Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

lovesa temizlik yapıyorum demişsin ne temizliği senin neyine temizlik dikkat et temizlik
nasıl olsa yapılır .....unuzla oynayacak değilsiniz ya acele etme daha şimdiden

inşallah yarınki testinde güzel çıkar canım... ben daha kalp atışını duymadım.. 21 de doktor gel dedi.. ozaman duyabilirmişiz Allah izin verirse.. haftaya bugün doktora gidecem inşallah bir sorun çıkmaz..

ben geldim benneyaptımki her iki dişimde çekilecekmiş şimdilik ilaç kullanmam gerekiyor ilacım bitince tekrar gidecem ama gidip çekeceğimi pek sanmıyorum:1no2:

canım benimm tekrardan geçmiş olsun..canım sadece doktor iğne yapınca biraz acıyor zaten ondan sonrası uyuşuyor hiç hissetmiyorsun bile.. git çektirde kurtul bu işkenceden canım...

tekrardan merhaba
kedersizim kıyamam ya ...korkma gülüm ya demek ki dişlerin iltihaplı olduğu için çekmemişler ilaçlarını ihmal etme...
SEvdacım nasıl değiştirebilirim nickimi?

arnavutum hıııııı ne temizliği kız boş ver yat dinlen bol bol...nasıl olsa şimdiye kadar yeterince temizlik yapmışsındır...valla rabbim bana o günleri nasip etsin kendimi hiiiiiiiiiiiiiç yormam ne yapayım pis derlerse desinler...bebeğin sağlığı daha önemli 9 ay sonra yapılır temizlik...yorma kendini.........

lovem sen napıom dedin bakim bak getirtme beni yanına aaaa kısıyorum bak...
sen kendine dikkat et şimdi .... bebişlerini düşün yapma böle dinlen bakim ..istersen akşama ben gelirim kızımla sana temizlik yapmaya sen yorulma ...benim kız çok hamarat bu günlerde yerinde duramıyo maşallah sen bi çukolata verirsin bize biz her yeri temizleriz:)))))))))))

ayyyyyyyyy evet sevdalinka canım bir ara karışıkklık o0ldu sevda nehri ile....inşallah oda senin gibi hamile kalır...

ayyyyyyyyy evet sevdalinka canım bir ara karışıkklık o0ldu sevda nehri ile....inşallah oda senin gibi hamile kalır...

evet canım öle oldu...İnşallah canım hepiniz burda sırayla bu duyguyu tadıcaksın ben buna inanıyorum...ne olur karamsarlıga düşmeyin

amanda aman bizim kızımız büyümüşte çikolata tadını almaya mı başlamış yerim ben onu

amanda aman bizim kızımız büyümüşte çikolata tadını almaya mı başlamış yerim ben onu
evet ipek teyzesi büyüyo maşallah... artık çikolatanın tadınıda biliyo onu yediğim zaman yerinde duramıyo kuzucum.allahım sizlere en yakın zamanda bu duyguyu tatdırsın inşallah inanın hergün dua ediyorum

lovesa temizlik yüzünden hepimizden fırçayı yiyince dayanamadı kaçtı galiba

evt korktu bizden ve hemen kaçtı

kızlar merhaba benide aranıza alırmısınız,referansım lovesa :))
bende tüp bebek annesi aday adayıyım.antalyadayım ve sitede tesadüfen lovesayla tanıştık.sağolsun bana birçok tavsiyede bulundu,yardımcı oldu ve olmayada devam ediyor.bende antalyadayım lovesa gibi.bende bi dış gebelik geçirdim ve tüplerimde sorun var.lovesanın tavsiye ettiği doktorla görüşeceğim ve oda tüp bebek derse büyük ihtimalle bizimde tüp bebek maceramız başlayacak.

hoşgeldin aramıza inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

Selam canlarım kendi derdime düştüm sizlerle görüşemedim nasılsınız iyimisiniz
Arnavutum canım bana dün çok hayırlı çok güzel bir haber verdi bebişimiz geliyo yaşasın kutlamayı kaçırdım ama ben şimdi halay çekiyim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar bu topik açıldığında sanırım birçoğunuz bebek hasreti çekiyordu ama ne güzel şuan sanırım aranızda hamile olan çok ne güzel darısı başımızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…