ayyyyyyyyyyy dünürcüğüm sen bana küstünmü ama ben sana anlamını soracaktım o zaman yoktun...ben gelinimin herşeyiyle ilgilenirim o da benim kızım sayılır....hihoyyyt
evet etipufum.... elektrikler kesilirse o zaman kötü....bizim kombi daha işe yaramıyor....aksilik ya kışında elektrik arızası çok oluyor...artık bizde battaniyeye sarılıp otururz...şimdilik ısınıyorum...
sıhhatler olsunnn kedersizim üşütmeyesin sobanın yanından ayrılma
lovesam belirtilerini hiç yazmadın bize ne gibi belirtilerin oldu canım yazarmısın
ahhhhhh dünürcüğüm bende geleyim beraber ısınalım...inanmazsın bu doğalgaz kendini zor ısıtıyor...biraz fazla açıncada faturayı ısıtıyor....nerde o sobalar ....dünürcüğüm birde sobanın üstünde kestane...tamammmm... kimse dokunmasın keyfimize...iki dünür olaraktan...
demekki boşuna belirti arıyormuşuz kendimize bende hep yakınlarımdan öyle duydum valla ..hemen belirti olmuyormuş bebiş kendini 6. haftadan sonra belli ediyormuş ...hııııım gelelim saddetteeeee..
bugün onu diyorum eşimee sallak gibi 2 yııııııl boyunca belirti aradım.hepisi piskolojikmiş meğer abartmışım..
MESELA NE GÖĞÜSÜMDE BİR AĞRI VAR,NE UYKUM GELİYO,NE İDRARIMDA KÖPÜK YADA KOYULUK..
SADECE BELİM HAFİF,İDRARIM BİRAZ KOYU AMA VİTAMİN İÇTİĞİMDEDE ÖYLEYDİ ZATEN,HAAA BİDEEE GÖĞÜSLERİMİN UCU SANKİ KIRMIZI PUL BİBER SÜRMÜŞSÜN GİBİ YANIYO GECELERİ OKADAAAAAR.E BİDE ADET BELİRTİSİ OKADAR.YANİ gerçekten belirtiler takılma okurdum da inanmazdım herkezin farklıymış bünyesine göreee..iyi oldu sorman söylicektim aklımdaydıı ama kafamı kaldıı..
bende iyi repçi oluuralkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:kedi:
sevdam paint programını indirdim ama listeyi nasıl yapacağımı anlamadım:uhm:
demekki boşuna belirti arıyormuşuz kendimize bende hep yakınlarımdan öyle duydum valla ..hemen belirti olmuyormuş bebiş kendini 6. haftadan sonra belli ediyormuş ...
off çok acıktımmm yemek bir türlü gelmedilmaz: eğer hamile kalırsam bu midem ne olcak çok merak ediyom bir arkadaşın midesinde sorun vardı kız 9 ay boyunca doğru dürüst hiçbirşey yiyemedi devamlı çıkarttı serumlarla beslendi lmaz: umarım beni bu denli etkilemezz yaa :umursamaz:
şimdi bismillah yazısını netten görsel bölümünden beğendiğini kopyala(resmin üzerine gelip sağ tıkla kopyala de),sonra paintte gel düzen bölümünde yapıştır var ona tıkla
sonra alt tarafına yazaıları yazmaya başla canım
sevdam Çantana elma ,bÖrek tÜrÜ yİyecekler koy acıktıĞın zaman yersİn canım bu aralar dİkkat et beslenmene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?