Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

simal hoşgeldin ....bulut bizi sevdayla uygun görmüş bencede uygundur onun kızını üzmem ben
iyi bakarım gelinime ne zorluklarla geldiğini biliyorum .. bak böle dedim aklıma ne geldi düşünsenize kızlar biz bu kadar zorluklara katlanıyoruz büyütmek içinde her türlü sıkıntıyı çekicez sonra elin oğlu yada kzı gelicek alıp gidicek üzücek ağlatıcak nasıl dayanıcaz

etipufum boş ver kızınıda başkasına verir..oğlunu senin kıza versin ...bellimi olur aramızdan birinin oğlu ikiz olur kızınıda başkası alır...dünürler çift olur...ne şanslısın arnavut iki dünür birden...sositososito

hoşbuldum.....olmayacağını biliyorum ama bi ümit her ay içimde acaba diyorum ama gene malesef adet oldum.....((((((

canım aşılama yaptırcaktık ya eşimin sonucu baya düşük çıkınca tüp bebeğe döndük şimdi iğneler vurduruyorum geçen haftadan beri hayırlısıyla atlatırım inş.

canım hayırlısı olsun inşallah allah emeklerini boşa çıkarmasın bi tanem inşallah bu tedaviden iyi sonuçlar alırsın iğneleri göbekten oluyosun dimi

etipufum yerim seni puf puf bende sizleri özledim canım nasıl gidiyor hamilelik bakalım taze annemiz dikkat ediyorsundur kendine dimi

yasmin bilmem içime doğanları yazdım..bazen tutururum...
simal canım sende hoş geldin....
kızlar sanki arnavutun 2 tane oğlu olacak ...simal seninde kız ....kızlar şimdi liste değişti....

beğendim ellerine sağlık canım opuyorumnanaktan

etipufum yerim seni puf puf bende sizleri özledim canım nasıl gidiyor hamilelik bakalım taze annemiz dikkat ediyorsundur kendine dimi

çalışmak çok zor oluyor... bazen öğleden sonraları uykum geliyor ama uyuyamıyorum..:sinifsinif: şimdilik dikkat etmeye çalışıyorum ama ilaçlarıma çok özen gösteriyom bilhassa folic asit.. yoğurt süt yumurta hiç sevmediğim için çok fazla tüketemiyorum.. :çok üzgünüm:

durum evet göbekten olutorum bugün kontrolüm vardı iğnelerim 3 e çıktı günde bakalım napcaz..
ipeğim demek dünür oldukk opuyorumnanaktan ipeğimm hiçç ilerileri düşünmeyelim boşuna sinir olmayalım şimdiden elin kızı oğlu gelip alacak diye yoksa bu kadar üzüntü niye öyle değilmi zemuszemus

canım eğer dinleneceğin revir gibi bir yer varsa bence dinlen derim ilaçlar çok önemli tabii ama peynir ayranda olur kalsiyum önemli canım ama kan tahlilinde çıkar ona göre destek verir doktor şimdi kaç haftalık oldu mercimeğimiz

KIZ ANASI OĞLAN ANASI

KEDERSıZ BULUT83

ETıPUF ARNAVUT

SıMAL ARNAVUT

SEVDALıNKA DURU

SEVDANEHRı ıPEKK

TUYENEDA YASMıN

KIZLAR DÜNÜRLERıN ŞıMDıLıK SON HALLERı HERKES GELıNıNE DAMADINA SAHıP ÇIKSIN...
:lepi: :lepi:zemuszemus zemuszemus zemuszemussositososito sositososito
hihoyyyt hihoyyyt vereliniortak :içelim:

canım günde 3 kez oluyosun demek güzelim benim yumoşlar nasıl peki doktor ne söylüyor

:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ellerine sağlık canım

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: ellerine sağlık canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…