- Konu Sahibi pepeninteyzesi
-
Allah saglıkla sıhhatle kucagınıza almayı, hayırlı bı evlat olarak yetıstırebılmeyı nasıp etsın :)
takım cok guzel. hem kız hem erkek ıcın ıdeal. benımde tercıhım beyazdan yana.
güle güle iyi günlerde kullanın ınsaAllah
çok güzel cn m allah güzel günlerde kullanmayıda nasip etsin sade vegüzel
bizde çileğin bu modeline bakmıştık bebişimiz için. gerçekten çoook kullanışlı dolabı falan. ve çok kaliteli sağlam duruyordu . bebişiniz sağlıkla uyusun, sağlıkla büyüsün inşallah.
çok güzel olmuş canımmmmrb hanımlar cinsiyetimizi öğrendik paşamız geliyo inşallah ve hazırlıklarda artmaya başladı tabi bebk odası beğendik dün sizlerin de fikrini almak istedim bakarsanız memnun olurum çilek odasınının takımı bu renkli yerler sticker çocuk büyüdü odasını beğenmiyo diyelim hooop stickerler çıkıyo düz bi genç odasına dönüyo bu yönde yorum yazarsanız sevinirim yatağı büyüyen yatak dolabi bayağı bişey alıır genişlikte
Eki Görüntüle 634512
Eki Görüntüle 634516
Eki Görüntüle 634513
Eki Görüntüle 634514
Eki Görüntüle 634515
içinin pike takımı hem bebek beşiğinin döşeği hem büyük yatağın döşeği paketin içinde şimdiden teşekkürler
çok güzel olmuş canımmmgüle güle kullansın paşa bey
canım ben de kızım için çilekten baby flower serisini aldım..hatta gecen cumartesi gelip kurdular..yarım saatte kurdular hemen ve cok temız çalışıyorlar..halısı, perdesi, aydınlatma lambasına kadar takım halinde aldım ve cok uyguna da geldi..ben henuz kullanmadım tabi ama şimdilik memnun olmadıgım hiçbir şey yok..ben tavsıye ederim yani..:))Eki Görüntüle 636316
hayırlı olsun sağlıkla kullansın güzel güzel büyüsün içinde inşcanım ben de kızım için çilekten baby flower serisini aldım..hatta gecen cumartesi gelip kurdular..yarım saatte kurdular hemen ve cok temız çalışıyorlar..halısı, perdesi, aydınlatma lambasına kadar takım halinde aldım ve cok uyguna da geldi..ben henuz kullanmadım tabi ama şimdilik memnun olmadıgım hiçbir şey yok..ben tavsıye ederim yani..:))Eki Görüntüle 636316
çok hoş bir takım herşeyi takım aldım demişsin peki sakıncası yoksa fiyatı ne kadar sorabilirmiyim?
hayırlı olsun sağlıkla kullansın güzel güzel büyüsün içinde inşvalla bugün gidip tekrar baktım kararımı verdim inş bu hafta gidip siparişi vermeye çalışacaz bakalım kampanya süresi çok az kalmış 28i sonmuş bişey soracam kaç günde teslimatı yapıldı acaba?
teslimat istediğimiz zaman yapıldı canım bizim..aralık sonunda almıştık biz de..şubat ortası gıbı de getırırsınız demıştı..3 gun önceden aramanız yeterlı bızı demişlerdi..gercekten de 3 gun önce aradık getırın dıye..istediğimiz gun istediğimiz saatte getirdiler..yarım saatte de kurdular hemen..
Paşa bey iyi günlerde kullansın:) Allah'ım hayırlı doğum nasip etsin
evet her seyi takım aldım..3 kapılı dolap, 4 cekmeceli sifonyer, buyuyen besik (içinde 2 yatak ve uyku seti de var), perde, tul, halı, raf askılık, tavan aydınlatması, cibinlik hepsi 3.250 geldi bize..ama ben bu kampanyadan, yani %30luk kampanyadan önce almıştım..şu an hesapladım 2950ye fln gelıyo hepsi..çok daha uygun olmuş yanı..ama ben kaçırdım tabı
tşk ederim bilgilendirdiğin için.güle güle sağlıkla kullanının inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?