Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kedersiz biz böyle çiğ börek falan diyoruz ama etipufumuz gelmiş taze hamişin canı çekerse nerden bulcak çiğ börek

tamam ben sustum:1ninca:hadi sen at bir konu şimdi :hulya:ama ben heran çıkabilirim o yemeği yapmak için kaydirigubbakcemile3

ben çiğ börek yapmasını bilmiyorum kızlar... :kedi: ipekcim canım rahat ol.. şimdilik canım bişey çekmiyo..opuyorumnanaktan

küstürme kocişini yap ne olucak sıcacık yanına çay demle ne güzel benim eşim hiç canım istedi şunu yap bunu yap demez keşke dese çok hoşuma giderdi

benim eşimde hiç demez bunu yapta canımız çekti veya bunu yapta yiyelim diye.. bende çok isterdim eşim bişeyler istesinde yapayım...

kedersiz çok sevindim arkadaşlarımın hamile olmasına hangi tedaviyle hamile kaldılar
dün biraz canım sıkkındı aslında bebek olmasada olur ben çok fazla önemsemiyorum ama oğlum kardeş isteğini dile getirip duruyo anlatıyorum ama illada kardeş diye üsteliyo kardeşi olunca onunla neler yapacağını anlatıyo hatta bana sarılıp ağlıyo niye kardeşim yok benim sınıfta herkezin kardeşi var benim yok diye bunlar beni üzüyo oğlım sen bize yetiyosun diyorum ama benim hakkım yokmu diye ağlıyo
dün eşimde bak milletin kaç tane olmuş bizimde olsaydı keşke ben çok istiyorum kalabalık aile olmayı diyo
bende üzülüyorum napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…