Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım evet benim arkadaşım izmirden gelip amerikan hastanesinde tüp bebek yaptırdı
orası çok iyi biliyorum benim gop u tercih nedenim evime yakın olmasıydı bi gidiyim memnun kalmazsam amerikan hastanesine ozaman mecbur gideriz dedim eşime gittik ben doktorumuda hemşirelerinide sevdim çok memnun kaldım doktor kafamdaki testten geçti şimdi orada devam ediyorum

simalcığım canım tüp bebek tedavi öyle kolay değil hem maddi açıdan hemde manevi açıdan...eşinle oturup bence karar vermelisiniz...hazırmısınız diye...çünkü bizde problem olmadığı halde tüp bebek tedavimiz 6, 7 milyara çıktı ...heleki şimdi çoğu yerde dolar euro üzerinden çalışıyor....manevi yöndende kendini hazır hissedersen çünkü iğnelerdi ilaçlardı çok zor...yaaaaaaaa seni korkutmak istemem ama gerçek...

bilmem diğer kızlarda bana katılır her halde canım

evet canım doğru söylyosun.birdaha aynı şeyleri yaşamak hem çok yıpratacak hemde zaman kaybettirecek bana

sevda nehri canım sen kendini hiç strese sokma çünkü tedavide stres çok önemli...maşallah yumoşların iyi..inşallah bu sefer gönlüne göre olur...

AMİNN CANIMM EVET STRESTEN UZAK DURMAYA ÇALIŞIYOM GERÇİ BU ARALAR AKSİLİKMİŞ GİBİ AİLEMDE SORUN ÇIKIYO :kedi:

yeni yıl hediyemiz sevdadan gelicek inşallah bebişin müjdesini vericek bize

İNŞALLAHHH :Saruboceq:

aa bunu öğrendiğim iyi oldu bende de haşlanmış kuru fasulye var bende pişiriyim
yarın mercimek çarşamba nohut perşembe barbunya adam gazmana dönsün

BAKK VERDİMM GAZIII SANA delikafadulden

kızlar bu topiğin büyüğü benim galiba...5 yıllık evliyim 26 yaşındayım...varmı benden büyük olan yoksa sizlerin büyüğümüyüm...birden merak ettim..
ben senden 2 yaş büyüğüm 3 yıllık evliyim.ilk 8ay hiç istemedik... sonrada uğraştık durduk allahım sonunda yüzümüze güldü şükürker olsun

simalcim aşılama için yaklaşık 1 milyar tüpbebek tedavisi için ise en az 3_5 .4 milyar lazım canım sizin maddi durmunuz nasıl bilmiyorum ama eğer durumun iyi ise tüpbebek tedavisi daha iyi tutma şansı aşılamaya göre daha yüksek

topikte 30 yaş üstü yok heralde.bende 27 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim.ilk başta çocuk istemedik ahhhh bileydim böyle olacağını.8 ay korunmadık ve sonunda dış gebelik oldu

herşeyin hayırlısı zamanı gelmemiş korunmasaydında olmazdı pişman olup üzme kendini
ben dört yıl korundum geçen ay bende senin gibi kendimi çok suçladım şimdi düşünüyorumda ilk evlendiğimizden beri korunmasam 5 yıl olacaktı ve ben ne kadar çok yıpranıcaktım allah bilir

ipekciğim peki arkadaşın kaç denemeden sonra hamile kaldı sorunları neydi...biraz anlatırmısın...kız ben gaziosmanpaşaya 2 sene gittim geldim...doktora...

1 bucuk yıllık evliyim 28 yaşındayım ve eşimin durumu gereği az daha beklesem iyi olcak sanırım 6 ay erteleyelim bakalım...bitkisellere devam.... tavsiyelerinize ihtiyacım var kızlar...

6.7 milyarmı olmuş :1shok:ben 2 sene önce yaptığım için o zamanın maddiyatını söylemişim arkadaşa :bbo:

arkadaşım 2. de hamile kaldı ama ilki izmirde yapılmıştı ikinci amerikan hastanesi canım ben çıkıyorum
hangi doktora gittin gopta yazarmısın yarın tekrar konuşuruz

dünürcüğüm öyle dediğim gibi türk parasıda değil...rabbim yardımcımız olsun....isterimki kimse tedaviye gerek kalmadan hamile kalsın...oralar çok zor sabır işi...okunan bu ezanların hürmetine rabbim bekletmeden kavuştursun yavrumuza...

ğopta gitmedim kadının özel yeri var meydanda caminin yan tarafında bir yer...hatta girişte orda garanti bankası var...belki bilirsin orayı...

allah hepimizin yardımcısı olsun daha fazla uğraştırmadan yavrularımısı göndersin bize :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar ya istanbuldamı bu kadar pahalı tüp bebek.banada ilaçlar dahil 5000 demişlerdi.hatta benim sorun tüplerde olduğu için rapor alabileceğimi ve ilaçları devletin karşılayacağını söylediler.ama tabi tedavi başlayınca belki ekstra ilaçlar çıkacak yada başka şeyer ve artacak onu bilemem.zaten benimde laparoskopi olayı var bideona para vericem.kolay değil gerçekten allah yüzümüzü güldürsünde sonunda elbette unutulacak hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…