Bebek olursa bu evden hiç çıkmam diyen kv

Bu sözü bile gösteriyor herşeyi. Evi benimsemiş kendisi ev sahibi anneniz misafir.

hayır dünya sadece 'gelinlerin ' etrafında dönüyor . cevabı buydu .
Gelinlerin etrafında dönmüyor tabiki.Dunya kimsenin etrafında dönmüyor ama lohusa insanın evine gelip hizmet bekleyen,abuk sabuk laflarla hormonlari alt üst olmuş insanin üstüne gidecek kadar şuursuz ve cahil kaynanalarin etrafında hiç donmuyor.

Benim kayınpeder böyle yapar. Aksam oturmasına gelirler. Kapıda geçirirken yine gelin derim laf olsun diye. 'Tabi gelecez burası da bizim evimiz' der. İnsan diyemiyor ki b*k senin evin burası da
Cehalet,görgüsüzlük,kendini bilmezlik.icim daraliyor böyle insanlardan.Allah aydın insanlarla karşılaştırsın herkesi..

Kesinlikle. Cahil yaşamış cahil ölecek.Bu saatten sonra.değişmez.
Cahil yaşasalar iyi.Bir tane de bende var.Kendini alım zannediyor.Her konu hakkında bilgisi var.Hele sağlıkla ilgili bir şey varsa batıl inançlarıyla beni öldürüyor :)Önceden saygimdan susuyordum.Baktim iyice kendini bir şey sanmaya başladı.Bozuyorum,kibarca alay ediuorum.Oyle değil diyorum.Sinir oluyor:)Kendisi gibi davranıyorum ona.

Cahilliğin en büyük göstergesi bu zaten her şeyi bildiğini sanmak ve yanlışında ısrar etmek. Benimki de öyle ben artık hı hı deyip geçiyorum önceden anlatmaya çalışırdım zaman kaybı olduğunu farkettim.

Mecbur araya mesafe koyacaksın.Gitme sen o da bir süre sonra ayağını keser. Yoksa cidden sizden çıkmaz ileride.

Neden cocuk olduğunuda evden cıkmaması gereken kv değil anne ?
cocukla eşit düzeyde kan bagları olacak farkındasınız değil mi?
Kan bağı değil konu insan en çok kendi annesi yanında rahat eder bu kayınvalide hiç gelmesin demek değil tabi ki gelir yardıma..ama annesine misafir demesi ben evden hiç çıkmam demesi bence çok yüzsüzce...ben evde kalmasını istesem bile evden çıkmam diyen birine gıcık olurum istediği kadar kan bağı olsun torunuyla farketmez

Sesinin çıkar tabi, ama kavga ve tartışmaya meyil vermeden. Bir sonraki girişimin önünü kesecek şekilde.

Evine, perdene, koltuğuna mı karıştı. "Zevkler ve renkler tartışılmazmış anne, ben böyle seviyorum, sen avangarde seversin ben vintage" gibi

Annenle yaşadığın problem hakkında lafmı söyledi görümceni belirtecek şekilde " x sana herşeyi söylüyor, yeri geliyor ben ayıplıyorum annesine çok kırıcı konuştu diye, sen ona o sana küsüyor musunuz hiç" de mesela.

Eşinde ne güzel önünü açmış aranızda halledin diye. İleri ki zamanda sana annem kırılmış gibi bir tepkiyle gelirse, "annende beni çok kırıyor, defalarca sana anlattım çözmek için bir şey yapmadın, sen hallet dedin bende öyle yaptım" diyeceksin.

Tepki göstermek demek illa ki kavga etmek demek değildir, kendine yakışır şekilde tepki verirsen saygısız olmazsın. Fakat tam tersi önünü almazsan, bir gün patlayıp fazla tepki verip, saygısız bir tartışma içinde bulabilirsin kendini.

ay ciddiye almak istemiyorum bu mesajınızı. herkes durması gereken yeri bilecek. anasının yeri farklıdır karısının yeri farklı. ama sizin gibi düşünen kayınvalidelerin azabından korusun allah bu kızları

Iyy gıcık oluyorum yam!! Benim kp de (kv degil kp) eşimle şakalaşıyordum bebege bakması konusunda, lafa girdi ve dedi ki "ben bakarım bebege " şok oldum aynen dedigin gibi dondum kaldım. Bir şey diyemedim resmen.

Demeniz gereken şu " ay anne iyi olur valla gelirsen temizligimi yemeğimi yaparsin bende çocukla rahat rahat ilgilenirim yeni dogum yapmis loğusa kadın daha ne ister sen evle ilgilenirsin ben cocukla." Diip güzel bi kahkaha attim mi bak geleyim diyor mu :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…