Bebek Özlemi Çeken İzmir'liler...

misilleme

. . .
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
572
320
123
Arkadaşlar merhaba,
malum kk'nın önemli bir bölümü bebek özlemiyle yanıp tutuşuyor.
Bir çoğumuzun gezmediği doktor, hastane, tüp bebek merkezi, denemediği tedavi kalmadı.

Forum da konuyla alakalı çok topic var, ama ben İzmir'lilere özel bir topic'imiz de olsun istedim.
Buradan konuyla ilgili doktor, hastane ya da tedavi deneyimlerimizi paylaşabiliriz.
Tedavisi sonuç verip bebişini kucağına alan arkadaşların deneyimleri de bizim için önemli.

Hamileyim başlıkları altındaki yazıları okuduğumda inanılmaz mutlu oluyorum,
umarım buradan da pek çok hamişimiz çıkar..

valla biz 1,5 senedir istiyoruz ikimizdede sorun yok ama ben bi tek hsg cektirmedim bide ilaçla tedavi oldum şifa hst.kist yarattı bende çatlama iğnesi 10 gün evde yattım cok sancılıydı ve heray bi kaç bitkisel kür deniyorum 2 3 bişey kaldı denemediğim onlarıda denedikten snr cektiririm ki inşallah gerek kalmaz cünkü cok korkuyorum

Bu arada ben, Smryna, Medical Park, Kent'e gittim. Smryna'da çatlatma iğnesi oldum, sonuç negatif.
Medikal'de doktorum Merve Hanımdı, iyi bir doktor ama tüp bebek dedi ve tedavinin devamını orada sağlamayacakları için bana Kent'i önerdi.
Kent'e gittim, ama tüp bebek bölümü tadilatta olduğundan ay sonundan önce randevu vermiyorlar.
Ben de Hipotiroit var ve geçen hafta endokrin doktoruma gitmiştim, (Erdal Duman) Kent'in tadilatta olduğunu anlatınca bana İrenbe'yi önerdi.
Bu konuda İzmir'deki en tecrübeli merkezdir dedi. Ayrıca kk'da İrenbe'yi öneren çok olmuştu, gidememiştim.
Düne kısmetmiş, tüm sonuçlarımı aldım, gittim. (Ahmet bey, soyadını hatırlayamadım)
Ahmet bey tüp bebek öncesinde aşılama deneyelim isterseniz dedi. Durumumuz aşılama için uygun görünüyormuş.

Bu ay sonu Kent'te tüp bebek denemesine başlayacaktık ama kısmet İrenbe'yeymiş. Dün akşam eşimle karar verdik, ay sonunda aşılama deniyoruz. :18:

Korkmana gerek yok canım, ben HSG çektirdim, Çınarlı'da çekildi, kısa süreli uyuttular hiç bir şey hissetmedim. Uyandıktan sonra da çok ağrı olmadı.

Bitkisel kür olarak ne yaptın?

Amin inşallah Allah'ım kimseyi böyle sınamasın. Benim testlerim temiz çıktı şimdilik, hsg tekrar çekilecek o kadar ama eşimin sperm hareketliliğinde zayıflık varmış. 3 aylık klomen tedavisi verdiler önümüzdeki ay ilaçları bitiyor.
Sizde smryna'ya gittiğnizi söylemişsiniz, neden bıraktınız, başka yere geçtiniz?

Smryna'da benim doktorum da Funda hanımdı ama elektriğimiz tutmadı sanırım, muhattabım o değilmiş gibiydi.
Bizim durumumuzda doktor çok önemli bence elektriğin tutması gerek yoksa yakın hissedemiyorsun, amaaan ne bileyim işte

Korkmana gerek yok canım, ben HSG çektirdim, Çınarlı'da çekildi, kısa süreli uyuttular hiç bir şey hissetmedim. Uyandıktan sonra da çok ağrı olmadı.

Bitkisel kür olarak ne yaptın?

valla en son cektircem hsgyi öle karar aldımniyeyse tırsaklığımdan olsa gerek ben izledim videosunuda o yüzdennese kür olarak
*arı sütü bal polen karışımı bu ay 3, ayı
* daha önceleri bi fiil ada cayı içtim adetle baslayıp 20 gün falan hala ara ara içiyorum
*tarçınlı çörekotlu susamlı baharatlı macunlar
*sadece çörekotu yağı bi ay
*malum soğan suyu bi ay
*civanperçemi çayı 2 ay falan
*bu ayda hayıt suyu içiyorum hala devam ediorum sabah aksam içiyorum bide bu ay ada çayı yağlı tampon yaptım hayırlısı işte beklemedeyim

Hayit suyunu bende forumdan duydum arastirdim ama sentetik hormon ilaci kullananlar icmesin diyorlardi.
Bende surekli tiroit ilaci ictigim icin hayittan vazgecmek zorunda kaldim.

Hayit suyunu bende forumdan duydum arastirdim ama sentetik hormon ilaci kullananlar icmesin diyorlardi.
Bende surekli tiroit ilaci ictigim icin hayittan vazgecmek zorunda kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…