Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

korkma sen canım bebişlerin seni üzmeyecekler annesi ..güzel sonuç alacaksın inşallah

hiç korkma ilk değerin çok güzeldi ben eminim buda çok güzel ollucak

uzun zamandır ilkdefa bu kadar çabuk kilo verdim troit ilacım işe yarıyo

:uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: anlamadım ben neyse bakıcaz bişeyler yaparız

sibelcim tam olarak kendini belli ettirmiyor bazen unutuyorum bile hamile olduğumu... ara sıra kasıklarımda belimde sancı oluyor.. inşallah benim hamileliğimde senin ve durununkisi gibi rahat geçer... gerçi duruda şeker problemi çıkmıştı ama paşa onu hiç rahatsız etmedi.. inşallah benimde sizinkisi gibi olur..

süpersin kedersizim süpperrr...:lepi: :lepi: :lepi: metebolizman hızlıysa kilonuda dert etme bence..

evet kızlar benimkilerde gelmeye başladı vatana millete hayırlı olsun

canın sağolsun ipekcim.. tedavine başlarsın sevdayla birlikte seninde günlerini sayarız..:lepi:

korkma sen canım bebişlerin seni üzmeyecekler annesi ..güzel sonuç alacaksın inşallah

hiç korkma ilk değerin çok güzeldi ben eminim buda çok güzel ollucak

Arnavutumm korkma herŞey yolunda gİdecekk kendİnİ kasma canım

lovesa rahat ol... inşallah sonucun çok güzel çıkacak...

Amiiiiiiiiiin kızlar amin bideneleriim sağolun eksik olmayın ama çok heycan yaptım acayip sabırsızlandıım.hemşire herşey mükemmel dedi ama söyleme yetkim yok dedi bekliyoruum genedeeee..doktor ne diyeceksee üüüüüüüüüf..allahım nolur bişey olmasın valla yapmıyacam temizlik falaan.
ha bu ara tek bebekte olabilirmiş çünkü küçükmüş sonucum ikizlere rağmen ama yanıltabiliyomuştaa.mesela bayanın biri 578 değeri çıkmış 12. gününde ikiz bekliyo benimki 13.günümde daha 250:Saruboceq::Saruboceq:

kızlarrrrrrrrrrr öğlen oldu ama yinede hepinize günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr

benim canım dostlarım nasıllarmış bakayım...........
ipekciğim canım sanada geçmiş olsun diyorum kırmızılar için saten pek ümidin yoktu canım inşallah tez zamanda rabbim nasip edecek ....

dünürcüğüm valla kız bende yeni duştan çıktım kız seninle kalplerimizde bir biz seninle iyi dünür olacağız...

hamişler etipufum sevdalinko duru arnavutluk sizler nasılsınız...

arnavutum test sonuçların katlanmış şekilde iyi olarak çıkacak emin ol...rahat ol...annesin sen artık...

dünürcüğüm sen neden kilo almak istiyorsun anlamadım...çokmu zayıfsınki:kedi:

arnavutum sağlıklı olsunda tek olsun boş ver...inşallah bebeğinin kardeşide kendiliğinden gelir....

ipekciğim hemen tedaviye başlamana sevindim insan ne kadar beklerse o kadar yıpranıyor....

yok kilom gayet güzel :dilcikar:sigarayı bıraktımda ben o yüzden bir kaç kilo almam normal :dilcikar:

evet amiiiiiiiiiin hiç önemli değil içimdeki canı atsın benimle 9 ay ve ömür boyu olsun razıyım herşey allahtaaaan..sağolun moraliniz içiin..

ayyyyyyyyyyy dünürcüğüm sen bana küstünmü ama ben sana anlamını soracaktım o zaman yoktun...ben gelinimin herşeyiyle ilgilenirim o da benim kızım sayılır....hihoyyyt

evet etipufum.... elektrikler kesilirse o zaman kötü....bizim kombi daha işe yaramıyor....aksilik ya kışında elektrik arızası çok oluyor...artık bizde battaniyeye sarılıp otururz...şimdilik ısınıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…