valla ipekcim olursa bende 2-3 çocuğa sıcak bakıyorum...ama nasip 1. bile çok zor oldu..2. ve 3. de okadarşanslı olurmuyuz bilemem...
duruuuuuuuuuuuu ordamısınnnnnnnnnn evdeyken oğluşunun cicişlerini bize göstersene canımm merak ediyoruz neler aldın tosuncuğuna :hulya:
eşime fotoğraf makinasını bilgsayara yükleteyim gösteririm tabii dün hastane çıkışını yıkadım ütülencek
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kedersiz56, bulut83+, duru81+, Eti_puf+, iipekk34+, melekisa, sevdalinka07+, sevdanehri54+, simal18, yasmin_07
kedersiz sizinle gurur duyuyor :lepi: kedersiz sizinle gurur duyuyor :lepi: kedersiz sizinle gurur duyuyor :lepi:
canım dünürcüğüm nasılsın bakayım...baş ağrın geçtimi...
simal canım istersen bi doktor kontrolüne git ...saten doktor sana ne yapman gerektiğini söyleyecektir...
inşallah kızlar inşallah...hepimizin yuvası çoçuklarla dolsun...şenlensin...hayırlısıyla...
inşallah kızlar inşallah...hepimizin yuvası çoçuklarla dolsun...şenlensin...hayırlısıyla...
ok bekliyoruz canım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
durum gelmiş hoş gelmişşş oo kıslar okadar çok yazmışsınız ki oku oku anca gelebildim
allah kalbine göre versin canım inşallah istediğin gibi olur merak etme bulunur bir çaresi
kimsenin çocuğu ortada kalmamış seninkide kalmaz yeterki allah sağlık versin
akşam evde yemek yok of ya hergün bu saatlerde yemek derdi başlıyo şimdi karar vermem lazımki
eve gidince hemen yapıyım
sevda nehri canım sen kendini hiç strese sokma çünkü tedavide stres çok önemli...maşallah yumoşların iyi..inşallah bu sefer gönlüne göre olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?