Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yasmin canım senin raporun varmı elinde yani devlet raporluların bir kısmını karşılyor ya...saten benim söylediğim fiyatta muyaneler+ilaçlar+ anestezi +toplama ve transfer ücreti...haa birde canım benimki genel anestezi olmuştu...

canım ben henüz rapor almadım daha tedaviyle ilgili hiç bir adım atmadım ama alabileceğimi söylediler tüp bebek merkezindeki hemşireler.alırsamda ilaçları devlet karşılıyormuş.ama asıl zaten önemli olan tedavi ücreti.allah yardımcımız olsun tek olsunda allahım 2.ye 3. ye bırakmadan hemen yüzümüzü güldürür inşallah.

bende çıkıyorum... iyi akşamlar....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

meraba dostum RABBIM SANA İYİŞALLAH 1 BEBİŞ NASİP ET SİN DUA EDİCEM SANA [BEN 1.5 SENELİK EVLIYİM ÇOK ZOR ADET GÖRÜYORUM PKO VAR ÇOK İSTİYORUM RABBİMDEN 4444 SALAT I TEFRİCEYE BAAŞLADIM BEBİŞ İÇİN

Çok üzgünüm çoookmeraba dostum RABBIM SANA İYİŞALLAH 1 BEBİŞ NASİP ET SİN DUA EDİCEM SANA [BEN 1.5 SENELİK EVLIYİM ÇOK ZOR ADET GÖRÜYORUM PKO VAR ÇOK İSTİYORUM RABBİMDEN 4444 SALAT I TEFRİCEYE BAAŞLADIM BEBİŞ İÇİN

merhaba dostumÇok üzgünüm çoookbu duayı ben üstüme alabilirmiyim dostumkaydirigubbakcemile3
allah dualarını kabul etsin canım bende bu aralar başlıyacam okumaya kendim için ...rabbim sesimizi duysun inşallah :Saruboceq:

Son düzenleme:
lovesa temizlik yapıyorum demişsin ne temizliği senin neyine temizlik dikkat et temizlik
nasıl olsa yapılır .....unuzla oynayacak değilsiniz ya acele etme daha şimdiden

napiiim toplama işleminden sonra hiiiç ellemediiim.evi kıl götürüyoduu.e kardeşimde vaar maşallaaaaah görmeniz lazımdıı.neyse iyi kötü yaptım kızmayın bana bismillah dedim herseferinde baktım peçeteyle kahverengi leke varmı diyeee şükür yaptım yarım yamalak..

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
LoveSA, kedersiz56+

anam bacım gelmiiiiiiiiiiş..kulakları çınlamış gelmiiiiiiiiiişşş..allahım korusuuuun onuu..hoşgeldin tatlım..misafirim yaseminlede tanışmışsınız ayrıca teşeküredeim onu güzel ağırladığınız içiin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…