işte işte bende bunların olmasından korkup çocuk yapmak istemiyorum mafoldumben
ya valla bende bunlari okudukca yapasim gelmiyor. cünkü esim beraber gezmeye dolasmaya cok düskün. e cocuk olunca eskisi gibi olmiycak biliyorum... ya cokta istiyoruz ama birde bu taraftan bakinca vazgeciyoruzal benden de o kadar
Bebişler aileye katıldığı ilk dönemlerde her çiftin yaşayacağı sorunlar bunlar.Arkadaşlarında dediği gibi zamanla herşey düzeliyor.Ben 5 yıl bebek olmadan eşimle vakit geçirdim,evet her an beraberdik ve çok daha özgürdük.Mesela yağmur yağdığında keyfi çıkıp ıslanarak yürürdük elele.:asigim:Ya da gecenin herhangi birvakti dışarı çıkardık aklımıza estiğinde.:asigim:Kızımız olunca artık bu kadar özgür değiliz ama,eski günleri tatlı birer hatıra olarak anımsıyorum, özlemiyorum kesinlikle.Çünkü anne ve baba olmak o kadar özel ve o kadar hoş ki,ayrıca o kadar güzel ve özel paylaşımlar ve zaman dilimleri yaşıyoruz ki, bu bizi birbirimize daha çok kenetledi.:asigim:Ve birbirimize ayırdığımız vakitler çok daha nitelikli ve zevkli oluyor artık.Yani birsüre sonra herşey kendiliğinden yoluna girer,hiç üzülme..opuyorumnanaktan
ve ben hamileliğim:CüvCüv: sırasında aldatılmaya başlamış bir kadın olarak diyorum ki
Hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak.Çünkü artık hayatınıza başka biri ortak oldu. Minik bir melek. Artık herşeyinizi ona göre ayarlayacaksınız, yatış kalkış saatiniz, yemek saatinizi vs vs. Elbetteki bu yeni hayata uyumda biraz zorlanacaksınızdır ama belli bir süre sonra artık bu size normal gelecek aynı senin dediğin gibi. Bu sefer bebek arabası sürmeden, bebekten önce nasıldıkki acaba demeye başlayacaksınız. Ve artık tamamen yeni hayatınıza alışacaksınız. Bu hayatın güzelliklerini göreceksiniz. Anne baba ortanızda minik bir melek elele yürüyeceksiniz hayata.
Çocuktan arta kalan vakitlerle eşinizle geçirdiğiniz (ikili ilişkilerden bahsediyorum) zaman size daha çok haz verecektir. Özlemişsinizdir çünkü birbirinizi. 3 kişiyle geçireceğiniz zamanın tadı da farklıdır. Tam bir ailesinizdir.
O yüzden herşeyin, her dönemin ayrı ayrı tadı vardır. Tadına varın. Ama eşinizi asla ve asla ihmal etmeyin. Bir aile olarak yapın her ne yapıyorsanız.
ve ben hamileliğim:CüvCüv: sırasında aldatılmaya başlamış bir kadın olarak diyorum ki
"iyi ki doğurmuşum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan 10 tane 100 tane 10000000 tane kocaya bedel bu mutluluğu yaşamakopuyorumnanaktan"
seninkide pek erken başlamış aldatmaya pess yanii :1shok::1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?