Allah nasip etsin hayirlisi ile insallah once asilama dene olmazsa tup bebek denersin ikiside maliyetli tedaviler sgk tup bebegi karsiliyor ama 2 deneme galibaKızlar merhaba
Çok moralim bozuk bir buçuk senedir istediğimiz halde bebeğimiz olmadı
Bu durum benim ve eşimin psikolojisini iyice bozdu.
Hiç olmayacakmış gibi geliyor kimseyi kıskanmıyorum Allah herkese versin ama dışarı çıktığımda bütün bebekler hamileler üstümegeliyo sanki öyle hissediyorum.
Tedavi olduk ama tedaviler sonuç vermedi en son ihtimal aşılama yada tüp bebek dedi doktor hsg çekildim sorun yok sorun eşimin sperm değerleri dusuk tecrubesi olan arkadaşlar sizce aşılamamı tüp bebek mi aşılamada tutma şansı yüzde 20
Tüpbebek yüzde 60 oyle diyor doktor 2 aşılama fiyatıda bir tüp bebek kadar hangisi daha mqntıklı lütfen arkadaslar tecrübesi olanlar paylaşsın çok rica ediyorum
Özelde yaptırıcam cnm çalıştığım için özel daha iyi oluyor diğer türlü işten hep izin almam gerekirAllah nasip etsin hayirlisi ile insallah once asilama dene olmazsa tup bebek denersin ikiside maliyetli tedaviler sgk tup bebegi karsiliyor ama 2 deneme galiba
Allah bağışladın cnm sizde sorun neydi bende tüp bebek merkezi araştırıyorum memorial iyi diyolar genelde bakalım aşılamasıda tıtan baya var ya aşılama tutarsa diyede düşünüyorum çok kararsızın maadi olarak ta tüp baya pahalı 5.700 dediler artı ilaçlarAşılamayla sakın ne zaman kaybet ne para. Hemen tüp bebek merkezi aramaya başla bence. 2olumsuz aşılamadan sonra tüp bebekle ikizlerim oldu şuan 1.5yaşındalar. Sakın umudunu kaybetme bol bol dua et. Ben 1tane istedim çok istedim Allahım 2tane verdi.
cnm slm.benimde herşeyim normal eşimin sperm sayısı az olduğundan doktorumuz bize aşılamaya yönlendirdi sanırım aşılama yapılmadan çok aksi bir durum dışında tüp bebeğe yönlendirmiyorlardı.ilk aşılamam tutmadı eşim spermi 6 milyondu.2. aşılama 25 millyona çıktı sperm sayısı ve ben hamile kaldım fakat 3. ayımda düşürdüm nasip.tekrar denicez bakalım aradan 2 yıl geçti.rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.ama sürekli düşünürsende olmaz psikoloji çok önemliKızlar merhaba
Hiç olmayacakmış gibi geliyor kimseyi kıskanmıyorum Allah herkese versin ama dışarı çıktığımda bütün bebekler hamileler üstümegeliyo sanki öyle hissediyorum.
Tedavi olduk ama tedaviler sonuç vermedi en son ihtimal aşılama yada tüp bebek dedi doktor hsg çekildim sorun yok sorun eşimin sperm değerleri dusuk tecrubesi olan arkadaşlar sizce aşılamamı tüp bebek mi aşılamada tutma şansı yüzde 20
Tüpbebek yüzde 60 oyle diyor doktor 2 aşılama fiyatıda bir tüp bebek kadar hangisi daha mqntıklı lütfen arkadaslar tecrübesi olanlar paylaşsın çok rica ediyorum
Pko vardı bende eşimde problem yoktu. Aşılama tutan var ama yıkanmış Sperm sayısı önemli. Bende senin gibi düşündüm. Boşu boşuna 2aşılamaya dünya para verdim.Allah bağışladın cnm sizde sorun neydi bende tüp bebek merkezi araştırıyorum memorial iyi diyolar genelde bakalım aşılamasıda tıtan baya var ya aşılama tutarsa diyede düşünüyorum çok kararsızın maadi olarak ta tüp baya pahalı 5.700 dediler artı ilaçlar
Canım bo bilgim yok ama insallah gönlüne olur herseyKızlar merhaba
Benim arkadaşın 12 yıl olmadı şimdi maşallah çok tatlı bir kızı var. Bütün tedavileri denemişti nerden ne duysa atlıyordu sonunda tüp bebekle ona da nasip oldu anne olmak, inşallah Allah sana nasip eder o duyguyu. Pes etme. Olmazsa da kendini yıkmaKızlar merhaba
Cnm inş Allah nasip eder biran önce kucağına alırsın peki tekrar aşılama yaptırmayımı düşünüyorsun. Sorunumz aynı bizimde ilk olcumde 9 milyon ikincisi 14 milyon doktor tük bebeklik durum yok dedi ama aşılamanında tutma olasılığı pek yokcnm slm.benimde herşeyim normal eşimin sperm sayısı az olduğundan doktorumuz bize aşılamaya yönlendirdi sanırım aşılama yapılmadan çok aksi bir durum dışında tüp bebeğe yönlendirmiyorlardı.ilk aşılamam tutmadı eşim spermi 6 milyondu.2. aşılama 25 millyona çıktı sperm sayısı ve ben hamile kaldım fakat 3. ayımda düşürdüm nasip.tekrar denicez bakalım aradan 2 yıl geçti.rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.ama sürekli düşünürsende olmaz psikoloji çok önemli
inş cnm isteyen herkese nasip etsin.evet aşılamı düşünüyorm tekrar bende tuttu çünkü.şu 2 yıldıt kendimz deniyoruz sonuç alamadım.tekrar aynı doktoruma gidicem aşılama yapcak büyük ihtamelle.bende aşılama tutuu cnm o yüzden ümitliyim ve doktorum çok iyiCnm inş Allah nasip eder biran önce kucağına alırsın peki tekrar aşılama yaptırmayımı düşünüyorsun. Sorunumz aynı bizimde ilk olcumde 9 milyon ikincisi 14 milyon doktor tük bebeklik durum yok dedi ama aşılamanında tutma olasılığı pek yok
Çok geçmiş olsun inş Allah sizede verir sizde mi tüp bebek düşünüyorsunuzHiç uğraşmayın aşılamayla, hemen tüp bebek deneyin.
Ben de geçen ay düşük yaptım, boş gebelik, kesesi vardı, plasentası vardı, kordonu vardı ama bebek yoktu. Yani O ol demeden olmuyor bunu gözümle gördüm ultrasonda.
İnş cnm tutar değerler yüksekmiştir belki cunku 2 yıl olmuş inş olur bende işte aşılama ya tutarsa diyorum tüp bebeğe o kadar vermiyim diyorum çok pahalı çunkuinş cnm isteyen herkese nasip etsin.evet aşılamı düşünüyorm tekrar bende tuttu çünkü.şu 2 yıldıt kendimz deniyoruz sonuç alamadım.tekrar aynı doktoruma gidicem aşılama yapcak büyük ihtamelle.bende aşılama tutuu cnm o yüzden ümitliyim ve doktorum çok iyi
Çok geçmiş olsun inş Allah sizede verir sizde mi tüp bebek düşünüyorsunuz
Amin inş çok teşekkür ederim Allah bidaha yaşatmaz inş kötü şeylerÇok teşekkür ederim, inşallah siz de tez zamanda sağlıkla alırsınız yavrunuzu kucağınıza. Benim ikinci hamileliğimdi, normal yoldan.
aşılama ücretim özelde yaptırdm ben ve bayııltarak yaptırdm 750 lira tuttu.spermleri en iyi şekilde hazırlıyorlar bendede sorun olmadığı içim benim tuttu.ben hiç bir zaman aşılama yaptrıdımda düşük yaptım diye düşünmedim hiç çünkü çok var aşılama yaptırpta doğum yapan 3 üz bile duydum öyle.bence bir kerde olsun şansını dene.eşim bu süreçte keçi boynuzu çok tüketti.bende incir kürü yaptım o ay hamile kaldım.İnş cnm tutar değerler yüksekmiştir belki cunku 2 yıl olmuş inş olur bende işte aşılama ya tutarsa diyorum tüp bebeğe o kadar vermiyim diyorum çok pahalı çunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?