evet durucum Dünür olmuşuz iyi bak bakim damadıma ... bütün çeyizini tamamladın dimi bak az kaldı gelmesine ..Maşallah ütüyede başlamışın odasınıda düzenlemişsindir ohh misler gibi artık çeyizleri bizlerede göster bak merak ediyoruz..ben sevdalinka ile dünür olmuşum bende hiç üzmem gelinimi
a.s.
hoşbulduk canım nasılsın kızımız nasıl bakalım
ben düdüklüde kuru fasulye yaptım dün yanınada pilav lahana turşusu bide soğan tamam :roflol: bu hafta sırf kuru yedircem sperm sayısına özellikle kuru çok iyi geliyomuş öyle okudumsırnaşık şey
yeni yıl hediyemiz sevdadan gelicek inşallah bebişin müjdesini vericek bize
ipekciğim evet bu yemek işi helede çalışırken dahada zor...gel bize seni misafir edeyim...sana börekler açarım...daha neler neler... yada şöyle sıcacık bir ezogelin çorbası..yaprak sarması...mantılar...cokacimcoook
ipekciğim evet bu yemek işi helede çalışırken dahada zor...gel bize seni misafir edeyim...sana börekler açarım...daha neler neler... yada şöyle sıcacık bir ezogelin çorbası..yaprak sarması...mantılar...cokacimcoook
ipek selam istanbulda aşılamanı nerde yaptırıcaksın acaba
kızlar bu topiğin büyüğü benim galiba...5 yıllık evliyim 26 yaşındayım...varmı benden büyük olan yoksa sizlerin büyüğümüyüm...birden merak ettim..
KIZ ANASI OĞLAN ANASI
KEDERSİZ BULUT83
ETİPUF ARNAVUT
SİMAL ARNAVUT
SEVDALİNKA DURU
SEVDANEHRİ İPEKK
TUYENEDA YASMİN
KIZLAR DÜNÜRLERİN ŞİMDİLİK SON HALLERİ HERKES GELİNİNE DAMADINA SAHİP ÇIKSIN...
:lepi: :lepi:zemuszemus zemuszemus zemuszemussositososito sositososito
hihoyyyt hihoyyyt vereliniortak :içelim:
ipekciğim gelmek istemiyorsun akşama yemeğe haaaaaaaaa....bende dünürümü çağırırm...
demekki ben değilmişim simal benden 2 yaş büyük 28 ....
ooooooooo kızlar hepiniz ikiz üçüz istiyorsunuz o zaman benim liste olmuyor...neyse şimdilik böyle yapalım ...ilerde cinsiyetleri tam belli olunca bakarız...ama şimdi durum böyle....itirazı olan varmı..........
ipekciğim gelmek istemiyorsun akşama yemeğe haaaaaaaaa....bende dünürümü çağırırm...
demekki ben değilmişim simal benden 2 yaş büyük 28 ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?