Bebek oldu, byle oldu

:) teşekkürler arkadaşlar.dediklerinizi denicem. kaçıyorum cunku canım yanıyo.

Aileye yeni bir bireyin katılmasıyla,evdeki düzende bazı değişiklikler olması çok normal.
Birkere bebeğin bakımı oldukça zor ve yorucu bir iş,haklı olarak uyku düzeniniz bozulur,kendinizi yorgun hissedersiniz.
Bu genelleme yapmak istemem ama her yeni anne baba olmuş insan için geçerli hemen hemen.
Anneniz yada kayınvalideniz yakınınızdaysa eşinizle kendinize daha sık zaman ayırabilirsiniz.Belli bir sisteme oturttuktan sonra herşey yoluna girecektir merak etmeyin.

Hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak.Çünkü artık hayatınıza başka biri ortak oldu. Minik bir melek. Artık herşeyinizi ona göre ayarlayacaksınız, yatış kalkış saatiniz, yemek saatinizi vs vs. Elbetteki bu yeni hayata uyumda biraz zorlanacaksınızdır ama belli bir süre sonra artık bu size normal gelecek aynı senin dediğin gibi. Bu sefer bebek arabası sürmeden, bebekten önce nasıldıkki acaba demeye başlayacaksınız. Ve artık tamamen yeni hayatınıza alışacaksınız. Bu hayatın güzelliklerini göreceksiniz. Anne baba ortanızda minik bir melek elele yürüyeceksiniz hayata.

Çocuktan arta kalan vakitlerle eşinizle geçirdiğiniz (ikili ilişkilerden bahsediyorum) zaman size daha çok haz verecektir. Özlemişsinizdir çünkü birbirinizi. 3 kişiyle geçireceğiniz zamanın tadı da farklıdır. Tam bir ailesinizdir.

O yüzden herşeyin, her dönemin ayrı ayrı tadı vardır. Tadına varın. Ama eşinizi asla ve asla ihmal etmeyin. Bir aile olarak yapın her ne yapıyorsanız.

ya canım bende aynı durumdayım ama yaklaşmaya çalışan benim eşim çok yoğun çalışıyo ve dediğin gibi kanepede uyuyakalaıyor ben ne kadarda yorgun olsam ona yaklaşmalya çalışıyorum ama hep yorgunum diyor bende çok sıkıldım

Bebişler aileye katıldığı ilk dönemlerde her çiftin yaşayacağı sorunlar bunlar.Arkadaşlarında dediği gibi zamanla herşey düzeliyor.Ben 5 yıl bebek olmadan eşimle vakit geçirdim,evet her an beraberdik ve çok daha özgürdük.Mesela yağmur yağdığında keyfi çıkıp ıslanarak yürürdük elele.:asigim:Ya da gecenin herhangi birvakti dışarı çıkardık aklımıza estiğinde.:asigim:Kızımız olunca artık bu kadar özgür değiliz ama,eski günleri tatlı birer hatıra olarak anımsıyorum, özlemiyorum kesinlikle.Çünkü anne ve baba olmak o kadar özel ve o kadar hoş ki,ayrıca o kadar güzel ve özel paylaşımlar ve zaman dilimleri yaşıyoruz ki, bu bizi birbirimize daha çok kenetledi.:asigim:Ve birbirimize ayırdığımız vakitler çok daha nitelikli ve zevkli oluyor artık.Yani birsüre sonra herşey kendiliğinden yoluna girer,hiç üzülme..opuyorumnanaktan

ah canım ya benim durum dahada vahim :)
neyse eşim gece çalışıyo geceleri yanlızım gündüz 8 de giliyo akşama kadar uyuyo sonra kalkıyo yemek falan filan ve hemen tlf annesine....
bende hep kızımla tabi..
bence bebeğini bikaç saatte olsa birine bırak eşinle başbaşa vakit geçir aşkınızı harekete geçir yeniden...

canm öncelikle bebeğine rabbim hayırlı ömürler hayırlı gelecekler nasip etsin...
bunların hepsini aynısını tıpkısın bende yaşadım halada yaşamaya devam ediyorum....çoğu zaman eşimi kanepede uyurken buluyorum oda çocuğumu emzirmeye kalktığm zaman çok yorgun düşüyorum akşamları kolaymı paşayla uğraşmak eşiden önce yatıyorum o tvizliyo izlerken uyuyo
canınn yanmasını demişsin oda oldu ama zamanla aştım onu...ben biraz daha avantajlıyım bebeğimi arada babaanneye bırakıyorum eşimle başbaşa kalıyoruz fazla değil 1 2 saat odaa yetiyo bizee..napacksın tatlım buda en fazla 1 yılımız alır çok sürmez bunlarda geçici minik adamlarda bizden ilgi beklioo büyüklerde ama büyükler ihmale gelmezzz!

Ne güzel bir açıklama bu... alkisalkisalkisBen ve benim gibi bebek sahibi olmaktan korkanlar için bulunmaz bir yorum ... Biraz olsun rahatladım valla... Ama hala tam geçmiyor ..benneyaptımki
Teşekkürler... Şeniz

ve ben hamileliğim:CüvCüv: sırasında aldatılmaya başlamış bir kadın olarak diyorum ki

"iyi ki doğurmuşum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan 10 tane 100 tane 10000000 tane kocaya bedel bu mutluluğu yaşamakopuyorumnanaktan"

doğru, herşey sürekli değişiyo ve insan bun ayak uyduruyo, herşekilde mutlu olmayı öğrenmek lazım sanırım
bebeklerin ilk 2 yılık çok zor oluyo ve şahsi kanaatim anneden ayrılmaması gereken bir dönem

canım çoğu insan bu durumu yaşıyo yani normal bişey sanırım zamanla düzelir ki yaşanan olay farklı bir süreç gerektiren bişey sonuçta yeni bir birey katılıyo aileye haliyle düzen değişiyo ama üzülme bence eşinde anlayışlı biriymiş madem düzelir bence herşey güzel olur bende bebek yapmaktan bunları duyduğum için korkuyodum eşimle uzaklaşıcam diye geçenlerde eşimle konuştum bunu beni gerçekten ikna etti oda bu durumların olabileceğini ama normal olduğunu v.s anlattı bana içimde rahatladı ....

cnm allah bağişlasın yavrunuzu .ama sen çoçunun anasısın kocanın deyil ö yüzden kariştırmadan devam et adam senin le ilgilenirken sende onunla ilgilen.bebek uyurken onunlada ilgilen eminim yoruluyorsundur . ama kaç tane çoçuya bakıp hemde eşiyle ilgilenen kadınlar var kendini salma

seninkide pek erken başlamış aldatmaya pess yanii :1shok::1shok:

canım bu durum normal tek sen böyle değisin ki
bebek olduktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz canım en azından bir dönem
yinede eşine zaman ayırmaya çalış ilgini bir şekilde göster

seninkide pek erken başlamış aldatmaya pess yanii :1shok::1shok:

yalnız benim ki değil ...

oldukça önemli bir çoğunlukta ki erkek eşleri hamile kalınca soğuyorlar...karılarını kızkardeşleri anneleri gibi görmeye başlıyorlar...

araştırma yaparsanız eğer bunun bir çok kadının başına geldiğini görürsünüz...

"derdim var" a bir çok topik açıldı bununla ilgili olarak.....

psikoloji de mutlaka bir adı vardı bunun ....

neyse işte benim de başıma geldi ve oğlum 9 aylık bebekken kendi isteğimle ısrarımla boşandım.

daha çok erken çok yenisiniz ve çok normal bunları hissetmeniz..

ama bi anda hepsi uçup gidiyo..

bebek yapmaya korkan arkadaşlar gelmesi muhakkak olan şeyin gelmesi ne kadarda uzak olsa yakındır..

bende öyle düşünüyodum ama imdi düşünüyorumda 30 yaşımda kadınlığın en doruk olduğu yaş derler oğlum okula başlamaış olacak..

bunu ertelemek daha yorucu olur iyiki yapmışım diye düşündükçe insanın enerjisi artıyo..

sağlıkla büyütmeni dilerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…