kedersiz biz böyle çiğ börek falan diyoruz ama etipufumuz gelmiş taze hamişin canı çekerse nerden bulcak çiğ börek
aslında benimde canım çok istiyor ama dediğim gibi üşeniyorum ..eşimde şuanda bana surat yapmış durumdafisfisfis
tamam ben sustum:1ninca:hadi sen at bir konu şimdi :hulya:ama ben heran çıkabilirim o yemeği yapmak için kaydirigubbakcemile3
sabah sevinmiştim ben misafir geldi diye kahve bile leke geldi devamı gelmedi sinir oldum
daha önce öyle geliyormuydu adetin
küstürme kocişini yap ne olucak sıcacık yanına çay demle ne güzel benim eşim hiç canım istedi şunu yap bunu yap demez keşke dese çok hoşuma giderdi
ben çiğ börek yapmasını bilmiyorum kızlar... :kedi: ipekcim canım rahat ol.. şimdilik canım bişey çekmiyo..opuyorumnanaktan
ben çiğ börek yapmasını bilmiyorum kızlar... :kedi: ipekcim canım rahat ol.. şimdilik canım bişey çekmiyo..opuyorumnanaktan
benim eşimde hiç demez bunu yapta canımız çekti veya bunu yapta yiyelim diye.. bende çok isterdim eşim bişeyler istesinde yapayım...
yok benim hep hemen başlardı geçen ay öyle oldu ama o zaman aşılama olmuştu
benimde tüpbebek tedavisinde öyle olmuştu önce kahve leke geldi sonra adete dönüştü bir kaç ay öyle devam etmişti
pufidikçim bizim bazı yönlerimiz birbirine benziyo farkettinmi
kızlar ben yavaş yavaş kaçıyorum şimdidien iyi akşamlar
kızlar ben yavaş yavaş kaçıyorum şimdidien iyi akşamlar
evet yaa... bende farkettimm... hatta mesleklerimiz bile..sositososito senin burcun ne
akrep senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?