kızlar merhaba benide aranıza alırmısınız,referansım lovesa :))
bende tüp bebek annesi aday adayıyım.antalyadayım ve sitede tesadüfen lovesayla tanıştık.sağolsun bana birçok tavsiyede bulundu,yardımcı oldu ve olmayada devam ediyor.bende antalyadayım lovesa gibi.bende bi dış gebelik geçirdim ve tüplerimde sorun var.lovesanın tavsiye ettiği doktorla görüşeceğim ve oda tüp bebek derse büyük ihtimalle bizimde tüp bebek maceramız başlayacak.
duru hoşgeldin bir haftadır neler yaptın bebiş nasıl sen nasılsın anlat bakalım
sevdacım doktordan gelmişsin yumoşlorın büyüsün büyüsün yumuk yumuk bebişlerin gelsin canım
kedersiz sende hoşgeldin tekrar geçmiş olsun canım
sevdam maşallah yumoşlarınainşallah hepsi kaliteli embriyolar olur ..
canım bak transferden sonra bol bol ananas ,kabak çekirdeğii,süt,yoğurt tüket bide fındık ye bunlar embriyoların tutunmasına yardımcı olan gidalar özellikle ananas çok ye arnavutada sölemiştima.s
sevdanehri canım seninde tedavin hayırlı olsun ..inşallah rabbim gönlüne göre veriri...yeni yıl hepimize uğur getirir...bol bol dua edelim....
ipekciğim sen neler yapıyorsun sen tedaviye ne zaman başlayacaksın....
tekrardan merhaba
kedersizim kıyamam ya ...korkma gülüm ya demek ki dişlerin iltihaplı olduğu için çekmemişler ilaçlarını ihmal etme...
SEvdacım nasıl değiştirebilirim nickimi?
Selam canlarım kendi derdime düştüm sizlerle görüşemedim nasılsınız iyimisiniz
Arnavutum canım bana dün çok hayırlı çok güzel bir haber verdi bebişimiz geliyo yaşasın kutlamayı kaçırdım ama ben şimdi halay çekiyim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
yasmin arkadaşım hoş geldin inşallah burası hepimize uğr getirir..senin tedavinde hayırlı olsun...kaydirigubbakcemile5
duru canım seninle tanışmak nasip olmadı...aramıza tekrar hoş geldin...ne güzel aramızda hamilelerin olduğunu görmek bizlere umut oluyorsunuz...hayırlı olsun oğlunmu olacak senin...sevdalinkonun ki kız senin oğlan ...kızzzz burda bir dünür olayı var biliyormusun..ben kedersizle dünür olacam inşallah..en kısa zamanda rabbim nasip ederse..inşallah ...sizde ikiniz olursunuz artık...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yasmin arkadaşım hoş geldin inşallah burası hepimize uğr getirir..senin tedavinde hayırlı olsun...kaydirigubbakcemile5
duru canım seninle tanışmak nasip olmadı...aramıza tekrar hoş geldin...ne güzel aramızda hamilelerin olduğunu görmek bizlere umut oluyorsunuz...hayırlı olsun oğlunmu olacak senin...sevdalinkonun ki kız senin oğlan ...kızzzz burda bir dünür olayı var biliyormusun..ben kedersizle dünür olacam inşallah..en kısa zamanda rabbim nasip ederse..inşallah ...sizde ikiniz olursunuz artık...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sevdam unutmadım canım ama işyerinde daha iyi oluyomuş hem bilgisayarın başındasın hem yemeğin hazır hem iğnen oluyooo evde iş bitmiyo onu bırak dışarı çıkıp gelince gün bitiyoo yaa yoksa benmi tembelim
canım tedavin nasıl gidiyor şimdi sen aşılamamı yoksa tüp bebekmi yaptırıyosun
ooh oh maşallah durucum nazar değmesin yakışıklı prense gerçekten evdeyken pc başına geçmeye
zaman olmuyo ......... sevdacım geçen ayki adet tarihime göre yarın olmam lazm ama çok emin değilim düşük ve aşılama günlerimi değiştirdi hiç bi adet öncesi belirtim de yok eğer hamile değilsem inşallah hemen olurum beklemek çok zor geliyo
durucum hoşgeldin... özletmiştin kendini yavff... hatta bugün dilede getirdim nerelerde diye...Şeniz
yasmincim aramıza hoşgeldin canım...a.s.
sevdanehrim yumuşlarına maşallah.. umarım kaliteli embriyoların olur..
sibelcim senin kuzun çikolatadamı yiyor...:ecrin_bebek: maşallahhh artık istekleri sevdikleri belli olmaya başlamış...teyzesinin bitenesi...Şeniz
ipekcim adet tarihin yarınmış... inşallah adet olmazsın inşallah yarında kutlama yaparız... :Saruboceq: varmı bir belirti...
kızlar size bir dünür listesi yapayım içimden geldi`;
KIZ ANASI OĞLAN ANASI
kedersiz bulut83
etipuf arnavut
sevdalinko duru
sevdanehri ipekk
tuyaneda yasmin
kızlar şimdilik aklıma gelenler bunlar inşallah kızmamıştırsınız canım bana bilmem biran öyle hissttim...
canlarım ileride herkes hamile kalıp geriye bakınca dersiniz bulut arkadaşımız doğru hisstmiş....
arkadaşlar rabbim herkesin gönlünden geçeni nasip kısmet etsin...benim için önemli olan sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsun...cinsiyet önemlideğil..heleki bu kadar özlemini çekmişken..değilmi kızlar...
hiç belirtim yok canım çok normalim ben zaten bu ay hamilelik için bi özen göstermedim beklentim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?