KIZ ANASI OĞLAN ANASI
KEDERSİZ BULUT83
ETİPUF ARNAVUT
SİMAL ARNAVUT
SEVDALİNKA DURU
SEVDANEHRİ İPEKK
TUYENEDA YASMİN
KIZLAR DÜNÜRLERİN ŞİMDİLİK SON HALLERİ HERKES GELİNİNE DAMADINA SAHİP ÇIKSIN...
:lepi: :lepi:zemuszemus zemuszemus zemuszemussositososito sositososito
hihoyyyt hihoyyyt vereliniortak :içelim:
canım günde 3 kez oluyosun demek güzelim benim yumoşlar nasıl peki doktor ne söylüyor
bugün gittim 7,5-11 arası boyutları 15 adet falan yumurtam var normal mi canım daha adetimden itibaren 6.günüm
5 hafta 6 gün teyzesi...
bugün gittim 7,5-11 arası boyutları 15 adet falan yumurtam var normal mi canım daha adetimden itibaren 6.günüm
canım sendemi tüp bebek tedavisi görüyosun.kızlar ben bişey sormak istiyorum tüp bebek için tedavi süreci tam olarak ne zaman başlıyor biliyomusunuz.yani adet olduktan sonramı başlıyorlar iğnelere falan.birde adetliyken muayene olmak gerekiyormu.en çok korktuğum şey o.
oyyy yesin onu teyzezsiiii maşallahhhhh
sevdam bence çok çok iyi maşallahhh
adetin 2. günü tedaviye başlıyosun muayenede o gün olup devam ediyosun
durum hoşgeldin canım nerelerdeydin yaff özletme kendini daha şimdiden bizden böyle uzaklaşırsan oğluşun gelince ne olacak o zaman hiç uğramazsın buralara:dilcikar:
canım 2.gün alttanmı muayne ediyo.nedense iğnelerde falan değilde bundan çok korkuyorum.
canım 2.gün alttanmı muayne ediyo.nedense iğnelerde falan değilde bundan çok korkuyorum.
canım eğerki tedavilere ve ya bebek istemeye başladıysan buna alışman lazım ne yazıkki herzaman alttan muayene oluyo.2 haftadır 4 kere açtım alt tarafımı sırnaşık şey valla ben okadar alışmışımki hiççç sorun olmuyo naniknanik
özellikle aşılama tam bir rezalet doktor oturuyo önüne işlemi yapıyo ama bir süre
sonra hepsine alışılıyo
valla ilk yıllarımı hatırlıyorumda bacaklarımı açamıyodum kendimi kasıyodum şimdi laelaelaelaelae iyice herşeyi görsün iyi sonuç alim diye herşeyi yapıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?