ipekciğim sen goptamı tedavi gördün...bende o hastanenin yanında meydanda bir kadın doğumcuya gidiyordum önceleri bayan...hemen caminin karşısında iş merkezi binasında....aslında tüp için bende gopa gidecektim vazgeçtim gitmemiştim...saten doktorum bana önce amerikan has. sonra gpou önermişti..ikisini...sen birdahaki tedavini ordamı yapacaksın...hayırlısı...
yasmincim benim bildiğim kadarıyla tüpü tıkalı olanlarda genelde dışgebelik yaşanıyormuş bence d runu dinle korunmaya devam et diğer dışgebelikte şanlıymışsınki ameliyat olmadan kendiliğinden düşmüş bu sefer olursa öyle bişey allah korusun daha kötü olabilir ..lovesanın dr uda iiyi onun yorumuda önemli drlarını dinle derim
sevda nehri canım sen kendini hiç strese sokma çünkü tedavide stres çok önemli...maşallah yumoşların iyi..inşallah bu sefer gönlüne göre olur...
yeni yıl hediyemiz sevdadan gelicek inşallah bebişin müjdesini vericek bize
aa bunu öğrendiğim iyi oldu bende de haşlanmış kuru fasulye var bende pişiriyim
yarın mercimek çarşamba nohut perşembe barbunya adam gazmana dönsün
ben senden 2 yaş büyüğüm 3 yıllık evliyim.ilk 8ay hiç istemedik... sonrada uğraştık durduk allahım sonunda yüzümüze güldü şükürker olsunkızlar bu topiğin büyüğü benim galiba...5 yıllık evliyim 26 yaşındayım...varmı benden büyük olan yoksa sizlerin büyüğümüyüm...birden merak ettim..
topikte 30 yaş üstü yok heralde.bende 27 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim.ilk başta çocuk istemedik ahhhh bileydim böyle olacağını.8 ay korunmadık ve sonunda dış gebelik oldu
simalcığım canım tüp bebek tedavi öyle kolay değil hem maddi açıdan hemde manevi açıdan...eşinle oturup bence karar vermelisiniz...hazırmısınız diye...çünkü bizde problem olmadığı halde tüp bebek tedavimiz 6, 7 milyara çıktı ...heleki şimdi çoğu yerde dolar euro üzerinden çalışıyor....manevi yöndende kendini hazır hissedersen çünkü iğnelerdi ilaçlardı çok zor...yaaaaaaaa seni korkutmak istemem ama gerçek...
bilmem diğer kızlarda bana katılır her halde canım
dünürcüğüm öyle dediğim gibi türk parasıda değil...rabbim yardımcımız olsun....isterimki kimse tedaviye gerek kalmadan hamile kalsın...oralar çok zor sabır işi...okunan bu ezanların hürmetine rabbim bekletmeden kavuştursun yavrumuza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?