Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ohhhh maşallahhh çok güzelll canımmmm benim gözün aydınnn şekerimmm :lepi: 9 ay sonra hayırlısıyla bebişlerini kucağına alırsınnn :sm_cool: :sm_cool: :hooray: :hooray:

Topiğimiz yılın son günlerini çok güzel geçiriyo inşallah 2009 un son günlerinin
uğuru 2010 yılındada devam eder

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİN AMİİİİİİİİİİİİİİN AMİİİİİİİİİİİİİİİİN İNŞALLAAAAAAAAAAH :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: böyle böyle olun inşallaaaaah :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt delikafadulden delikafadulden delikafadulden :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: :dance: :dance:
a.s.

ohhhh maşallahhh çok güzelll canımmmm benim gözün aydınnn şekerimmm :lepi: 9 ay sonra hayırlısıyla bebişlerini kucağına alırsınnn :sm_cool: :sm_cool: :hooray: :hooray:

amin sevdam hadi elini çabuk tutsun seninkilerdeeee ..son 2009 damgayı vuuur kııız..son tüpçüde seeen ol hayırlı haberlerle inşallaaaah bu duyguyu yaşşaa emmiiiiiii:içelim::içelim:a.s.

oley oleyyy:lepi:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Alllahım şükürler olsun dualrımız kabul oldu ARnavutumun bebişleri iyice tutunmuş allahım sen onları koru yarabbim

hadi bakalım lovesam geçmiş olsun boşuna endişelenmiştin zaten hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

amin sevdam hadi elini çabuk tutsun seninkilerdeeee ..son 2009 damgayı vuuur kııız..son tüpçüde seeen ol hayırlı haberlerle inşallaaaah bu duyguyu yaşşaa emmiiiiiii:içelim::içelim:a.s.

inşallahh canımmm benimmm benimki 2010 müjdesi olur galibaa :lepi: sonuç iyi olsunda 2009 2010 fark etmezzz sırnaşık şey bana ikiz varmış gibi geliyo arnavutummm:sm_cool: delikafadulden

oley oleyyy:lepi:

Alllahım şükürler olsun dualrımız kabul oldu ARnavutumun bebişleri iyice tutunmuş allahım sen onları koru yarabbim

anam kurban olurum sizin gibi dostlara sağolun bideneleriiiiiiiiiiiiim allah hepinizden dualarınızdan razı olsun.rabbim sizide mükafatlandırsıııııııııın.dilerim herşey kötü günümüz böyle olur dilerim rabbimden bu günde beni yanlız bırakmadınız yaa allahımda keşke dediğiniz bütün muratlarınızı gerçekleştiriiiiir.AMİİİİİİİİİİİN.çok teşekürederiiiiiiiiiiiiiiim hepinize tek tek öpüyoruuuuuuuuuum teyzeleriiiiiiii..sağolun tekraaaar sağoluuuun..:içelim: :içelim: :içelim: hadi ben çıkayım buz tutu heryerimi uzanıcam birazzz öpüyoruuuuuuuuuuuuum görüşürüüz sonrabuyrunnnnnnnnn:asigim::1hug:a.s.

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
LoveSA, akkanarya, Eti_puf, iipekk34, kedersiz56+, sevdalinka07+, sevdanehri54

:1hug: :1hug: :1hug:
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
:dance: :dance: :dance: :dance:

Hadi dinlen yorma bebişleri bundan sonra temizlik falan yapma çok gözüne batarsa çağır birini yanına yardım etsin sana sakın canım çok fazla uzanma eğilme ağır kaldırma ve ayaklarını sıcak tut

tamam lovesam sen git uzan dinlen ayaklarıda hem çorap hem patik olsun sıcak tut kendini hadi öptüm seni

çiğ börek ben hiç yapmadım kızartılarak yapılan şeylerden kaçıyorum mecbur ama benimde canım
hamur kızartması istiyo uzun zamandır

kedersiz biz böyle çiğ börek falan diyoruz ama etipufumuz gelmiş taze hamişin canı çekerse nerden bulcak çiğ börek

aslında benimde canım çok istiyor ama dediğim gibi üşeniyorum ..eşimde şuanda bana surat yapmış durumdafisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…