Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlarrrrrrrrrrrrrr herkes memnunsa sorun yokkkkkkkkkkkkk:sm_cool:

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Eti_puf, bulut83, duru81+, sevdalinka07+, sevdanehri54+, simal18, TURKUAZ26, yasmin_07

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sevdanehri54, duru81+, Eti_puf+, gulcecan, iipekk34+, sevdalinka07, simal18, TURKUAZ26, yasmin_07

maşallahhh

canım arnavutum tekrar tebrık ederım canım sen bu gunlerı okadar fazlasıyla hakedıyordunkı. gordunmu bak allah gonlune gore verdı.mmasallah.
ınsallah kucagına aldıgın gunlerıde gorucez hep beraber. şöyle ikiz üçüz ne guzel olur.
darısı öncelıkle kedersızın basına ve benım gıbı tum ısteyenlere olsun
şöyle ayagını iyice sürtte arkandan hepımız gelelım

bugün gittim 7,5-11 arası boyutları 15 adet falan yumurtam var normal mi canım daha adetimden itibaren 6.günüm

canım sendemi tüp bebek tedavisi görüyosun.kızlar ben bişey sormak istiyorum tüp bebek için tedavi süreci tam olarak ne zaman başlıyor biliyomusunuz.yani adet olduktan sonramı başlıyorlar iğnelere falan.birde adetliyken muayene olmak gerekiyormu.en çok korktuğum şey o.

adetin 2. günü tedaviye başlıyosun muayenede o gün olup devam ediyosun

durum hoşgeldin canım nerelerdeydin yaff özletme kendini daha şimdiden bizden böyle uzaklaşırsan oğluşun gelince ne olacak o zaman hiç uğramazsın buralara:dilcikar:

oyyy yesin onu teyzezsiiii maşallahhhhh

sevdam bence çok çok iyi maşallahhh

amann iyi olsunn rahatladım valla Şeniz doktor gayet iyi diyoda birde sizlerden duymak daha iyi geliyo :içelim:

etipufumm maşallah sanada büyütüyosun mercimeği banada kız gibi geliyo seninki sırnaşık şey

durum hoşgeldin canım nerelerdeydin yaff özletme kendini daha şimdiden bizden böyle uzaklaşırsan oğluşun gelince ne olacak o zaman hiç uğramazsın buralara:dilcikar:

oyy senin kaprisini yerim ben canım hoşbuldumda evde hiç iş bitmiyoo yoksa benmi tembelimakannehir şimdi eşimde işe başladı iğne için öğlenleri dışarı çıkıp gelmeye başladım inan daha tozlar duruyoookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım dişin ağrıyomuş geçmiş olsun şimdi nasılsın

canım 2.gün alttanmı muayne ediyo.nedense iğnelerde falan değilde bundan çok korkuyorum.

canım eğerki tedavilere ve ya bebek istemeye başladıysan buna alışman lazım ne yazıkki herzaman alttan muayene oluyo.2 haftadır 4 kere açtım alt tarafımı sırnaşık şey valla ben okadar alışmışımki hiççç sorun olmuyo naniknanik

özellikle aşılama tam bir rezalet doktor oturuyo önüne işlemi yapıyo ama bir süre
sonra hepsine alışılıyo

özellikle aşılama tam bir rezalet doktor oturuyo önüne işlemi yapıyo ama bir süre
sonra hepsine alışılıyo

valla ilk yıllarımı hatırlıyorumda bacaklarımı açamıyodum kendimi kasıyodum şimdi laelaelaelaelae iyice herşeyi görsün iyi sonuç alim diye herşeyi yapıyom

valla ilk yıllarımı hatırlıyorumda bacaklarımı açamıyodum kendimi kasıyodum şimdi laelaelaelaelae iyice herşeyi görsün iyi sonuç alim diye herşeyi yapıyom

aynen bacaklarımı açamazdım kasardım kendimi şimdi hiç etkilemiyo kendimi gevşek bırakıyorum hem canım yanmıyo hem doktor rahat çalışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…