Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

senin diyet nasıl gidiyor canım... maşallah 2 kilodan fazla vermişsin... ne zaman diyete ara verecen...

canım benim diyetim aslında zayıflamak için değil sürekli yapmak zorunda olduğum br
diyet ama ben aşılama tedavilerine başladığım zaman biraz fazla kaçamak yaptım özellikle
geçen ay tutmayınca moralim bozuldu çok dağıttım ve hızlı kilo aldığım için 3 4 ayda 5-6 kilo aldım yememi düzene sokunca zayıflamaya başladım ne kadar uzun anlattım ya çenem açıldımı kapanmıyo kusura bakmayın

anladım canım gayet güzel anlatmışsın..ya bende senin gibiyim biraz ipin ucunu kaçırdımmı anında kilo olarak bana geri dönüyor... desene aşılamaya başlıyınca tekrardan kilo alacaksın..

anladım canım gayet güzel anlatmışsın..ya bende senin gibiyim biraz ipin ucunu kaçırdımmı anında kilo olarak bana geri dönüyor... desene aşılamaya başlıyınca tekrardan kilo alacaksın..

yok listem dışında bi şey yemem en fazla ödem olur şişkinlik olur zaten başka şansım yok
mecburum diyet yapmaya çünkü durumum ciddi sonuç inşallah olumlu olursada diyetisyenden gebelik beslenmesine uygun bir program alırım benim durumuma uygun

SONUNDA BAŞARDIM:lepi: :lepi:

HADİ KIZLAR SİZDE SÖYLEYİN ADET TARİHLERİNİZİ SİZİDE EKLİYİM zemuszemus

günaydın iyiyim canım başlamadı bende onu kafama taktım dün sadece küçücük bir damla leke geldi kahverengi o kadar

ipekcim ben iyiyimde sen neden o şekilde hasta oldunki... acaba bir doktoramı görünsen...:uhm:

bilmiyorumki canım herhangi bi değişiklikte yok göğüslerimde falan öyle bi şey olsa hamileliğe yorucam ama yok sadece karnımda şişlik var gaz sancım var oda işyeri soğuk olduğu içindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…