ETİ PUFUM YARINDA BİR KAN TAHLİLİM VAR ONDAN SONRA BELLİ OLUR CANIM..ama bilgisayarda mesela ayın 17 sinde olmam lazımmış yani kalp atışı falan?? sen duydunmu kalp atışını peki anlatsanaaakaydirigubbakcemile5yerimsenibenhangi günde mesela duydun??
ben geldim benneyaptımki her iki dişimde çekilecekmiş şimdilik ilaç kullanmam gerekiyor ilacım bitince tekrar gidecem ama gidip çekeceğimi pek sanmıyorum:1no2:
ayyyyyyyyy evet sevdalinka canım bir ara karışıkklık o0ldu sevda nehri ile....inşallah oda senin gibi hamile kalır...
lovem sen napıom dedin bakim bak getirtme beni yanına aaaa kısıyorum bak...
sen kendine dikkat et şimdi .... bebişlerini düşün yapma böle dinlen bakim ..istersen akşama ben gelirim kızımla sana temizlik yapmaya sen yorulma ...benim kız çok hamarat bu günlerde yerinde duramıyo maşallah sen bi çukolata verirsin bize biz her yeri temizleriz:)))))))))))
evet ipek teyzesi büyüyo maşallah... artık çikolatanın tadınıda biliyo onu yediğim zaman yerinde duramıyo kuzucum.allahım sizlere en yakın zamanda bu duyguyu tatdırsın inşallah inanın hergün dua ediyorumamanda aman bizim kızımız büyümüşte çikolata tadını almaya mı başlamış yerim ben onu
lovesa temizlik yüzünden hepimizden fırçayı yiyince dayanamadı kaçtı galiba
kızlar merhaba benide aranıza alırmısınız,referansım lovesa :))
bende tüp bebek annesi aday adayıyım.antalyadayım ve sitede tesadüfen lovesayla tanıştık.sağolsun bana birçok tavsiyede bulundu,yardımcı oldu ve olmayada devam ediyor.bende antalyadayım lovesa gibi.bende bi dış gebelik geçirdim ve tüplerimde sorun var.lovesanın tavsiye ettiği doktorla görüşeceğim ve oda tüp bebek derse büyük ihtimalle bizimde tüp bebek maceramız başlayacak.
evet ipek teyzesi büyüyo maşallah... artık çikolatanın tadınıda biliyo onu yediğim zaman yerinde duramıyo kuzucum.allahım sizlere en yakın zamanda bu duyguyu tatdırsın inşallah inanın hergün dua ediyorum
amin canım inşallah dualarımız kabul olur kızının ismine karar verebildinmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?