Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoş gelgin canım aramıza..sefalar getirdin..en kısa zamanda yumoşuna kavuşursun inşallah bu topik çok uğurlu sanada şans getirecektir eminim....

duru hoşgeldin bir haftadır neler yaptın bebiş nasıl sen nasılsın anlat bakalım

ipeğim hoşbulduk canım bebiş iyi normal kilosundaymış çok şükür insülin yaradı demekki cumartesi doktora gittik orda muayene oldum sonra hastane o kadar kalabalıkki miyom ameliyatımı odluğum hastaneye gitti ameliyatımı prof. la birlikte yapan doktora muayene oldum beni nst 'ye bağladılar bebebeğin kalp atışlarını dinlemek için her hafta çağırdı nst'ye gircekmişim sabahtan beri yemek yap iğneye git derken bu saat oldu

sevdacım doktordan gelmişsin yumoşlorın büyüsün büyüsün yumuk yumuk bebişlerin gelsin canım
kedersiz sende hoşgeldin tekrar geçmiş olsun canım

:Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet canım ananası bende duydum kesinlikle yiyeceğim rahim duvarını kalınlaştırması için çok iyiymiş sonuçta yapay döllenme yaşıyoz sırnaşık şey

sağol canım benimm hepimizin gönlüne göre verir inş. :Saruboceq:

tekrardan merhaba
kedersizim kıyamam ya ...korkma gülüm ya demek ki dişlerin iltihaplı olduğu için çekmemişler ilaçlarını ihmal etme...
SEvdacım nasıl değiştirebilirim nickimi?

sibelim bilmiyomki nasıl değişir Çok üzgünüm çoook

hoşgeldinn durum valla bizi unuttun sandık artık :gitme:

ipeğim seninde adet günün yarın değilmi inşallahhh olmazsınnn canım benimm :Saruboceq:

sevdam unutmadım canım ama işyerinde daha iyi oluyomuş hem bilgisayarın başındasın hem yemeğin hazır hem iğnen oluyooo evde iş bitmiyo onu bırak dışarı çıkıp gelince gün bitiyoo yaa yoksa benmi tembelim

canım tedavin nasıl gidiyor şimdi sen aşılamamı yoksa tüp bebekmi yaptırıyosun

Son düzenleme:
yasmin arkadaşım hoş geldin inşallah burası hepimize uğr getirir..senin tedavinde hayırlı olsun...kaydirigubbakcemile5

duru canım seninle tanışmak nasip olmadı...aramıza tekrar hoş geldin...ne güzel aramızda hamilelerin olduğunu görmek bizlere umut oluyorsunuz...hayırlı olsun oğlunmu olacak senin...sevdalinkonun ki kız senin oğlan ...kızzzz burda bir dünür olayı var biliyormusun..ben kedersizle dünür olacam inşallah..en kısa zamanda rabbim nasip ederse..inşallah ...sizde ikiniz olursunuz artık...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ooh oh maşallah durucum nazar değmesin yakışıklı prense gerçekten evdeyken pc başına geçmeye
zaman olmuyo ......... sevdacım geçen ayki adet tarihime göre yarın olmam lazm ama çok emin değilim düşük ve aşılama günlerimi değiştirdi hiç bi adet öncesi belirtim de yok eğer hamile değilsem inşallah hemen olurum beklemek çok zor geliyo

canım hoşbulduk sende hoşgeldin topiğimizeopuyorumnanaktan uzun zamandır giremedim geçmişi okumam lazım
evet oğlum olacak 12 ocaktan itibaren 26 ocağa kadar bekliyoruz allahım herkese bu dıuyguyu tattırsın biran önce hayırlı evlatlar nasip etsin :ecrin_bebek:

yasmin hoşgeldin canım aramıza a.s. inşşalall hepimizz bebişlerimize kavuşuruz en yakın zamanda :Saruboceq:

bulut dün lovesanın kızına kim talip demişsin benim oğlum talip ben ona dünür olmak isterim arabulucu sen ol

canım aşılama yaptırcaktık ya eşimin sonucu baya düşük çıkınca tüp bebeğe döndük şimdi iğneler vurduruyorum geçen haftadan beri hayırlısıyla atlatırım inş.

durucum hoşgeldin... özletmiştin kendini yavff... hatta bugün dilede getirdim nerelerde diye...Şeniz
yasmincim aramıza hoşgeldin canım...a.s.
sevdanehrim yumuşlarına maşallah.. umarım kaliteli embriyoların olur..
sibelcim senin kuzun çikolatadamı yiyor...:ecrin_bebek: maşallahhh artık istekleri sevdikleri belli olmaya başlamış... teyzesinin bitenesi...Şeniz
ipekcim adet tarihin yarınmış... inşallah adet olmazsın inşallah yarında kutlama yaparız... :Saruboceq: varmı bir belirti...

canım evdeyken gerçekten pc ye bakamıyosun yarın adet gününmü inşallah olmazsın canım belki bebiş vardır

kızlar size bir dünür listesi yapayım içimden geldi`;

KIZ ANASI OĞLAN ANASI

kedersiz bulut83
etipuf arnavut
sevdalinko duru
sevdanehri ipekk
tuyaneda yasmin

kızlar şimdilik aklıma gelenler bunlar inşallah kızmamıştırsınız canım bana bilmem biran öyle hissttim...
canlarım ileride herkes hamile kalıp geriye bakınca dersiniz bulut arkadaşımız doğru hisstmiş....

arkadaşlar rabbim herkesin gönlünden geçeni nasip kısmet etsin...benim için önemli olan sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsun...cinsiyet önemlideğil..heleki bu kadar özlemini çekmişken..değilmi kızlar...

hiç belirtim yok canım çok normalim ben zaten bu ay hamilelik için bi özen göstermedim beklentim yok

bulutcum arnavutun 2 olacak benimki tek nasıl olacak...:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ipekciğim yok öyle aracılık yapamam hem senin oğlun olacak sevdanehrinide kızı onunla olursun artık...hem arnavutun oğlu etipufun kızını alacak...arkadaşlar değişiklik yapmak isterseniz siz yapın listeyi..benim liste birazcık karışık ..hemde eksiklerde var...sizler bana akıl verin birazcık bende dünürleri ona göre yazayım...hemde aklıma gelmeyen arkadaşlarda var unuttuğum...hihoyyyt

bulut beni oğlan anası gurubuna yazmışsın bana herkes senin kzıın olacak diyor.benim için hiiiiçç farketmez sağlıklı olsunda.kızlar burda böyle hamileleri falan görünce bende çok heyecanlandım.ne güzel ya bizde görecekmiyiz o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…