Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevdacım inşallah eşinin spermleri güçlü senin yumuşlarında kaliteli olurda 15-20 gün sonra bebişler gelsin artık...
kedersizim şimdiden sıhhatler olsun..
ipekcim seninde dişinde ağrı başlamış.. geçmiş olsun...

perşembe günü artık herhalde senin yumurta toplama ve transfer zamanların belli olur canım yumoşların çok iyi durumda maşalllah

inşallah canım herşey yolunda giderde sonuca ulaşırız süprizzzzz dün kötü oldum biraz merkezde asansörle çıkarken bi katta sedyede narkozlu kadın gördümm bir an kendiminde o duruma düşüceği aklıma geldi mafoldumben offf Rabbim herşeyi sağ salim bitirmek nasip etsin tırsıyorum yaa aslında bakmayın laelaelaelaelae

kedersizim şuan çok yoğunum herkeste burda o yüzden listeyi halledemiyorum canım yaa

ohh topiğin kraliçesi turp gibiymiş maşallahhh hergünün böle olsun canımm..

ipekçim hayırdır ya hırs mı yaptın 100 alıcam diye:) sen zeki kıssın vesselam herşeyin üstesinden gelirsin. ondan kesinlikle şüphem yok

Sevdamda da güzel bekleyişler var allahım yüzünü güldürür inşallah tedavisi süpper geçer

etipufum sen nasılsın senin mercimek nasıl başladımı kendini farkettirmeye...biz iyiyiz prensesimle çok şükür bana bi zorlugu yok normal yaşamımı sürüyorum bazen unutuyom bile hamile olduğumu sonra dur yavaş diyorum:)

ohh bee duş daha çok rahatlattı beni zemuszemuskızlar bu aralar mis gibi kokuyorum zemuszemus 1 hafta oldu sigara içmiyoruz :lepi: :lepi: ilk günler çok zorlandık fakat iki gündür hiç aramıyorum sigarayı ama habire canım bişeyler istiyorcokacimcoook dün eczanede kiloma baktırdım tam 4 kilo almışım :1ninca:

kedersizim şuan çok yoğunum herkeste burda o yüzden listeyi halledemiyorum canım yaa

tamam canım bende zaten o listeyi nasıl yapıldığını soracaktım senden malum bu aralar yoğun olacaksın transferden sonra eskisi gibi uğramaya bilirsin o yüzden o listeyi ben devr almöak istiyorum :hulya:

tamam canım bende zaten o listeyi nasıl yapıldığını soracaktım senden malum bu aralar yoğun olacaksın transferden sonra eskisi gibi uğramaya bilirsin o yüzden o listeyi ben devr almöak istiyorum :hulya:

çok iyi olur canım yaa bende sana diyecektimm valla opuyorumnanaktan
ben paint programında yaptım o bismillah yazısını netten kopyaladım paintte yapıştırdım gerisinide yazdım bana en iyi yer orası geldi.sonra painti uzantısını jpeg olarak çevirdim ama sen daha basit bir şey bulursan orada da yapabilirsin cnaım

günaydıııııııın kızlaar nasılsınıız bu sabah.beeen acayip tedirginim sabah kan verdim bakalım çok korkuyorum allahım inşallah yükselmiştiiiiiiir dua ediin son bir kez daha nolur son keez istiyoruum...geçmiyo saatler.doktorum amelyattaymış o yüzden geç arayacakmış söylemediler

ipeğimmm üzülme canım sakın kısa zamanda tedaviye başlamış olursun Şeniz

hiç üzülmedim canım çünkü ben anladımki tedavi olmadan bende yumurtlama tam olarak olmuyo günlerim her ay birbirine tutuyo ama sizdeki gibi yumurta akı gibi akıntı falan hiç olmuyo bende yumurtlamaya ilişkin bi işaret hiç hissetmiyorum bu sefer aşılama cumartesi veya pazara denk gelsin istiyorum perşembe gidicem doktora zaten daha tam sökülmedi

kedersiz bir hafta dört kilo maşallah kız bu arada bende geçen haftaki kontrolümden beri 2kilo 600 gr. vermişim

ee gece yatana kadar yersem ve bu böyle devam ederse 4 kilo olacak 14 kilo ama çok fazla takmıyorum kafama çok hızlı kilo verebiliyorum metabolizmam hızlı çalışıyor şakkıdı

ooo gayet iyisin hadi bakalım idael kilona gelmene çok kalmadı ha gayret başaracaksın a.s

kedersizimmm valla kilo alınmıyo desem yalan olur alınıyoo çünkü iştah açılıyo muhakkak ama olsun sigara içileceğine kilo almayı tercih ederim..

ipeğim demek sende verdin maşallah sana valla

sibelim demek çok iyi hamilelik sürecin valla hepimiz senin gibi oluruz inş..ama ben zannetmiyorum şu anda bile acı çekiyorum mide ilaçlarımı kullanamıyorum ve ağrım acı su olayım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…