- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
yasmin canım senin raporun varmı elinde yani devlet raporluların bir kısmını karşılyor ya...saten benim söylediğim fiyatta muyaneler+ilaçlar+ anestezi +toplama ve transfer ücreti...haa birde canım benimki genel anestezi olmuştu...
kimsecikler yok mona rosa da görmedi beni neyse iyi akşamlar kızlar
Çok üzgünüm çoookmeraba dostum RABBIM SANA İYİŞALLAH 1 BEBİŞ NASİP ET SİN DUA EDİCEM SANA [BEN 1.5 SENELİK EVLIYİM ÇOK ZOR ADET GÖRÜYORUM PKO VAR ÇOK İSTİYORUM RABBİMDEN 4444 SALAT I TEFRİCEYE BAAŞLADIM BEBİŞ İÇİN
lovesa temizlik yapıyorum demişsin ne temizliği senin neyine temizlik dikkat et temizlik
nasıl olsa yapılır .....unuzla oynayacak değilsiniz ya acele etme daha şimdiden
inşallah yarınki testinde güzel çıkar canım... ben daha kalp atışını duymadım.. 21 de doktor gel dedi.. ozaman duyabilirmişiz Allah izin verirse.. haftaya bugün doktora gidecem inşallah bir sorun çıkmaz..
amin canım inşallaah yükselmiştiiiiiir sayımız..:Saruboceq:..
ozaman neden bana bilgisayarda ayın 17 sinde kalp atışınıı duyarsınız yazıyoduutüüüüh...
arnavutum hıııııı ne temizliği kız boş ver yat dinlen bol bol...nasıl olsa şimdiye kadar yeterince temizlik yapmışsındır...valla rabbim bana o günleri nasip etsin kendimi hiiiiiiiiiiiiiç yormam ne yapayım pis derlerse desinler...bebeğin sağlığı daha önemli 9 ay sonra yapılır temizlik...yorma kendini.........
olmuyo iştee rüyalarıma giriyodu valla evim.gerçi kimsenin geldiği yoktaaa olsun benim içim rahat değildi.merak etme teyzesii halletiiim iyiiiiiiiim..
sanada versiiin sende yat inşallaah diyecem ama yatmak güzel değilkiiiiii...
sıkılıyosun ne o öyle yat habire moralin bozuluyooo..korkmuyorum hiç bişey olmaz benim sülüklerimeeee...zemuszemus
lovem sen napıom dedin bakim bak getirtme beni yanına aaaa kısıyorum bak...
sen kendine dikkat et şimdi .... bebişlerini düşün yapma böle dinlen bakim ..istersen akşama ben gelirim kızımla sana temizlik yapmaya sen yorulma ...benim kız çok hamarat bu günlerde yerinde duramıyo maşallah sen bi çukolata verirsin bize biz her yeri temizleriz:)))))))))))
anam yerim ben seniiii..bacum sana ben temizlik yaptırııırmıyıım sağol demen bile yeter..sağolsun kayınvaldem yapayım diyo kızıyoo ama kadın zaten bütün gün bana yemek taşıyo nasıl yaptırtim kıyamam..benim kendi ailem bile vurdum duymaz asıl zoruma giden de buuuu:gitme: oof basmayın damarımaaa..
anam ben çikolataaa kolisi alırım onaa kuzuma beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:ecrin_bebek:...
eveeet napim gaçıverdiiiiiim:sm_confused:delikafadulden-tatlicadiarzu-lovesa temizlik yüzünden hepimizden fırçayı yiyince dayanamadı kaçtı galiba
kızlar merhaba benide aranıza alırmısınız,referansım lovesa :))
bende tüp bebek annesi aday adayıyım.antalyadayım ve sitede tesadüfen lovesayla tanıştık.sağolsun bana birçok tavsiyede bulundu,yardımcı oldu ve olmayada devam ediyor.bende antalyadayım lovesa gibi.bende bi dış gebelik geçirdim ve tüplerimde sorun var.lovesanın tavsiye ettiği doktorla görüşeceğim ve oda tüp bebek derse büyük ihtimalle bizimde tüp bebek maceramız başlayacak.
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yaseminiiiim hoşgeldiiin..bakarsın bu topikte sana uğur getiriiiir inşallaah.yanımızdan ayrılma sakın hep bizimle kal:içelim:vereliniortak:1hug:kaydirigubbakcemile5
Arnavutum canım bana dün çok hayırlı çok güzel bir haber verdi bebişimiz geliyo yaşasın kutlamayı kaçırdım ama ben şimdi halay çekiyim :teytey::teytey:
:1hug: yerimseniben:asigim:
kızlar size bir dünür listesi yapayım içimden geldi`;
KIZ ANASI OĞLAN ANASI
kedersiz bulut83
etipuf arnavut
sevdalinko duru
sevdanehri ipekk
tuyaneda yasmin
kızlar şimdilik aklıma gelenler bunlar inşallah kızmamıştırsınız canım bana bilmem biran öyle hissttim...
canlarım ileride herkes hamile kalıp geriye bakınca dersiniz bulut arkadaşımız doğru hisstmiş....
arkadaşlar rabbim herkesin gönlünden geçeni nasip kısmet etsin...benim için önemli olan sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsun...cinsiyet önemlideğil..heleki bu kadar özlemini çekmişken..değilmi kızlar...
waaaw süpper olmuş ellerine sağlıııık.vay beeen demek eti-pufum dünürüm mü oluyooooo???vereliniortak
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bulutcum arnavutun 2 olacak benimki tek nasıl olacak...:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canım arnavutum tekrar tebrık ederım canım sen bu gunlerı okadar fazlasıyla hakedıyordunkı. gordunmu bak allah gonlune gore verdı.mmasallah.
ınsallah kucagına aldıgın gunlerıde gorucez hep beraber. şöyle ikiz üçüz ne guzel olur.
darısı öncelıkle kedersızın basına ve benım gıbı tum ısteyenlere olsun
şöyle ayagını iyice sürtte arkandan hepımız gelelım
sağol kuzuum sağol tekrar tekraaaaar..amin darısı başınıza çok az kaldııı yakındır bir kutlama daha seziyoruuuuuuuum..hihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:..
ayağımı dilimi herşeyimi sürtüyorum valla inaan..
KEDERSİZİİM KIZMA NOLUR TAMAM BU SON YAPMIYACAAAAM SÖZ VALLAA.biri var o gelicek parayla artık bu işler napalım..:sm_confused:canları sağolsun bebişlerimiin..
size bir tavsiyem var..ben elimi karnıma koyup hep allahın isimlerini okuduum..
EL-FETTAH EL-MUCİP
EL-CABBAR EL-KAFİ
EL -VAHHAB EL-KAHHAR
EL-BARİ:Saruboceq: ALLAH KABUL ETSİN..bunu mutlaka sürekli okuyun lütfen MUTLAKAAA...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?