- 24 Kasım 2009
- 21.176
- 141
- 423
temizlikmi dedin :1shok:ne diyon kızım sen manyaklaşma :mymeka:akşam sen telefonu eşine ver ben seni nasıl şikayet ediyorum gör :mymeka:
hadi uzan sen bende temizlik yapıyom valla ondan yazamadım..öptüm geçmiş olsuun canım beniiiiiiiiiiim:1hug:
canım aramıza hoşgeldin umarım bizimle güzel vakit geçirirsin ..tedavin hayırlı olsun canım ..inşallah seninde lovesa arkadaşımız gibi ilk tedavinde bebişlerin sana merhaba derkızlar merhaba benide aranıza alırmısınız,referansım lovesa :))
bende tüp bebek annesi aday adayıyım.antalyadayım ve sitede tesadüfen lovesayla tanıştık.sağolsun bana birçok tavsiyede bulundu,yardımcı oldu ve olmayada devam ediyor.bende antalyadayım lovesa gibi.bende bi dış gebelik geçirdim ve tüplerimde sorun var.lovesanın tavsiye ettiği doktorla görüşeceğim ve oda tüp bebek derse büyük ihtimalle bizimde tüp bebek maceramız başlayacak.
hoşgeldin canım vereliniortakmeraba herkese...
canım birtek lovesa arkadaşımızın tüpbebebk tedavisi ile oldu ..etipuf,duru ve sevdalinka doğal yoldan oldu onların hemde dr onlara normal yollla olması mucize demişti şakkıdıpeki hamile olan arkadaşlar normal yollamı yoksa tüp bebek yada aşılamamı ve kimler ikiz bekliyor.
canım benim ne kadar üzlme desemde biliyorumki beni dinlemeyip üzüleceksin ..seni çok iyi anlıyorum hepimiz o üzntüleri hayal kırıklıklarını yaşadık ama eminim bu günlerde geride kalacak ve bugünlerimize gülüp geçicez o yüzden kendini fazla yıpratmanın bir anlamı yok canım :teselli:hoşbuldum.....olmayacağını biliyorum ama bi ümit her ay içimde acaba diyorum ama gene malesef adet oldum.....((((((
herkes birbirine ne çok yakışmış öyle dünürüm ellerine sağlık gel kız öpeyim seni içimden geldiiŞeniz
KIZ ANASI OĞLAN ANASI
KEDERSİZ BULUT83
ETİPUF ARNAVUT
SİMAL ARNAVUT
SEVDALİNKA DURU
SEVDANEHRİ İPEKK
TUYENEDA YASMİN
KIZLAR DÜNÜRLERİN ŞİMDİLİK SON HALLERİ HERKES GELİNİNE DAMADINA SAHİP ÇIKSIN...
:lepi: :lepi:zemuszemus zemuszemus zemuszemussositososito sositososito
hihoyyyt hihoyyyt vereliniortak :içelim:
canım benim rabbim sesini duysun inşallah allahım daha fazla bekletmeden hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:canım arnavutum tekrar tebrık ederım canım sen bu gunlerı okadar fazlasıyla hakedıyordunkı. gordunmu bak allah gonlune gore verdı.mmasallah.
ınsallah kucagına aldıgın gunlerıde gorucez hep beraber. şöyle ikiz üçüz ne guzel olur.
darısı öncelıkle kedersızın basına ve benım gıbı tum ısteyenlere olsun
şöyle ayagını iyice sürtte arkandan hepımız gelelım
canım sendemi tüp bebek tedavisi görüyosun.kızlar ben bişey sormak istiyorum tüp bebek için tedavi süreci tam olarak ne zaman başlıyor biliyomusunuz.yani adet olduktan sonramı başlıyorlar iğnelere falan.birde adetliyken muayene olmak gerekiyormu.en çok korktuğum şey o.
canım adetin 2 günü başlanıyor ve maalesef alltan muayne ile bakılıyor:jeyyar: