Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım zaten zature öncesi doktora sperm vermişti 680 bin çıkmıştı varikosel amaliyat demişti doktor keçiboynuzu kürünü okumuştum burda tam yapmaya başlamıştım eşim zatüre oldu hastanede yattık çıktık eşime bekle dedim dinlemedi hemen hastane çıkışı yine yaptırdı 1-2 ölü sperm çıktı doktorda asla olmaz dedi özelede gitmeyin dedi sonra sizlerle tanıştım iyikide sizleri tanıdım

ben sevdalinka ile dünür olmuşum bende hiç üzmem gelinimi
evet durucum Dünür olmuşuz iyi bak bakim damadıma ... bütün çeyizini tamamladın dimi bak az kaldı gelmesine ..Maşallah ütüyede başlamışın odasınıda düzenlemişsindir ohh misler gibi artık çeyizleri bizlerede göster bak merak ediyoruz..
a.s.

hoşbulduk canım nasılsın kızımız nasıl bakalım

gayet iyi canım yavaş yavaş büyüyoruz haftaya görücez inşallah

ipekciğim evet bu yemek işi helede çalışırken dahada zor...gel bize seni misafir edeyim...sana börekler açarım...daha neler neler... yada şöyle sıcacık bir ezogelin çorbası..yaprak sarması...mantılar...cokacimcoook

ben düdüklüde kuru fasulye yaptım dün yanınada pilav lahana turşusu bide soğan tamam :roflol: bu hafta sırf kuru yedircem sperm sayısına özellikle kuru çok iyi geliyomuş öyle okudumsırnaşık şey

aa bunu öğrendiğim iyi oldu bende de haşlanmış kuru fasulye var bende pişiriyim
yarın mercimek çarşamba nohut perşembe barbunya adam gazmana dönsün

kızlar bu topiğin büyüğü benim galiba...5 yıllık evliyim 26 yaşındayım...varmı benden büyük olan yoksa sizlerin büyüğümüyüm...birden merak ettim..

sağol canım ellerine sağlık aslında ben hep haftasonundan planlarım ama bu hafta tembelliğime geldi

ipekciğim gelmek istemiyorsun akşama yemeğe haaaaaaaaa....bende dünürümü çağırırm...

demekki ben değilmişim simal benden 2 yaş büyük 28 ....

ooooooooo kızlar hepiniz ikiz üçüz istiyorsunuz o zaman benim liste olmuyor...neyse şimdilik böyle yapalım ...ilerde cinsiyetleri tam belli olunca bakarız...ama şimdi durum böyle....itirazı olan varmı..........

ipekciğim gelmek istemiyorsun akşama yemeğe haaaaaaaaa....bende dünürümü çağırırm...

hiç olurmu gelirim niye gelmiyim ellerine sağlık cevap yazdım gelmemiş yanlız ben oradaki mantıları börekleri yiyemem kolesterolüm var çorbanı şöyle bol limonlu içerim

kızlar ben çanırıda oturuyorum.burda aşılamada tüpbebekte yapılmıyo.ankaraya gitmem lazım.masrafları çokmu aşılama tüpbebek aylık ortalama ne kadar veriyosunuz .tedaviyi iyiyden iyiye düşünmeye başlıyorumda....

yasmincim benim bildiğim kadarıyla tüpü tıkalı olanlarda genelde dışgebelik yaşanıyormuş bence d runu dinle korunmaya devam et diğer dışgebelikte şanlıymışsınki ameliyat olmadan kendiliğinden düşmüş bu sefer olursa öyle bişey allah korusun daha kötü olabilir ..lovesanın dr uda iiyi onun yorumuda önemli drlarını dinle derim

ooooooooo kızlar hepiniz ikiz üçüz istiyorsunuz o zaman benim liste olmuyor...neyse şimdilik böyle yapalım ...ilerde cinsiyetleri tam belli olunca bakarız...ama şimdi durum böyle....itirazı olan varmı..........

benim hiç bi ititrazım yok sevdaya hem aynı şehirdeyiz gurbet olayı olmaz süper bence

ipekciğim sen goptamı tedavi gördün...bende o hastanenin yanında meydanda bir kadın doğumcuya gidiyordum önceleri bayan...hemen caminin karşısında iş merkezi binasında....aslında tüp için bende gopa gidecektim vazgeçtim gitmemiştim...saten doktorum bana önce amerikan has. sonra gpou önermişti..ikisini...sen birdahaki tedavini ordamı yapacaksın...hayırlısı...

valla seve seve gelirim çorbayı ipek içsin bende börek ve sarmaları yerim cokacimcoook

topikte 30 yaş üstü yok heralde.bende 27 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim.ilk başta çocuk istemedik ahhhh bileydim böyle olacağını.8 ay korunmadık ve sonunda dış gebelik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…