Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

demekki boşuna belirti arıyormuşuz kendimize bende hep yakınlarımdan öyle duydum valla ..hemen belirti olmuyormuş bebiş kendini 6. haftadan sonra belli ediyormuş ...

bencede boşuna aramayalım sonuçta her bünye farklılık gösterir zaten lmaz:

gerçekten boşuna aramayın.özellikle ben hep takılırdııım böyle şeyleree..nolur rahat olun.oda çok etkiliyooo..
dediğim gibiii boşverin belirtileriii

ben geldim kızlar yemek yedim geldim hemen..
sözlerinizi dikkate alıcam kızlar muhakkak çikolata ve su oluyo çantamda ama daha vitaminlişeyler yersem daha iyi olacak

kedersizim sen listeyi kafana göre yap canım hiççç önemli değil nasıl olduğu

arnavutum yumurta toplamadan sonra herhangi birşey oldu mu ağrı falan yatman gerekli mi yoksa günlük hayata dönebiliyomusun

arnavutum yumurta toplamadan sonra herhangi birşey oldu mu ağrı falan yatman gerekli mi yoksa günlük hayata dönebiliyomusun

seni korkutmak istemem ama nekadar çok yumurta çıkarsa okadar çok sancım oldu..çok kötüydüüü nefesim kesiliyodu sanki kürtaj olmuşum rahmimi kazımışlar gibi.tuvalete çıkarken hep sancılıydım ama GENE DİYORUM KAFANA TAKMA BEN GİBİ OLUCAN DİYE BİŞEY YOK BÜNYEMİZ FARKLI KARDEŞ KARDEŞE BİLE BENZEMİYOO..
bol bol su iç tamammmııı mutlaka toplandıktan sonra çok su iç çünkü yumuşlar boşalınca ÖDEM YAPIYOMUŞ ONU DOKTORLAR SÖYLLLLER..çok su içki temizlensin için bide kedersizin dediği taze ananas al kabak çekirdeği mutlaka tüket bolcaa..

anladım canımm muhakkak içerim su kaç tane yumruta toplamışlardı canım senden.Arnavutum bıktın benden biliyorum ama az kaldı söz kurtulcan sırnaşık şey

anladım canımm muhakkak içerim su kaç tane yumruta toplamışlardı canım senden.Arnavutum bıktın benden biliyorum ama az kaldı söz kurtulcan sırnaşık şey

evet hamile kalda kurtuliiiiiiiiiiim inşallaaah:CüvCüv:.
bacım estafurullah ben sana demedimmiiiii zaten.sen sıkıldın galiba soru sormaktan küserim baaaah..
evet su su su çok içmeye başla hemen hattaa..
12 yumurta topladılar 72si döllendi

sağol canım benimmmmm Şeniz
nasıl 12 yumurtanın 72 si nasıl dölleniyo :uhm: ben birşeyleri eksik biliyom galiba her yumurta bir döllenme değilmi :bbo:
senin sonucun gelmedi mi halaa yaa kaydirigubbakcemile

sağol canım benimmmmm Şeniz
nasıl 12 yumurtanın 72 si nasıl dölleniyo :uhm: ben birşeyleri eksik biliyom galiba her yumurta bir döllenme değilmi :bbo:
senin sonucun gelmedi mi halaa yaa kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 abuu 72 mi yazmışıım pardoon ya virgül koyacam diye arayaaa 7 tane döllendi..yaniii..
evet sonuç geldi kılzaaaaar 560 çok şükkür rabbimeee.20 gün sonra ultrasyon ya ikiz ya değil ozaman belli olucak dedi dokotum cümmletten hayırlı uğurlu olsuuuuun:)):dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyyt
:CüvCüv::sm_cool:

gözün aydın allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
inşallah allah gönlüne verir ikiz istiyosan ikiz tek istiyosan tek

çok şükür lovesam ... hadi gözün aydın...

gözün aydın allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
inşallah allah gönlüne verir ikiz istiyosan ikiz tek istiyosan tek

sağol etipufuum teşekürederiiiiiiiiiiiiiiiiiim..kaydirigubbakcemile5:1hug:
İpeğiiim canım darısı başına tatlııııım..amiiiiiiiiiin rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyuu..
amin tabi gönlümden tek geçiyoo ama canları sağolsun varsa ikisi gelicekse gelsinler sefalar getirirleeeeer:teytey::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyytsositososito

Topiğimiz yılın son günlerini çok güzel geçiriyo inşallah 2009 un son günlerinin
uğuru 2010 yılındada devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…