Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bundan sonra böyle ilgizilik istememlmaz: ben kızıma ne özlemler duyuyorum ne umutlarla bekliyorum o benim en kıymetli hazinem olacak :gitme:dünürüm sen beni çok iyi anlarsın senağlama
kızım seni çok seviyorummmmmmmm mafoldumbenne olur daha fazla bekletme anneciğini mafoldumben

inşallah hiç birimizinki bekletmeyecek dünürüm..annelerine gelecekler...bende o kadar çok özlüyorumki anlatamam...helede böyle küçük bir bebek görünce ...o zaman diyorum rabbim sen ne güzelliklere mucizelere sahipsin sen bizleri mucizelerini yaşamayı nasip et bizleri hasret koma yavrularımıza...bizlerede annnelik duygusunu tattır...aminnnnnnnnnnn

ahhhhhh dünürcüğüm bende geleyim beraber ısınalım...inanmazsın bu doğalgaz kendini zor ısıtıyor...biraz fazla açıncada faturayı ısıtıyor....nerde o sobalar ....dünürcüğüm birde sobanın üstünde kestane...tamammmm... kimse dokunmasın keyfimize...iki dünür olaraktan...

lovesam belirtilerini hiç yazmadın bize ne gibi belirtilerin oldu canım yazarmısın

hııııım gelelim saddetteeeee..
bugün onu diyorum eşimee sallak gibi 2 yııııııl boyunca belirti aradım.hepisi piskolojikmiş meğer abartmışım..
MESELA NE GÖĞÜSÜMDE BİR AĞRI VAR,NE UYKUM GELİYO,NE İDRARIMDA KÖPÜK YADA KOYULUK..
SADECE BELİM HAFİF,İDRARIM BİRAZ KOYU AMA VİTAMİN İÇTİĞİMDEDE ÖYLEYDİ ZATEN,HAAA BİDEEE GÖĞÜSLERİMİN UCU SANKİ KIRMIZI PUL BİBER SÜRMÜŞSÜN GİBİ YANIYO GECELERİ OKADAAAAAR.E BİDE ADET BELİRTİSİ OKADAR.YANİ gerçekten belirtiler takılma okurdum da inanmazdım herkezin farklıymış bünyesine göreee..iyi oldu sorman söylicektim aklımdaydıı ama kafamı kaldıı..
bende iyi repçi oluuralkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:kedi:

gel kız valla pazardan kestane almıştım zaten beraber oturur yer bir yandanda dedikodu yaparız:hulya:

demekki arnavutum öyle her kendimizde belirti aramayalım.. sadece kendini yıpratmak oluyor demekki...ne güzel anlatmışsın sen ağzına sağlık ...kızlar bundan sonra belirti aramak yok ...dünürcüğümün dediği gibi saldım çayıra mevlam kayıra....zemuszemus
hihoyyyt

demekki boşuna belirti arıyormuşuz kendimize bende hep yakınlarımdan öyle duydum valla ..hemen belirti olmuyormuş bebiş kendini 6. haftadan sonra belli ediyormuş ...

off çok acıktımmm yemek bir türlü gelmedi lmaz: eğer hamile kalırsam bu midem ne olcak çok merak ediyom bir arkadaşın midesinde sorun vardı kız 9 ay boyunca doğru dürüst hiçbirşey yiyemedi devamlı çıkarttı serumlarla beslendi lmaz: umarım beni bu denli etkilemezz yaa :umursamaz:

sevdam paint programını indirdim ama listeyi nasıl yapacağımı anlamadım:uhm:

şimdi bismillah yazısını netten görsel bölümünden beğendiğini kopyala(resmin üzerine gelip sağ tıkla kopyala de),sonra paintte gel düzen bölümünde yapıştır var ona tıkla
sonra alt tarafına yazaıları yazmaya başla canım

demekki boşuna belirti arıyormuşuz kendimize bende hep yakınlarımdan öyle duydum valla ..hemen belirti olmuyormuş bebiş kendini 6. haftadan sonra belli ediyormuş ...

ilk test yapıldığı zaman çok fazla bi belirti olmuyo hatta belirtiler adet belirtisine o kadar yakınki korkutuyo bir hafta sonra falan başlıyo belirtiler benim öyle olmuştu belirtiler artmaya başlamışken düşük oldu

sevdam Çantana elma ,bÖrek tÜrÜ yıyecekler koy acıktıĞın zaman yersın canım bu aralar dıkkat et beslenmene

inşallah çok fazla etkilenmezsin canım

CANIM BENİM İNDİRDİĞİM SENİNKİYLE AYNIMI BİLMİYORUM AMA BENİM YAZMIYOR BİR FIRÇA ÇIKIYOR SAYFAYI BOYADIM DURDUM kaydirigubbakcemile3 KLAVYEYLE YAZAMADIM BİR TÜRLÜ NEYSE YA OLMADI KENDİ ÇAPIMIZLA YAPARIZ BİR LİSTE:hulya:

sevdam Çantana elma ,bÖrek tÜrÜ yİyecekler koy acıktıĞın zaman yersİn canım bu aralar dİkkat et beslenmene

evet canım şimdiden beslenmene dikkat etmeye başla kuru meyveler kayısı ceviz badem fındık çok yararlı meyveler süt balık hiç ihmal etme bunları taze annelerimiz etipuf ve lovesada yesin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…