korkma sen canım bebişlerin seni üzmeyecekler annesi ..güzel sonuç alacaksın inşallahgünaydıııııııın kızlaar nasılsınıız bu sabah.beeen acayip tedirginim sabah kan verdim bakalım çok korkuyorum allahım inşallah yükselmiştiiiiiiir dua ediin son bir kez daha nolur son keez istiyoruum...geçmiyo saatler.doktorum amelyattaymış o yüzden geç arayacakmış söylemediler
günaydıııııııın kızlaar nasılsınıız bu sabah.beeen acayip tedirginim sabah kan verdim bakalım çok korkuyorum allahım inşallah yükselmiştiiiiiiir dua ediin son bir kez daha nolur son keez istiyoruum...geçmiyo saatler.doktorum amelyattaymış o yüzden geç arayacakmış söylemediler
hadi bakalım hayılısı olsun canım rabbim yüzünü bu sefer güldürsün inşallah :Saruboceq:başlarız canım eşim beklemekten yana değil
ee gece yatana kadar yersem ve bu böyle devam ederse 4 kilo olacak 14 kilo ama çok fazla takmıyorum kafama çok hızlı kilo verebiliyorum metabolizmam hızlı çalışıyor şakkıdı
ooo gayet iyisin hadi bakalım idael kilona gelmene çok kalmadı ha gayret başaracaksın a.s
çok iyi olur canım yaa bende sana diyecektimm valla opuyorumnanaktan
ben paint programında yaptım o bismillah yazısını netten kopyaladım paintte yapıştırdım gerisinide yazdım bana en iyi yer orası geldi.sonra painti uzantısını jpeg olarak çevirdim ama sen daha basit bir şey bulursan orada da yapabilirsin cnaım
etipufum sen nasılsın senin mercimek nasıl başladımı kendini farkettirmeye...biz iyiyiz prensesimle çok şükür bana bi zorlugu yok normal yaşamımı sürüyorum bazen unutuyom bile hamile olduğumu sonra dur yavaş diyorum:)
ohh bee duş daha çok rahatlattı beni zemuszemuskızlar bu aralar mis gibi kokuyorum zemuszemus 1 hafta oldu sigara içmiyoruz :lepi: :lepi: ilk günler çok zorlandık fakat iki gündür hiç aramıyorum sigarayı ama habire canım bişeyler istiyorcokacimcoook dün eczanede kiloma baktırdım tam 4 kilo almışım :1ninca:
evet kızlar benimkilerde gelmeye başladı vatana millete hayırlı olsun
hadi bakalım hayılısı olsun canım rabbim yüzünü bu sefer güldürsün inşallah :Saruboceq:
amin inşallah bu sefer umudum geçen seferkinden çok fazla çünkü bütün hamileliği
etkileyen değerlerim normal kolesterol hariç insülin direncide zaten diyetle kontrol altında
korkma sen canım bebişlerin seni üzmeyecekler annesi ..güzel sonuç alacaksın inşallah
hiç korkma ilk değerin çok güzeldi ben eminim buda çok güzel ollucak
Arnavutumm korkma herŞey yolunda gİdecekk kendİnİ kasma canım
lovesa rahat ol... inşallah sonucun çok güzel çıkacak...
hadi bakalımm inşallahhh bu kez olucak..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ben sana küstüm :dilcikar:geçen gün kızımın yeni ismine yorum yapmadın:mymeka:dünürcüğüm valla kız bende yeni duştan çıktım kız seninle kalplerimizde bir biz seninle iyi dünür olacağız...
:
dünürcüğüm sen neden kilo almak istiyorsun anlamadım...çokmu zayıfsınki:kedi:
arnavutum sağlıklı olsunda tek olsun boş ver...inşallah bebeğinin kardeşide kendiliğinden gelir....
ipekciğim hemen tedaviye başlamana sevindim insan ne kadar beklerse o kadar yıpranıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?