Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

duruuuuuuuuuuuu ordamısınnnnnnnnnn evdeyken oğluşunun cicişlerini bize göstersene canımm merak ediyoruz neler aldın tosuncuğuna :hulya:

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kedersiz56, bulut83+, duru81+, Eti_puf+, iipekk34+, melekisa, sevdalinka07+, sevdanehri54+, simal18, yasmin_07

kedersiz sizinle gurur duyuyor :lepi: kedersiz sizinle gurur duyuyor :lepi: kedersiz sizinle gurur duyuyor :lepi:

(10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
iipekk34, bulut83, duru81, Eti_puf+, kedersiz56+, melekisa, sevdalinka07, sevdanehri54+, simal18, yasmin_07

oh ne güzel herkes gelmiş

bizde kedersizimizle gurur duyuyoz...:hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:

canım dünürcüğüm nasılsın bakayım...baş ağrın geçtimi...
simal canım istersen bi doktor kontrolüne git ...saten doktor sana ne yapman gerektiğini söyleyecektir...
inşallah kızlar inşallah...hepimizin yuvası çoçuklarla dolsun...şenlensin...hayırlısıyla...

kızlar benim sorunumda 3 ay önce normal yolla hamile kaldım ama dış gebelikti.onun öncesinde 8 ay denemiştik 8.ayda maalesef böyle bişey yaşadık.allahtan hiçbir tedvi,operasyon geçirmeden kendiliğinden düştü.3 hafta öncede hsg çektirdim ve dış gebelik olana taraf kapalı diğer tarafta hasarlı(hatta hidrosalpenks olabileceğini söylediler)o yüzdende tüp bebeğe yönlendirdi doktorum.şimdi hafta sonu lovesanın tavsiye ettiği doktora gidicem.o ne derse ona göre hareket edicem.(tüp bebek öncesi laparoskopi olmam lazım şimdilik böyle görünüyo) ama ben şimdi korunuyorum çünkü yine dış gebelik olur diye korkuyorum.sizce napmam lazım tedaviye kadar korunmayı bıraksammı.tek sorun tüpler imkansız değil dedi doktor ama dış gebelik riskide korkutuyo.tabiki bu konuyu dokroa danışacağım ama siz ne dersiniz bukonuda

allahım herkesin gönlüne göre versin kızlar ikiz isteyenlere ikizler versin bir an önce göndersin göbişlerinize ....bol bol halay çekmek nasip olsun bizlerede

sizi burda görünce daha iyi oldum:1closedeyes: saol canım Şeniz

akşam evde yemek yok of ya hergün bu saatlerde yemek derdi başlıyo şimdi karar vermem lazımki
eve gidince hemen yapıyım

sevda nehri canım sen kendini hiç strese sokma çünkü tedavide stres çok önemli...maşallah yumoşların iyi..inşallah bu sefer gönlüne göre olur...

akşam evde yemek yok of ya hergün bu saatlerde yemek derdi başlıyo şimdi karar vermem lazımki
eve gidince hemen yapıyım

ben düdüklüde kuru fasulye yaptım dün yanınada pilav lahana turşusu bide soğan tamam :roflol: bu hafta sırf kuru yedircem sperm sayısına özellikle kuru çok iyi geliyomuş öyle okudumsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…