Kızlar merhaba
Çok moralim bozuk bir buçuk senedir istediğimiz halde bebeğimiz olmadı
Bu durum benim ve eşimin psikolojisini iyice bozdu.
Hiç olmayacakmış gibi geliyor kimseyi kıskanmıyorum Allah herkese versin ama dışarı çıktığımda bütün bebekler hamileler üstümegeliyo sanki öyle hissediyorum.
Tedavi olduk ama tedaviler sonuç vermedi en son ihtimal aşılama yada tüp bebek dedi doktor hsg çekildim sorun yok sorun eşimin sperm değerleri dusuk tecrubesi olan arkadaşlar sizce aşılamamı tüp bebek mi aşılamada tutma şansı yüzde 20
Tüpbebek yüzde 60 oyle diyor doktor 2 aşılama fiyatıda bir tüp bebek kadar hangisi daha mqntıklı lütfen arkadaslar tecrübesi olanlar paylaşsın çok rica ediyorum
Bizde 2 sene denedik olmadi en son tup bebekte karar kildik. En basta sorun yoktu ama sonradan esimde sperm hizi problemi bulundu. Doktorda bosa cabalamanin bir sorunu olmayacagini soyledi tup bebek icin randevumuzu aldik tatile ciktik donuste hamile kalmisim. Artik psikolojikmiydi neydi ama o kadar dogal denedik olmadi her ay aglaya aglaya gecti. Tam pes ettim tuttu hamdolsun. Bizde bide 3 kere gebelik olustu fakat bi cesit yerlesme problemi oldugu icin dusuk sonuclandi bu nedenle doktor tup bebegin asilamadan daha etkili olacagini soyledi. Allah kimseyi bekletmesin yasadiklarini biliyorum anliyorum ben hamile bi kisi yada bebek gordugumde gozlerim dolardi kiskanclik degil bir cesit ozlem duygusu. Simdi hamileyim cok sukur ama normal hamileler gibi rahat degilim hep endise korku var maalesef. Rabbim herkese ozellikle isteyenlere saglikli hayirli evlatlar nasip etsin bence asilamayla ugrasma canim tup bebek yaptirin.
Bu olay çok kişinin başına geliyor, aslında bu işin psikolojik boyutu en önem kazanan kısmı. Ne güzel haber, sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza...
Amin canim cumlemize insallah, Evet canim bende oyle duyardim derdim benim aklimdan nasil cikicakki hamile kalayim derdim.. Her ay aglardim, ovulasyon/gebelik testlerine verdigim paralari saymiyorum bile Allah kimseyi boyle biseyle sinamasin gercekten bilmeyene konusmak kolay. Benim dusuklerde insanlar aman ne uzuluyorsun gencsiniz olur diyordu. ben magazalarda bebek reyonunun ordan gecerken bile gozlerim dolardi, insan psikolojik olarak cok etkileniyor. Insallah saglikla dogar yavrum ve Allah isteyen herkese nasip eder.
bizimde spermlerin hızı düşük geçen ay aşılama yaptırdık olmadı aşılamadan sonra rahim filmi bu ay belki olur dedim ama yine olmadı. benim doktor erkek sorunu olunca aşılamanın şansı biraz daha düşüyo dedi.
bayramdan sonra 2. aşılamayı düşünüyoruz ama aslında bi yanım istemiyo boşuna uğraşıyoruz gibi 3 aşılamadan sonra olmazsa tüpe geçeriz dedi dr 3 aşılamayla uğraşmaktansa direk tüp yaparım daha iyi sanki bilmiyorum maliyetleri aynı gibi olcak.
doktorum senin yaşın 35ten fazla olsa hiç uğraştırmam tüp yapın derim dedi ama daha yaşın genç evliliğiniz yeni denicez beklicez dedi
başka bi topikte sperm hızını çoğaltan bitkisel bi karışım buldum onu denicez bu ay bide preseed jeli
bunların hepsini kullandı eşim ama değerler hep yerinde sayıyo varikosel yükselmesini engelliyoBen keçi boynuzu kürünü uyguladım ayrıca prox...d p..s ve ev...p kullandım.İlaç ismi yazmak yasak diye tam yazamıyorum.Bu ilaçları başka bir arkadaşım söylemişti.Eczacıma sordum abla en iyisi bunlar dedi.
bunların hepsini kullandı eşim ama değerler hep yerinde sayıyo varikosel yükselmesini engelliyo
proxeedi 3 ay evicapı 5-6 ay kullandı sen hamile kaldınmıKaç ay kullandı eşiniz bu iki ilacı?
proxeedi 3 ay evicapı 5-6 ay kullandı sen hamile kaldınmı
bizim sayı yükseldi zaten yüksekti ileri hız düşük işe yaradı ama yanllış yerde yaradı çokta pahalıEvet canım.Şöyle bir durum varki o ilaçlar enaz 6 ay kullanılmalı.Benim komşumda bu ilaçla 13. ayında hamile kaldı.Evicap 400 mg olmalı.Proxeed plus enaz 6 ay ve düzenli, arada atlama olmadan.
Evicap 400 mg olanı hücrenin daha kuvvetli olmasını sağlıyor.Evet proxeed plus pahalı bir ilaç ama emin olun tüp bebek ve aşılama yöntemlerinden pahalı değil.bizim sayı yükseldi zaten yüksekti ileri hız düşük işe yaradı ama yanllış yerde yaradı çokta pahalı
evicapın 200lüğünü kullandı ibrahim saraçoğlu hep 200lük yeter diyo bide 400lüğü deneyelim
ayrıca bizde sperm çok azdı.birde günaşırı birliktelik önemli.Hemen kalmadan belinizin altına yastık koyun ayakları duvara dayayın 30-40 dk kadar.Evicap 400 mg olanı hücrenin daha kuvvetli olmasını sağlıyor.Evet proxeed plus pahalı bir ilaç ama emin olun tüp bebek ve aşılama yöntemlerinden pahalı değil.
bunları zaten hep yapıyoruzayrıca bizde sperm çok azdı.birde günaşırı birliktelik önemli.Hemen kalmadan belinizin altına yastık koyun ayakları duvara dayayın 30-40 dk kadar.
Hiç uğraşmayın aşılamayla, hemen tüp bebek deneyin.
Ben de geçen ay düşük yaptım, boş gebelik, kesesi vardı, plasentası vardı, kordonu vardı ama bebek yoktu. Yani O ol demeden olmuyor bunu gözümle gördüm ultrasonda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?