Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hadi uzan sen bende temizlik yapıyom valla ondan yazamadım..öptüm geçmiş olsuun canım beniiiiiiiiiiim:1hug:
temizlikmi dedin :1shok:ne diyon kızım sen manyaklaşma :mymeka:akşam sen telefonu eşine ver ben seni nasıl şikayet ediyorum gör :mymeka:
canım aramıza hoşgeldin umarım bizimle güzel vakit geçirirsin ..tedavin hayırlı olsun canım ..inşallah seninde lovesa arkadaşımız gibi ilk tedavinde bebişlerin sana merhaba der:ecrin_bebek::CüvCüv:
meraba herkese...
hoşgeldin canım vereliniortak
peki hamile olan arkadaşlar normal yollamı yoksa tüp bebek yada aşılamamı ve kimler ikiz bekliyor.
canım birtek lovesa arkadaşımızın tüpbebebk tedavisi ile oldu ..etipuf,duru ve sevdalinka doğal yoldan oldu onların hemde dr onlara normal yollla olması mucize demişti şakkıdı

hoşbuldum.....olmayacağını biliyorum ama bi ümit her ay içimde acaba diyorum ama gene malesef adet oldum.....((((((
canım benim ne kadar üzlme desemde biliyorumki beni dinlemeyip üzüleceksin ..seni çok iyi anlıyorum hepimiz o üzntüleri hayal kırıklıklarını yaşadık ama eminim bu günlerde geride kalacak ve bugünlerimize gülüp geçicez o yüzden kendini fazla yıpratmanın bir anlamı yok canım :teselli:
herkes birbirine ne çok yakışmış öyle dünürüm ellerine sağlık gel kız öpeyim seni içimden geldiiŞeniz
canım benim rabbim sesini duysun inşallah allahım daha fazla bekletmeden hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:

canım adetin 2 günü başlanıyor ve maalesef alltan muayne ile bakılıyor:jeyyar:

durum dişim bugün iyi ama başım ağrıyor şimdide ..dr ikisinede çekicez diyince korkudan ağrı girdi kafamçokkarıştı
kızlar bende başlasammıki tedaviye erkenmi daha ne dersiniz.....

canım eğer maddi durumunuz el verirse ve daha fazla dayanacak gücüm yok diyorsan başla derim yerimseniben

evet kzılar haklısınız.ben de alttan muayeneye alıştım ama hiç adetliyken muayene olmamıştım.şimdi biraz tedirgin oldum ama napalım mecburen katlanıcaz.sonucu güzel olsunda insan herşeye katlanır napalım.
bende ilk başlarda normal bir muayenede bile uykularım kaçardı hem utanır hem korkardım şimdi görmeyen doktor kalmadı :)))))))))

kızlar 1 bucuk yıllık evliyim ama 4-5 aydır istiyoruz bebek sahibi olmayı..daha öncede anlatmıştım eşim zatüre geçirdi 2 ay oldu daha atlatalı ama eşimin sperm sorunu var hastalıktan dolayı ne dersniz maddiyat ne kadar gidiyo ki

canım eşinin sperm sayısı çokmu düşük belki zatürye geçirdiğinden sperm sayısı düşmüş olabilir ..

amann iyi olsunn rahatladım valla Şeniz doktor gayet iyi diyoda birde sizlerden duymak daha iyi geliyo :içelim:

etipufumm maşallah sanada büyütüyosun mercimeği banada kız gibi geliyo seninki sırnaşık şey

eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun cinsiyeti önemli değil canım yaa... sonuçta kızda evlat erkekte... Rabbim sağlıklısını versin.. opuyorumnanaktan Banada seninkisi çoğul olacak gibi geliyor... yani üçüzde olabilir çünkü maşallahh yumuşların güzel toplaşmış... ikiz olsun inşallah....

kedersizim ihmal etme hemde bebek öncesi tedavini yaptır derim biliyorum dişçi sevimsiz ama dişler çok önemli canım benim tekrar geçmiş olsuna.s.

ben biraz daha bekle derim... ama yinede sen daha iyi bilirsin canımm...:1hug:

bana da ikiz olması için dua edin ben ikiz istiyorum sağlıklı hayırlı ikizlerim olsun

bence birkaç ay eşine izin ver zaten çok tazesiniz olmayacak diye birşey yok sen eşini güzel besle daha sonra tekrar test yaptırın o sonuca göre hareket edersiniz kaydirigubbakcemile5

bana da ikiz olması için dua edin ben ikiz istiyorum sağlıklı hayırlı ikizlerim olsun

inşallaahh canımmm Rabbimm gönlüne göre verir inş. :Saruboceq: benim eşimde ikiz olsun olmuşken diyo annemde öyle diyo ama ben çalışıcam iki taneyi nasıl bırakıp gideyim annem bakamazki ikisine birden mafoldumben yoksa bende istiyom inan

canım daha çok yeni bırakmışsın korunmayıda.eşinle ilgili sperm artırmak için keçi boynuzu kürü falan var ben denemiştim hatta eşimde sorun yok ama yinede faydasını gördüm zararını görmedim.alternatif yolları dene öncelikle bence

bence birkaç ay eşine izin ver zaten çok tazesiniz olmayacak diye birşey yok sen eşini güzel besle daha sonra tekrar test yaptırın o sonuca göre hareket edersiniz kaydirigubbakcemile5

bencede eşinin durumu geçici hastalıktan yeni çıkmış biraz toparlanması lazım
beslenmesine dikkat ederek bir kaç ay içinde durumu düzelir

ikiz isteyen tek ben değilim anlaşılan.allah herkesin gönlüne göre versin.üstelik bende çalışmak istiyorum çocuk olduktan sonrada ve antalyada bakacak kimsemde yok.hangi cesaretle istiyorum bilmiyorum.ama bianda olsun bitsin istiyorum hayırlısı tek sağlıklı olsunda

valla çok güzel olur düşünüyorumda ben 4 kardeşim eşim 5 ikimizde kalabalık aileden geldiğimiz için 2 veya 3 çocuk fikrine çok sıcak bakıyoruz

allah kalbine göre versin canım inşallah istediğin gibi olur merak etme bulunur bir çaresi
kimsenin çocuğu ortada kalmamış seninkide kalmaz yeterki allah sağlık versin

valla çok güzel olur düşünüyorumda ben 4 kardeşim eşim 5 ikimizde kalabalık aileden geldiğimiz için 2 veya 3 çocuk fikrine çok sıcak bakıyoruz

valla ipekcim olursa bende 2-3 çocuğa sıcak bakıyorum...ama nasip 1. bile çok zor oldu..2. ve 3. de okadarşanslı olurmuyuz bilemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…