demekki arnavutum öyle her kendimizde belirti aramayalım.. sadece kendini yıpratmak oluyor demekki...ne güzel anlatmışsın sen ağzına sağlık ...kızlar bundan sonra belirti aramak yok ...dünürcüğümün dediği gibi saldım çayıra mevlam kayıra....zemuszemus
hihoyyyt
demekki boşuna belirti arıyormuşuz kendimize bende hep yakınlarımdan öyle duydum valla ..hemen belirti olmuyormuş bebiş kendini 6. haftadan sonra belli ediyormuş ...
bencede boşuna aramayalım sonuçta her bünye farklılık gösterir zatenlmaz:
arnavutum yumurta toplamadan sonra herhangi birşey oldu mu ağrı falan yatman gerekli mi yoksa günlük hayata dönebiliyomusun
afiyet olsun sevda bende yedim yemeğimi allah kimseyi aç bırakmasın
seni korkutmak istemem ama nekadar çok yumurta çıkarsa okadar çok sancım oldu..çok kötüydüüü nefesim kesiliyodu sanki kürtaj olmuşum rahmimi kazımışlar gibi.tuvalete çıkarken hep sancılıydım ama GENE DİYORUM KAFANA TAKMA BEN GİBİ OLUCAN DİYE BİŞEY YOK BÜNYEMİZ FARKLI KARDEŞ KARDEŞE BİLE BENZEMİYOO..
bol bol su iç tamammmııı mutlaka toplandıktan sonra çok su iç çünkü yumuşlar boşalınca ÖDEM YAPIYOMUŞ ONU DOKTORLAR SÖYLLLLER..çok su içki temizlensin için bide kedersizin dediği taze ananas al kabak çekirdeği mutlaka tüket bolcaa..
anladım canımm muhakkak içerim su kaç tane yumruta toplamışlardı canım senden.Arnavutum bıktın benden biliyorum ama az kaldı söz kurtulcan sırnaşık şey
evet hamile kalda kurtuliiiiiiiiiiim inşallaaah:CüvCüv:.
bacım estafurullah ben sana demedimmiiiii zaten.sen sıkıldın galiba soru sormaktan küserim baaaah..
evet su su su çok içmeye başla hemen hattaa..
12 yumurta topladılar 72si döllendi
sağol canım benimmmmm Şeniz
nasıl 12 yumurtanın 72 si nasıl dölleniyo :uhm: ben birşeyleri eksik biliyom galiba her yumurta bir döllenme değilmi :bbo:
senin sonucun gelmedi mi halaa yaa kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 abuu 72 mi yazmışıım pardoon ya virgül koyacam diye arayaaa 7 tane döllendi..yaniii..
Evet sonuç geldi kılzaaaaar 560 çok şükkür rabbimeee.20 gün sonra ultrasyon ya ikiz ya değil ozaman belli olucak dedi dokotum cümmletten hayırlı uğurlu olsuuuuun:)):dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyyt
:cüvcüv::sm_cool:
çok şükür lovesam ... hadi gözün aydın...
gözün aydın allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
inşallah allah gönlüne verir ikiz istiyosan ikiz tek istiyosan tek
Nedense ifadelerim gene çıkmıyo halay çekiyorum aslında
Nedense ifadelerim gene çıkmıyo halay çekiyorum aslında
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ben sana eşlik edeyim ozaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?