Bebek olursa bu evden hiç çıkmam diyen kv

Ne güzel üstünüze alınmışsınız:))
Direk yazmissiniz zaten sonuc olarak ne yazdigimi biliyorum ama degil miTek iyiniyet yazan ben degilim elbette ama yazanlardan biriyim, kim alinacak baska??Sizin gibi kotu niyetli dusunenler mi alinacakLaf yazmak icin laf yaziyorsunuz ilahi

Direk yazmissiniz zaten sonuc olarak ne yazdigimi biliyorum ama degil miTek iyiniyet yazan ben degilim elbette ama yazanlardan biriyim, kim alinacak baska??Sizin gibi kotu niyetli dusunenler mi alinacakLaf yazmak icin laf yaziyorsunuz ilahi
Sizden başka niye kimse cevap vermedi .Ne demek istediğim çok açık ve siz anladiniz :)laf yazmak için yazan da sizsiniz öyle olmasa alıntılamazdınız :))

Sizden başka niye kimse cevap vermedi .Ne demek istediğim çok açık ve siz anladiniz :)laf yazmak için yazan da sizsiniz öyle olmasa alıntılamazdınız :))
Herkesin okudugu ne malum.Konu o degil zaten.Ben okudum ben yazdim.Sonuc olarak yazdiginiz sey benim yazdigim seyle baglantili. Iyiniyetli yazanlar komik dediniz bende iyiniyetli olabilir yazanlardanim.Ustume alindim cunku bende oyle yazdim sorun yok ki buraya kadarKomik olan ne iste diyorum bende.Gercekten iyiniyetli olabilir, tolere edilebilir diyorum ki gercek dusuncem bu yonde.Siz bana katilmiyor da olabilirsiniz ben sizin bu düsüncenize saygi duyuyorum. Bakin saygi duyuyorum diyorum komik demiyorum.Benimle ayni fikirde olmamanizi neden komik bulayim. Birde kayinvalidesi görece daha huysuz olanlar daha hassas oluyor ve konuya yorum yaparken ister istemez özdeslestiriyor olabilir bilemedim.

Aynen hadsiz diyerek saygı duyuyorsunuz:)evet ben çok hassasım. Her şeyine evine karışılan biri olarak .O yuzden iyi niyet göremiyorum ben

Ne soyleyeyim ne yapayim demissiniz, size diyalog yazdim buyurunuz: (K: Kayinvalide S: Konu sahibi)

K : ben kalkayım

S: Tamam gorusuruz baaay

K: bugün oğlum çalışıyor diye bize gelemezsiniz diye ben geleyim bari dedim.

S: Valla bundan sonra arasan iyi edersin, sonra kapida kalmayasin. Baska planlar yapiyorum evde oldugumuz gunlerde

K: o da gitti alışmışım kalabalığa şimdi bir tuaf oldum..

S: insan her seye alisiyor ya, ama insanin yanlizliga alismasi onemli, en sonunda hepimiz yanliz kalicaz, hayatin kanunu...

K:eşimle onlara gittiğimizde de muhakkak tembihler haftada bir iki gelin diye.

S: Bakariz, soz veremeyiz.

K: bunu niye hala yaptırmadınız, şu niye şöyle, bak halıyı şöyle yap, perdeyi böyle yap...

S: ben onu oyle sevmiyorum ya/ daha karar veremedim halilar konusunda dusunuyorum hala (bolca ben iceren cumleler, sizin eviniz sizin karariniz)

K: sen annen geldiğinde böyle böyle yaptın özür diledinmi annen misafir alınabilir.

S: annem bana neden alinsin canim, ben onun kiziyim, misafir mi hem benim annem, ne munasebet. Siz annemle benim iliskimi dert edinmeyin kendinize.

Aynen hadsiz diyerek saygı duyuyorsunuz:)evet ben çok hassasım. Her şeyine evine karışılan biri olarak .O yuzden iyi niyet göremiyorum ben
Komik demeseniz ben emin olun oyle birsey demezdim.Neyse sonuc olarak hepimiz ozdeslestirerek yanit veriyoruz ister istemez.Benimde kayinvalidem az cok karisir ama gercekten niyeti kotu degildir farkli artilari da vardir o yuzden iyiniyetli olabilir dedim.Herkes ayni degil sonucta.Ne kayinvalideler okuyor , goruyoruz. Evinize cok karisilmasi kotuymus, umarim cozum bulursunuz

Cocuk konusunu sonra dusunursunuz, dogmamis cocuga don biçmeyelim.

Ama şu anki durumda çok sessiz kalmışsınız. İşimiz var gibi bahane bulmadan bu aksam esimle evde basbasa kalmak istiyoruz. Boyle istiyorum vs demelisiniz.

Gorustugunuzde Laf mi sokuyor amaaan anne gelmisim hala laf sayiyorsun. Gelmeyeyim de duydugum laflar bosa gitmesin bari de gulerek

Az görüşmek mesafeli olmak candır

Biraz hazır cevap olmak lazım. Sana öyle dediği zaman " Ayyy ne güzel olur kayinvalidecigim, sen bebisime bakarsın ben de kocisimle gezer tozarım. Çok sağ ol " deseydin yaa

Ne güzel ya bide tersi düşünün hiç gelmeyen az önce il dışından gelen kayınvalidemi eşim zorla bize getirmeye gtti insanın zoruna gidiyor gelin demez gelmez gel dersin uğraşamm ellere mıçmıç sana gelince tek kelime yok nasip rahatsız etmiyorsa kıynetini bilin çoçuk olunca ihtiyaç da olur madden manen

ne kadar sanslisiniz esiniz neguzel soylemis haftada 1 2 saat yeterde artar

ne kadar sanslisiniz esiniz neguzel soylemis haftada 1 2 saat yeterde artar
Aslında çok severim eşimin ailesini ama fazla yüz göz olmamak lazım haftada 1 görüşmek ideal bence, kendi ailemlede haftada 1 görüşürüz geri kalan günler bize kalır.

Ben en çok bu kısma takıldım. Hadi diğerleri klasik kayınvalide davranışı der geçersin. Daha çok geliş gidiş istiyorlar, istemsizce her şeye karışma hakları varmış gibi davranıyorlar, torun söz konusu olunca sınır tanımıyorlar vs. Ama annenizin sizin evde misafir oluşunu neden vurguladı bu kadar? Madem annenizi misafir olarak görüyor kendisi neden ev sahibi gibi her şeye karışıyor. Onun oğlunun eviyse annenizin de kızının evi orası neticede.

Eşimle aram bozulmasın, kayınvalide ile kötü olmayayım diye düşünmeyin. Siz kendinizi net bir şekilde ifade etmezseniz sürekli böyle rahatsız edici şeyler yaşarsınız. Tavrınızı net koyun ortaya, en fazla iki sefer bozulurlar, değiştiğinizi düşünürler. Üçüncüde rahatsız olacağınızın farkına varıp ona göre hareket ederler. Tecrübe edildi, onaylandı.

Neden cocuk olduğunuda evden cıkmaması gereken kv değil anne ?
cocukla eşit düzeyde kan bagları olacak farkındasınız değil mi?

Çocuk olursa sizden çıkmam lafına takilmayin.Asıl çocuk olunca gelmiyorlar.İstedikleri ortam olmuyor çünkü.Hizmet yok.Kalkip kendileri yapıyorlar her şeyi.Ortami oluşturmak sizin elinizde.Onceden kaynanam 3 gün gelmesek sitem ederdi.Haftsda 2 kez görüşürüm.Onu bile az buluyordu .Söylemez ama ben anliuorum.Simdi 10 gün hiç gorusmedigimiz oluyor.Ben zaten çocuğu goturmuyorum.Soguk diye.Kendisi gelince de sürekli bebekle ilgileniyorum .Yemeklerini kendileri yapıp yiyorlar .Bahane değil.Bebegim kucuk.Kafam da rahat.İs olunca,ikram olmayınca,yan gelip yatamayinca kimse gelmiyor merak etme.

Neden cocuk olduğunuda evden cıkmaması gereken kv değil anne ?
cocukla eşit düzeyde kan bagları olacak farkındasınız değil mi?
Çünkü kayınvalide eve gelince misafircilik oynar.Hizmet bekler.Anne yardım eder..Cevabı bu kadar basit..

Eşyaları yerini değiştirmeye gelince.Benimki de kendi zevkine göre dekor yapar evimde bana sormadan.Ben de o gidince ona sormadan,kendi zevkime göre eski haline getiririm.:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…