Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

geldim ama geldiğim gibide gidyorum eşimmmmkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

canım rica ederim ne demek senin arkadaşın bizimde arkadaşımız

hadi ben kaçar

nabersiniz arada okuyorum yazdıklarınızı ama pek girmemeye çalışıyorum bu bölüme bana bebişi hatırlatıyo tamam artık vazgeçtim diyorum ama içimde dip köşelerde biyerde hala bi istek var
mesela
bu gün hastanedeydik eşimle eskiden tanıdığım bi bayanı gördüm hayırdır hastamısın dedim hayır bebek bekliyorum dedi halbuki o bayanla hamileliğimiz bir geçmişti 1 er gün arayla doğum yapmıştık o benden sonra 4 kere daha hamile kaldı 1i düşük 2 si canlı 1 i karnında bense ...
neyse takmıcam önemli değil 4 çocuğa bu devirde nasıl bakılırki dimi yani
oğlum kardeş isteyip dursun olmuyosa olmuyodur napabilirim

Eti_puf+, iipekk34 günaydın fıstıklar nasılsınız bakalımmmm

off benim çoook uykum var ya bide hava kapalı böle havalarda evde olup uyumak lazım:)

kolay gelsin ipekçimmm...Çok telaş yapma basit bi sınav ben 18 yaşıma girince almıştım ehliyetimi okadar kolay gelmiştiki bana birde kursa falan gitmemişdim...
çok kafanı yorma yanii bidenem

canım haberlerimiz güzel arnavutüzelimiz ve etipuf (esramm)arkadaşımız hamile :lepi:
canım bence bebekten önemlisi önce eşinin sağlığı.. herşey bebek değilki bebiş olmadanda hayat devam ediyor. ama sağlık olmadımı, huzur olmadaımı hayatın bir anlamı yok canım... bence sen eşin ve bebişin çok güzel bir çekirdek ailesiniz a.sallah eşini ve oğlunu sana bağışlasın canım... sen bize nazaran çok şanslısın bak ben ve eşim hep dua ediyoruz allahım ne olur sadece bir evlat ver sağlıklı hayırlı bir evlat başka istemiyoruz mafoldumben

günaydın kedersizim nasılsın bugün

saol canım bugün turp gibiyim maşallah Çok üzgünüm çoook
sen nasılsım canım bu aralar çok yoğunsun harıl harıl ders çalışıyorsun galiba çok yorma kendini canım benim sen bu sınavı geçecksin inşallah :1hug:

önce biraz iş yapmam lazım sonra çalışıcam ilk yardıma geçicem ona hiç çalışmadım
önümüzdeki hafta çıkmış sınav sorularına bakıcam

kolay gelsin canım...hem iş hem ders zor oluyor biraz.. Allah yardımcın olsun...

Eti_puf+, iipekk34 günaydın fıstıklar nasılsınız bakalımmmm

off benim çoook uykum var ya bide hava kapalı böle havalarda evde olup uyumak lazım:)

sanada günaydın prenses annesi... evet kapalı havalarda insanın yatağında olup uyuyası geliyor.. ama nerde... prensesimiz nasıllar bol bol dinleniyorlarmı...

kedersizim şu günaydın resimlerine bayılıyorum yaa... bugün bomba gibi olduğuna sevindim..

maşallah arkadaşıma bu gecede benim dişim ağrıdı biliyomusun halada ince bi sızı var
kendimi verip adamakıllı çalışmıyorum çalışsam şimdiye biterdi iki satır okuyorum ya size
ya da başka bi şeye bakıyorum harıl harıl değil yani tembel teneke gibi

ipekçim senin diş ağrın psikolojik olabilir canım kaç gündür kendi dişimin ağrısıyla sizide etkiledim ..benim kayınpederime diş ağrısı diyemiyoruz hemen dişine ağrı giriyor psikolojik bir sorun herhalde ..seninde öyle olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…