihtimaliniz epey düşük ben aldım akat kızım çok kustuğu için tıkanma problemi yaşadı korkudan yanımda yatırdım devamlı ezmiyim diye aşağısına inip ayak ucuna doğru yatıyodum....büyüdükçe oyun oynadı ama yatırmaya korktum açıkcası...

beşik yataklarda genelde aynı emzirmeye kalkmanız lazım çocuğu al koy çıkar yatır hele sezeryanlı doğumda gerçekten zor bir durum...zaten sepetleri hiç tavsiye etmiyorum...
yaptığm araştırmalar sonucu şöyle bir sonuca vardım...alacağım beşik hem kullanışlı hem sadece hem pratik ve uzun vadeli kullanacağım bi ürün olması lazımdı...

bu hamileliğimde yurtdışıındaki ürünleri inceledim orda bir model gördüm hatta burda ikeada bulmasaydım mobilyacıyla anlaşı yaptırcaktım...

model şöyle ikeanın beşiklerini görmüşsünüzdür siteden bakabilirsiniz orda basit bir düzenek var kapalı dört yani fakat bi ürününde bir tarafı açık beşiğin yani yatağımda yattığımızı düşünün beşiğin yan kısımı çıkarılmış ve yatakla aynı hizada;
1:çocuğu her ağladığında yanınızda yatıyormuş gibi alabilme olanağı
2:her zaman görebilme (kusan bebekler için çok önemli)
3:hem sizinle yatıyomuş fakat sizden ayrı bir bölümde bebeği ezme korkusu olmadan yatırma
4:4-5 yaşına kadar yatabilir (kızımı yatırdım çok rahat sığıyor
5:hafif olduğu için istediğiniz yere taşıyabilirsiniz
6:çıkarmış olduğunuz yan kısmı bebek büyüğünce takabilir ayarlı kısımda beşiği aşağı indirebilirsiniz

satıcı gibi hissettim kendimi kusura bakmaın sadece dilim fazla yandı şahsi fikirlerimi sundum umarım yardımcı olmuşumdur unutmadan bebek odası için çırpınıp duran arkadaşlara önerim büyükihtimal bebeği telsiz olsada odada yatırmaya korkucaksınız hele bir odadan başka bir odaya geçip bebeği emzirmek çok zahmetli bir iş yanınızda yatırmak en mantıklı iş ama bizim türk insanımız ayy gelecekler bi oda yapmadınızmı çocuğa diyecekler korkusuyla kendini oda almaya zorlayacaklar inanın gösterişten çok pratik sade şeyler sizlerin işlerinizi kolaylayacaktır...
çok konuştum vallaa :1: hepinize sevgiler hayırlı doğumlar......

$PE194455.webp
bahsettiğim modelin yan tarafı açılıyor ve aşağıya indirme imkanınız var bebek büyünce... cibinlikte aldım

arkadaşlar selam... beşik park yatak sepet hakkında bende kendi tecrübelerimi yazıyım...

benim ikinci hamileliğim ilkinde park yatak aldık evet çok kullanışlı fakt şöyle bir sorun var bebek küçükken yanınızda durması lazım ve kusarsa görme ihtimaliniz epey düşük ben aldım akat kızım çok kustuğu için tıkanma problemi yaşadı korkudan yanımda yatırdım devamlı ezmiyim diye aşağısına inip ayak ucuna doğru yatıyodum....büyüdükçe oyun oynadı ama yatırmaya korktum açıkcası...

beşik yataklarda genelde aynı emzirmeye kalkmanız lazım çocuğu al koy çıkar yatır hele sezeryanlı doğumda gerçekten zor bir durum...zaten sepetleri hiç tavsiye etmiyorum...
yaptığm araştırmalar sonucu şöyle bir sonuca vardım...alacağım beşik hem kullanışlı hem sadece hem pratik ve uzun vadeli kullanacağım bi ürün olması lazımdı...

bu hamileliğimde yurtdışıındaki ürünleri inceledim orda bir model gördüm hatta burda ikeada bulmasaydım mobilyacıyla anlaşı yaptırcaktım...

model şöyle ikeanın beşiklerini görmüşsünüzdür siteden bakabilirsiniz orda basit bir düzenek var kapalı dört yani fakat bi ürününde bir tarafı açık beşiğin yani yatağımda yattığımızı düşünün beşiğin yan kısımı çıkarılmış ve yatakla aynı hizada;
1:çocuğu her ağladığında yanınızda yatıyormuş gibi alabilme olanağı
2:her zaman görebilme (kusan bebekler için çok önemli)
3:hem sizinle yatıyomuş fakat sizden ayrı bir bölümde bebeği ezme korkusu olmadan yatırma
4:4-5 yaşına kadar yatabilir (kızımı yatırdım çok rahat sığıyor
5:hafif olduğu için istediğiniz yere taşıyabilirsiniz
6:çıkarmış olduğunuz yan kısmı bebek büyüğünce takabilir ayarlı kısımda beşiği aşağı indirebilirsiniz

satıcı gibi hissettim kendimi kusura bakmaın sadece dilim fazla yandı şahsi fikirlerimi sundum umarım yardımcı olmuşumdur unutmadan bebek odası için çırpınıp duran arkadaşlara önerim büyükihtimal bebeği telsiz olsada odada yatırmaya korkucaksınız hele bir odadan başka bir odaya geçip bebeği emzirmek çok zahmetli bir iş yanınızda yatırmak en mantıklı iş ama bizim türk insanımız ayy gelecekler bi oda yapmadınızmı çocuğa diyecekler korkusuyla kendini oda almaya zorlayacaklar inanın gösterişten çok pratik sade şeyler sizlerin işlerinizi kolaylayacaktır...
çok konuştum vallaa :1: hepinize sevgiler hayırlı doğumlar......
ne gusel paylasmıssın tesekkurler fıkır ve tecrube onemlı :34:
oda almasaydım kesınlıkle dusunurdum ama zaten buyuyen karyolası var bıde bu ahsap besık nasıl olur bılemedım ama cok hosuma gıttı :26:
dogumunada az kalmıs hayırlısıyla kavusursun yavruna ınsallah ...

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim aranıza yeni katıldım,34+5günlük hamileyim kızım olacak inşallah hayırlısıyla sabırsızlıkla bekliyorum yavrumu ve oda hazırlığı içerisindeyim ben de sizler gibi mobilyaları beyaz aldım cibinliği ve ve kulpları pembe de yarın odayı şeker pembeye boyamak istiyorum ama odaları pembe mavi gibi renklere boyamayın çocuğu yorar deniyor ben de kız odası cıvıl cıvıl olsun istiyorum ne yapsam bilemedim önerilerinize ihtiyacım var :34:

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim aranıza yeni katıldım,34+5günlük hamileyim kızım olacak inşallah hayırlısıyla sabırsızlıkla bekliyorum yavrumu ve oda hazırlığı içerisindeyim ben de sizler gibi mobilyaları beyaz aldım cibinliği ve ve kulpları pembe de yarın odayı şeker pembeye boyamak istiyorum ama odaları pembe mavi gibi renklere boyamayın çocuğu yorar deniyor ben de kız odası cıvıl cıvıl olsun istiyorum ne yapsam bilemedim önerilerinize ihtiyacım var :34:
Canım bence uçuk bir pembeye boyatabilirsin onun yoracağını sanmıyorum hem mobilyanda beyazmış gayet ferah olur ama 35.haftana girmişsin.Ne tür boyayla boyatacaksın ya da çocuğun ilk aylar nerede uyuyacak.Boya kokusu 2 ay geçmiyor bebeğine zarar vermesin?

Son düzenleme:
nefertiti_23 o konu da rahatım bebeğimi ilk aylarda yanım da yatıracağım bebek sepeti aldım kaç ay yatabiliyorsa o kadar yatırırım yanım da canım,buarada odayı boyadık eşimle duramadık şeker pembe aldık çok tatlı bir renk ne koyu ne açık üzerine de boyanabilir iki farklı kelebek deseni aldık ve onun üzerine altın sim geçeceğiz söylediğim den birşey anlamamış olabilirsiniz karışık oldu ama bitince resim paylaşırım inşallah :31:
nefertiti_23 sen kaç aylık hamilesin bebişimiz erkek mi kız mı Allah bağışlasın :nazar:
çok heyecanlıyım kızlar kızıma bir an önce kavuşmak istiyorum çok muhteşem duygu annelik değil mi :49:

nefertiti_23 o konu da rahatım bebeğimi ilk aylarda yanım da yatıracağım bebek sepeti aldım kaç ay yatabiliyorsa o kadar yatırırım yanım da canım,buarada odayı boyadık eşimle duramadık şeker pembe aldık çok tatlı bir renk ne koyu ne açık üzerine de boyanabilir iki farklı kelebek deseni aldık ve onun üzerine altın sim geçeceğiz söylediğim den birşey anlamamış olabilirsiniz karışık oldu ama bitince resim paylaşırım inşallah :31:
nefertiti_23 sen kaç aylık hamilesin bebişimiz erkek mi kız mı Allah bağışlasın :nazar:
çok heyecanlıyım kızlar kızıma bir an önce kavuşmak istiyorum çok muhteşem duygu annelik değil mi :49:
Canım biz 22+4üz ve pğlum olacak Allah nasip ederse.Senin ne güzel az kalmış.Bende çok heyecanlıyım,hergün odasını şöyle mi yapsam bunu mu alsam diye dolaşıyorum :61: Umarım bebeğin sağlıkla mutlulukla büyür o odada.Bitinci bizimle paylaş olur mu?

Allah bağışlasın canım ilk bebişin mi?12 hafta büyük benim kızım oğluna abla olacak desene:4: paylaşırım tabii zaten büyük bi heyecan var içim de içim içime sığmıyor oda bir an önce bitsin diye uğraşıyoruz :66: sen neler yapmayı nasıl bi oda yapmayı düşünüyorsun nefertiti_23

Allah bağışlasın canım ilk bebişin mi?12 hafta büyük benim kızım oğluna abla olacak desene:4: paylaşırım tabii zaten büyük bi heyecan var içim de içim içime sığmıyor oda bir an önce bitsin diye uğraşıyoruz :66: sen neler yapmayı nasıl bi oda yapmayı düşünüyorsun nefertiti_23
Evet ilk bebeğim.Senin?Biz odamızı boyadık çok koyu olmayan açık bir maviye.Bende senin gibi beyaz mobilya düşünüyorum.Oğlumuzun yatağını koyacağımız yerin duvarınıda duvar kağıdıyla kaplatmayı planlıyoruz.halı perde ve lambada da tek bir tema seçersek uyumlu olur heralde.Şimdilik böyle düşünüyorum bakalım.Önümüzdeki hafta mobilya siparişini vericem 28.haftamda falan gelmiş olucak inşallah.Çok mu acle ediyorum dersiniz?

yok canım bence acele etmiyorsun zamanında yapıyorsun ben geç kaldım mesela erken hazırlayınca daha güzel hem için rahat olur yetişecek mi diye kaygın olmaz heyecan verici olur çıkmazsın içinden odanın misal eşim kızımın odasını boyadıktan sonra biz burda duralım kızımız bizim odada yatsın diyordu çıkmak istemiyoruz içinden daha boyası hazır olmasına rağmen :66:

buarada evet benim de ilk bebeğim nefertiti buarada mobilyalar beyaz diğer herşey mavi çok hoş olur göz yormaz bence demi ben de öyle düşünerek beyaz aldım çünkü

bu konuya ılk cevap yazdıgımda hamıs degıldım
ama sukurler olsun suan hamısım :D
bende karar verdım genc odası + sepet alıcam
kuzenımden caldım fıkrıde :)
ogluna su ferrarı lı cocuk odası aldı besıksız normal ferrarıden yatak
sepette 6 ay kadar yatırdı sonra yanlamasına yatagında rahat rahat yattı oglusumuz
yalnız oglusumuz bıraz erken hareketlındıgınden rahat ettık belkıde
yanı sole dıyım 6ayında emeklıyerek evın ıc merdıvenlerınden ınmeye cıkmaya baslamısdı :)
bende genc odası ıstıyorum arabalı yada sındylı DUSUNMUYORUM
ama cok sık genc odaları gordum ole bırsey
sızlerle paylasırım yakın zamanda :)

Merhaba
Eger bebek odaniz buyuk degilse tam takim almayin. Bebek buyudukce birsuru oyuncak vs aliyorsunuz. Oda kucukse hem sigmiyor. Aldiklainiz hem cocuga oynayacak yer kalmiyor. Simdiki aklim olsa yatak ve sifonyer alirdim sadece.

Back
X