Bebek oldu, byle oldu

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
eşimi canımdan çok seviyorum. hayatta beni en iyi anlayan bana en çok şefkat gosteren insandır. ayrıca mükemmel bir insandır. herkes tarafından sevilen biridir. hamilelik dönemimde eşime çok düşkündüm. cok hassastım ve sorunlu bir hamilelikti. eşimin desteği çok oldu. doğumdan sonra lohusalığı da atlattık ve ben kendime geldim. bi oğlum oldu ve çok mutluyum. yaşama sevincim geri geldi. yalnız eşimle ilişkimde bazı değişiklikler görüyorum. o da bunun farkında. ben doğum iznindeyim geç yatıp geç kalkıyorum. eşim sabah erken kalktığı için erkenden kanepede uyuyo. ben uykum gelince onu uyandırıp yatağa götürüyorum. bütün gün bebekle ve ev işiyle uğraşıyorum. eşimle aşkımız hiç bitmedi beirbirimizi çok seviyoruz ama bu aralar ev arkadaşı gibiyiz. eminim pek çoğunuz böyle bir dönemden geçmişsinizdir. bu durum nasıl atlatılır. ben eşimi hep ön planda tutmayı düşünüyodum ama minik adamdan koca adama sıra gelmiyo. ilişkimizi eski haline nasıl getirebilirim? eskiden hep el ele gezerdik şimdi bebek arabası sürmekten el ele gezemiyoruzz. ve bu durumu yadırgamıyoruz. normal bişi oldu sanki. gece sarılmadan uyumazdık şimdi ikimiz ayrı uçlarda ama yadırgamıyoruz. bu geçicidir dimi? eşim bana yaklaşmaya çalışıyo ama çoğu zaman kaçıyorum. mafoldumben

normaldir yavas yavas degisir ama artik cocuk var hic bir zaman eskisi gibi olmuyacak sen bu duruma alisirsin artik cocuklar ön planda benim 3 cocugum var...

Bu dönemi hepimiz atlattık o ilk günkü heyecan zaten olmaz ama eşinide ihmal etme derim ben her zaman olmasada elinden geldiğince onunla vakit geçirmeye çalış yoksa erkeklerin eşlerini aldattıgı yada eşlerinden koptugu dönem çocuk olduktan sonraki dönemdir . Eşim resmen oğlumu kıskanmıştı annelik agır bastıgı için böyle davranıyo kadınlar ama bi süre sonra napıyorum ben dedim ikisinide dengede tutmak lazım kızlar bu benim büyük sorunum bunu vurgulamak istiyorum asla çocuklarınızı yatanıza almayın bi süre sonra ayırın sonra çok sorun yaşarsınız oğlum 8 yaşında uyudumu odasına yatırıyoruz gece çişe kalkıyo sonra gelip ortaya yatıyo iki kişi yatıyoruz 3 kişi kalkıyoruz yani siz bu hatayı yapmayın ve ayrı alıştırın

ama biz daha 2 yıllık evli bile değiliz. 3 ay sonra 2 yıl dolacak.

Allah yardımcın olsun canım.

haklısın canım.

Fazlada büyütüp sıkıntı yapma bence bunu çocuk oldumu degişik bir ortama giriyo kadın rahatlık bitiyo eve kapanıyo eskiden yaptıklarını yapamıyo annelik zor evlilik zaten zor bide çocuk oldumu sorumlulukta artıyo depresyona giriyo insan ben bunu çok yaşadım bilirim

10 yıllık evliyim ben o kadar her şey yoluna girdiki ama çok mücadele verdim şimdi saygı ve sevgi dolu bir yuvam var önemli olan yerine göre davranmak çılgınlıksa yaparım severim annelik ayrı şeyy

zamanla herşeyi yerli yerine oturtacağım. sürekli evde olmaktan oluyor biraz da sanırım.

zamanla herşeyi yerli yerine oturtacağım. sürekli evde olmaktan oluyor biraz da sanırım.

Ailen yakın çevrenden yardım al eskiden oldugu gibi ikiniz yemege gidin önceleri üç kere gidiyosanız şimdi bir kere yapın bunu yada sinemaya deşarz olursun a.s

Ailen yakın çevrenden yardım al eskiden oldugu gibi ikiniz yemege gidin önceleri üç kere gidiyosanız şimdi bir kere yapın bunu yada sinemaya deşarz olursun a.s

bebeğimi bırakıp gideceğimiz kimse yok. aslında olsa bile bırakamıyorum. yanımdan ayırmak istemiyorum. biz eşimle eskiden sürekli gezer tozardık. şehir şehir ülke ülke gezdik. çoğu zaman dışarda yemek yerdik. sevgili hayatı yaşıyoduk aniden ev arkadaşı olduk

Yanımdan ayırmak istemiyorum derken annelik duygun agır basıyo iştee bırak tatile git demiyorum baş başa kalmak için kendine bir iki saatlik zamanlar ayır diyorum emin olki ikinizede ii gelicek kaydirigubbakcemile5

canım benimde 4 aylık oğlum var bu eve kapanmaktn oluyor.haliyle bebek olunca ilk zamanlar onu koruyup kollamak gerekiyor eskisi kadar ha deyince dışarı çıkamıyoruz.evde olmudumuz için can sıkıntısndan kafamızda böyle senaryolar üretiyoruz ve eşlerimizin başını yiyoruz onlar da ne yapsın canım.
bende çok özlüyorum bir çok şeyi onunla dışarlarda saatlerce gezmeyi el ele tutuşmayı falan ama şuan bakıma muhtaç bir bebişimiz var önceliki olan o canım.anne babalık biraz fedakarlık istiyor.
sende arabasına koyup bebeği dışarı çık gez biraz canım sana iyi gelir.ve eşinden kaçıp onu kendinden soğutma canım.

eve kapanmak mı dersın, annelık duygusu mu dersın, sana muhtac mınık adamın huysuzlukları mı dersın, ıs hayatına alıskın ama bır anda gece gunduz mesaısını evde yapan hanım olmak mı dersın yoksa atlattıgını dusundugun ama aslında en az 1 yılda atlatılamayan lohussa psıkolojısı mı dersın bılmem ama hepsını bızde yasıyoruz

zamanla hersey yerıne oturacak ve ıstegın dogrultusunda eskı halını alacaktır
ıs hayatına gerı dondugunde daha duzenlı bır yasam seklın olacaktır

işte işte bende bunların olmasından korkup çocuk yapmak istemiyorum mafoldumben

Bu kadar üstüne düşmeyin....
Bebeğin kırkı geçti mi? Tamamdır.... Atın bebeğinizi bebek arabasına gezin... Eşin arabayı itsin sen onun koluna gir, yürüyüşler yapın... Yemeğe beraber çıkın... Bebek bunlara engel değilki..
Yatağın 2 ucunda yatıyoruz, o yanaşıyor ama ben kaçıyorum diyorsun... Niye kaçıyorsun????
Hatta sen yanaş...

geçici süreççç, hepimzi yaşadık, sonra daha kuvvetleniyor bağlar. şu an ufak olduğu için biraz kısıtlanma normal, bu arada eşini ihmal etme. zaten seni çok sevdiği için emeinim anlayışlıdır.
bizşimdi eşimle karşıklı oturup yavrumuzu izleyip sarılıp koklaşıp, birbirimize ne kadar çok sevdiğimiz söylüyoruz. bundan bir sene önce desler ki bu duruma geleceksin, inanmazdım. çünkü bzi bayanlarda sinirlenme kapasitesi ve erkeklerde de gamsızlık kapasitesi yüksek olunca bazı çatışmalar normaldir.

Eşim yaklaşıyo ben kaçıyorum demişsin? Neden?

Elele tutuşmak senın elınde,bırlıkte olmakta senın elınde :1closedeyes:

bizde de başlarda aynı şey oldu ikimiz birden sürekli çocuğun rahatını düşünmekten birbirimizi unuttuk ama sonra olayın farkına vardık şimdi bebek erken uyuduğu için o uyuduktan sonraki vakitleri biribirimize ayırıyoruz iyi oluyor

hayırlı olsun öncelikle bebeğin canım eşini asla ihmal etme sakın kadın olmak böyle ,işte herşeyi bir arada idare etmeliyiz eski düzenin tabiki olmaz ama birden herşeydende elini ayağını çekme ha bua rada ne demek bana yaklaşmak istiyor ben yaklaşmıyorum olmaz sakın ha canım sen daha çok üzerine düşmelisisn etrafta lohusa avcıları dolu mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…