Bebek olursa bu evden hiç çıkmam diyen kv

Çocuğunuz kendisi mı istedi dünyaya gelmeyi?Yoksa siz mi karar verdiniz ?

Dünyaya getirirken altini temizlemeyi hesaba katmadınız mı?Kim temizlicekti başka.

Kayinvalidene evet bence de hiç çıkmayın, çocuk bakmak zor, tek kisilik is değil, aynı zamanda ev temizlemek, yemek yapmak hele daha zor. Ben zaten bana sürekli yardım etmeyecekseniz dogurmam ona göre de. Hatta sağlama al birkaç kez soyle.

Yorgun ve uykusuz bir 20 aylık annesiyim. Haftada Beş gün çalışıyorum. Çalışma saatlerim uzun. Yurtdışında yasiyorum. Bu ülkeye başka bir yabanci ulkeden 15 ay önce tasindik. Akraba arkadas komşu yok. Bizim eve Gelen giden yok. Annem gelmez kardeşim gelmez. Kizım gündüz kreşe gider. Akşam yemek yapmaya çoğunlukla vakit bulamam, makarna gibi seyler yer kızım benim.

Bir tek iki üç ayda bir KV gelir arada, güzel yemekler yapar. Geldiklerinde herşeyin yeri değişir, fırının çok pisti, dolapların çok pisti der ama karı koca sıkıntıdan ne yapacaklarını sasirip evimi temizlerler. Gelsinler diye yollarını gözlerim, hep kibar saygılı davranırım ki, isterim rahat etsinler, kızları gibi görsünler yine gelsinler.

Olmadı gönder kayinvalideni bana...

Mesafe candır kim olursa olsun. Sınırların olacak

Vaalla hiç çıkmam dediyse çıkmaz haberin olsun. Hayretler içindeyim bugun benimki gelmedi bunaltiyorlar beni iyice. Sana da öyle dediyse çikmaz hiç otursaydin biraz daha falan deme oturuyorlar yoksa

Ne kadar akıllı eşiniz varmış hiç üzmüyor kendini. Aranıza girmiyor. Akışına bırakın derim şuan için sorun yok bence kv lik yapıyor işte. Çocuk olunca çok karıştırmayın ama bildiğinizi okuyun. Yorulsanız da çok ellerine vermeyin. Burda bir üye demişti kv ve görümceye kaptırmış bebeği resmen tek emzirmeye almış.

Ben yorumumda öyle birşey mi demişim. Ha eve almazsa onuda yapabilirim tercih onun. Huzur isteyen aile gibi davranacak. Netim.

Yorumumuza katilmayabilirsiniz elbette ama katilmadiginiz yorumlara komik dememeyi bilmekte bir had işidir. Yani had bilmek her ortamda güzel şey haklisiniz

Yahu daha iki gün önce geldik ne bekliyordun ki diyemedim tabi.
Neden diyemiyosunuz siz de artık bir ailesiniz zırt pırt gitmek zorunda değilsiniz, siz susmaya devam ederseniz buda böyle sürer gider sanırım erkek anneleri hep böyle benim kayınvalimde söylenir haftada 1-2 saat zor görüyoruz yüzünüzü diye bende ikimizde çalışıyoruz evimizde dinlenmek istiyoruz dedim, eşimde sürekli buraya geleceksek ne diye ayrı evimiz var birlikte otursaydık o zaman benim evim otelmi dedi annesine şimdi birşey demiyorlar haftada 1 gidiyoruz iş çıkışı yemeğimizi yiyip kalkıyoruz, canımız isterse başka zamanda yine kendi isteğimizle gidiyoruz kimse zorla çağırıp gelin diye baskı yapmıyor. Velhasılıkelam söyliceksin canım kardeşim susarak olmaz bu işler.

bi kac sene bebek dusunme evide uzaga tasi

Ben yorumumda öyle birşey mi demişim. Ha eve almazsa onuda yapabilirim tercih onun. Huzur isteyen aile gibi davranacak. Netim.
Doğmamış çocuğa don biçmek sizinkisi . Şimdiden gelecekteki gelininizi yolma dersindesiniz bu da benim tezimi doğruluyor kusura bakmayın yani

Benim eşimde sizinki gibi konuşsa belki daha cesaretli olabilirdim çok güzel ifade etmişsiniz kendinizi darısı başımıza...

Senin yerinde olsam asla çocuk yapmazdım.

Harikasınız ya :)

Sende benim gibi icine atanlardansin konussan saygisiz gecimsiz olursun brn sustum sustum iki kere patladim esimin annrmlerin gozunde gecimsiz saygisiz oldum kadinlarin kaderimi herseye susmak
Benim elti kv benden uzak 2 senede bir gorurum iyiki uzaklar ayda bir tlf da konusuruz
Eltiyle kv nin yanina gittigimizde eltim kv ye hep saka uzerinden bir suru laf soyler kimsede ses cikarmaz kimsede saygisiz demez
Acaba bazi seyleri sakayla gulerek mi soylemek gerekiyor anlamiyorumki

Sizin çocukla evlenecek kız çıkmaz zaten rahat rahat ömür boyu bokunu temizleyin süttende kesmeyin. Bide sürekli sürekli evine gidince ne oluyor anlamıyorum siz en iyisi birlikte yaşayın yorulmazsınız.

Son düzenleme:
Valla öyle belkide canım aynen başkası saygısız olmuyor sen oluyorsun anlamıyorum sanırım sürekli bu halimize alışkın olduklarından da olabilir.. ama bakıyorum aynı senin anlattığın gibi şakayla karışık ya da ukala ukala neler yapanlar var onlara bir şey denmiyor nedense korkuyorlar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…